- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.021
meraba kızlar benimde yarın adet günüm biliyosunuz adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı belki bir mucize yaşarım ne dersiniz olabilir mi.
bugun dogumgunu hediyesi diye test yaptım ama gene tek çizgi galiba regl olucam kasım topigine adımı yazdırayım en iyisi offffffffffff
meraba kızlar benimde yarın adet günüm biliyosunuz adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı belki bir mucize yaşarım ne dersiniz olabilir mi.
dimi ama olabilir her daim umudumuz olmalı benceŞenizsağol canımamiiinnnnnnn.....
bir kahvenin lafımı olur buyur şekerim afiyet olsun beraber içelim:içelim:bak getiriyom sana al
8 bgün önce yapılan test doğru sonuç vermezkiibenimde şuan 8 gün var ama çıkmaz yani niye yapıp kandırayım kendimi.. haa daha önceleri yapmadımmı yaptım tabiki :) hemde düne kadar hep yaptım :)))
GÜNAYDIN Kızlar !!!!
Dün gece rüyamda erkek çocuk gördüm 2 3 yaşlarında .Yüzü o kadar masum ve güzeldi ki.Yüzünü iki elimle okşuyodum.
Bugün işe gelmeden test aldım.Ama daha 2 günüm var test için .Yapsam mı acaba?
Adete 8 gün kala idrarda hamilelik çıkması çok zor... Bence yarını bekle olmazsan yaparsın
arkadaşlar kaç keredir söylüyorum adet tarihimi ama kaale alıpta şu listeye ekleyen olmadı.. birdahada uğramam buraya byeeeeeeee.....
Canım aldığın test erken gebelik testi değilse regline 2.kala çıkması mümkün değil.
Boşu,boşuna moralini bozmuş olursun[/QU
,bugün yarın adet olacam zaten görünür diye gebelik testi aldım.Doğru sonuç vermez mi ?Bir umut daha var diyosun yani cnm.Boşuna heveslenmeyim tekrar.:1rolleyes:
Tatlım topik sahibi GURBETGÜZELİ listeyide o düzenliyor.
Bir ara kendisi yoktu listeyi biz tuttuk fakat hem zor,hemde düzensiz oldu.
Kendisine özel mesaj at,hemen ekler.Canını sıkacak bir konu değil.
Listeyi her önüne gelen düzenleyemiyor.
Kızlar günaydın ya akşam doktora gittik ilk defa. bebeğin kesesi göründü 4mm. ama kendisi gözükmedi normal mi ya ben çok telaşlandım 10 gün sonra gel dedi doktor. 5+1 dim dün ben((
Kızlar günaydın ya akşam doktora gittik ilk defa. bebeğin kesesi göründü 4mm. ama kendisi gözükmedi normal mi ya ben çok telaşlandım 10 gün sonra gel dedi doktor. 5+1 dim dün ben((
arkadaşlar kaç keredir söylüyorum adet tarihimi ama kaale alıpta şu listeye ekleyen olmadı.. birdahada uğramam buraya byeeeeeeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?