Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

meraba kızlar benimde yarın adet günüm biliyosunuz adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı belki bir mucize yaşarım ne dersiniz olabilir mi.

8 bgün önce yapılan test doğru sonuç vermezkii benimde şuan 8 gün var ama çıkmaz yani niye yapıp kandırayım kendimi.. haa daha önceleri yapmadımmı yaptım tabiki :) hemde düne kadar hep yaptım :)))

meraba kızlar benimde yarın adet günüm biliyosunuz adete 8 gün kala kan testim negatif çıkmıştı belki bir mucize yaşarım ne dersiniz olabilir mi.

Adete 8 gün kala idrarda hamilelik çıkması çok zor... Bence yarını bekle olmazsan yaparsın

valla dün gece rüyamda test yapıyodum çift çizgi çıkmıştı çok mutluydum dayanamadım yaptım gerçi rüyaların tersi çıkarmışş :1no2:

arkadaşlar kaç keredir söylüyorum adet tarihimi ama kaale alıpta şu listeye ekleyen olmadı.. birdahada uğramam buraya byeeeeeeee.....

dimi ama olabilir her daim umudumuz olmalı benceŞenizsağol canımamiiinnnnnnn.....

bir kahvenin lafımı olur buyur şekerim afiyet olsun beraber içelim:içelim:bak getiriyom sana al

:1hug: Canımsın çookk teşekkür ederimm, şu soğukta da ne iyi geldi amaa oohhh yerimseniben

canım ilaç almam gerekiyodu yaptırdım negatif çıktı ama ilacı yinede kullanmadım hehe:içimden bir ses emine içme o ilacıııııııı dedi:roflol:bende içmedim. varya kendi psikolojimizi kendimiz bozuyoruz herşeyi kruntu edip strese giriyoruz rahat olsak ne iyi olur o zaman bebişlerimizde daha çabuk gelir çünkü stres çok büyük etken.

Canım aldığın test erken gebelik testi değilse regline 2.kala çıkması mümkün değil.
Boşu,boşuna moralini bozmuş olursun

arkadaşlar kaç keredir söylüyorum adet tarihimi ama kaale alıpta şu listeye ekleyen olmadı.. birdahada uğramam buraya byeeeeeeee.....

Tatlım topik sahibi GURBETGÜZELİ listeyide o düzenliyor.
Bir ara kendisi yoktu listeyi biz tuttuk fakat hem zor,hemde düzensiz oldu.
Kendisine özel mesaj at,hemen ekler.Canını sıkacak bir konu değil.
Listeyi her önüne gelen düzenleyemiyor.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın ya akşam doktora gittik ilk defa. bebeğin kesesi göründü 4mm. ama kendisi gözükmedi normal mi ya ben çok telaşlandım 10 gün sonra gel dedi doktor. 5+1 dim dün ben((

Kızlar günaydın ya akşam doktora gittik ilk defa. bebeğin kesesi göründü 4mm. ama kendisi gözükmedi normal mi ya ben çok telaşlandım 10 gün sonra gel dedi doktor. 5+1 dim dün ben((

tünaydın kızlara.s.a.s.canım evet normal benim arkadaştada öyle olmuştu 2 hafta sonra gel demişti doktor boşuna stres yapma kendine rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah darısıda bizlereopuyorumnanaktan

kızlar günüm yaklaştıkça(18i) adet belirtilerim arttı karnmda sancılar var haff haff,moralim bozuk ama hayırlısı olsun hepimiz için inş bugün hamile haberleri alırız,kndm adet olsam bile burda hamile hbrleri alınca çok seviniyorum değişik bi bağ oldu bu topikle aramızdaolumunekankayizsmile

Canım ben bu sitede yeniyim, yavaş yavaş çözüyorum.. Hangi listeye nasıl ekleyeceğim söylermiisn ben yapayım

Canım moralini bozma ve stres yapma.. 10 günü bekle o zaman net bişey öğreniisn. Bende 5 haftalık iken gitmiştim kese vardı. 7 haftalık olduğunda embriyo olmadığı için kürtaj oldum.. Bu benim hikayem.. Sende böyle bişey olcak diye bişey yok. Keseyi görmek bile çok önemli... Canım 10 gün sabır ve dua ile bekle.. Bende dua ediyorum güzel haberler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…