- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.041
kızlar günüm yaklaştıkça(18i) adet belirtilerim arttı karnmda sancılar var haff haff,moralim bozuk ama hayırlısı olsun hepimiz için inş bugün hamile haberleri alırız,kndm adet olsam bile burda hamile hbrleri alınca çok seviniyorum değişik bi bağ oldu bu topikle aramızdaolumunekankayizsmile
yaşa tansel olumunekankayizsmilegerçekten öyle.. Şu ana birbirimizi anlıyoruz. Bu en yakın arkadaşım ve eşim kimse anlamaz. En şu ana bu topikte bebeğini umutla ve dua ekleyen bizler birbirimizi anlıyoruz, birbirimiiz hiç tanımasakta...
Yasemin sen gebelik testini ne zaman kaçıncı gün yapmıştın?Erken gebelik testi miydi?
tünaydın kızlara.s.a.s.canım evet normal benim arkadaştada öyle olmuştu 2 hafta sonra gel demişti doktor boşuna stres yapma kendine rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın inşallah darısıda bizlereopuyorumnanaktan
kızlar günüm yaklaştıkça(18i) adet belirtilerim arttı karnmda sancılar var haff haff,moralim bozuk ama hayırlısı olsun hepimiz için inş bugün hamile haberleri alırız,kndm adet olsam bile burda hamile hbrleri alınca çok seviniyorum değişik bi bağ oldu bu topikle aramızdaolumunekankayizsmile
Canım moralini bozma ve stres yapma.. 10 günü bekle o zaman net bişey öğreniisn. Bende 5 haftalık iken gitmiştim kese vardı. 7 haftalık olduğunda embriyo olmadığı için kürtaj oldum.. Bu benim hikayem.. Sende böyle bişey olcak diye bişey yok. Keseyi görmek bile çok önemli... Canım 10 gün sabır ve dua ile bekle.. Bende dua ediyorum güzel haberler bekliyorum
yok canım erken gebelik testi yapmadım adetimin geçtiği günden sonraki gün kan testi yaptırdım 176 çıktı sonuç ertesi gün 270 3 gün sonra 1047 dünde doktora gittim. kese var ama bebek daha görünmüyor
selaaaaammm alkisalkisalkis
Neden? Sorun nedir?calısamıyoruz bız ya,:gitme:
selaaaaammm alkisalkisalkis
kızlar niye kimse bnle ilgilenmiyor??????bak alıngan oldum :bbo:kesin geliyor demekki adetim:1no2:
aynı şeyler banada oluyor valla ben hakemden kırmızı kartı yicem galiba ufaktan ufaktan kasım ayına ilerliyorum ben hep derdim benim hiç arkadaşım yok diye ama burdaki herkes arkadaşım oldukaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
canim önce ksede görunecek sonra kalb atisi canim sen 7 haftadan erken gittigin icin kese görundu yoksa 7 haftadan sonr gitsen kalb atisinida gorurdun telaslanacak bisey yok merak etme su siralar dikkat et kendine bol bildinlen bebgimiz yerlessin yerineKızlar günaydın ya akşam doktora gittik ilk defa. bebeğin kesesi göründü 4mm. ama kendisi gözükmedi normal mi ya ben çok telaşlandım 10 gün sonra gel dedi doktor. 5+1 dim dün ben((
belirtilerin varmıydı canım yazarmısın
canom
sen yumurtlama döneminde çalışmışmıydın:)
hoşgeldinnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
selammmm izmirlikuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?