Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gerçekten öyle.. Şu ana birbirimizi anlıyoruz. Bu en yakın arkadaşım ve eşim kimse anlamaz. En şu ana bu topikte bebeğini umutla ve dua ekleyen bizler birbirimizi anlıyoruz, birbirimiiz hiç tanımasakta...

aynı şeyler banada oluyor valla ben hakemden kırmızı kartı yicem galiba ufaktan ufaktan kasım ayına ilerliyorum ben hep derdim benim hiç arkadaşım yok diye ama burdaki herkes arkadaşım oldu kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

Dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor ki canım...umarım görünür. senin beta hcg yükseliyor muydu?

Şu an topicdeki arkadaşlar merhaba:hooray::içelimlumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canom
sen yumurtlama döneminde çalışmışmıydın:)

Kızlar günaydın ya akşam doktora gittik ilk defa. bebeğin kesesi göründü 4mm. ama kendisi gözükmedi normal mi ya ben çok telaşlandım 10 gün sonra gel dedi doktor. 5+1 dim dün ben((
canim önce ksede görunecek sonra kalb atisi canim sen 7 haftadan erken gittigin icin kese görundu yoksa 7 haftadan sonr gitsen kalb atisinida gorurdun telaslanacak bisey yok merak etme su siralar dikkat et kendine bol bildinlen bebgimiz yerlessin yerine

belirtilerin varmıydı canım yazarmısın

aslında adet belirtileriyle çok benziyor. Ama ben adetten 2 gün önce anlamıştım hamile olduğumu. ilk olarak kesinlikle göz bebeklerin büyüyor, ateşin yüksek seyrediyor benim normalde 36,1 falan olan ateşim hep 37,6 çıkıyordu. (hala da öyle) idrarın koyu renk oluyor ve köpük köpük oluyor. onun dışındaki belirtilerin hepsi adet belirtisi gibi göğüslerde hassasiyeti, karın ve bel ağrısı, kasık ağrısı...hatta test yaptırmadan bir önceki gece adet oldum olacam sandım...umarım yardımcı olabilmişimdir...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hoşgeldinnnnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selammmm izmirlikuzu

hoşbulduk kızlaaaaarrr... ya ben bu ay bi garibim sürekli kasıklarımda ağrı gibi bi his var (10 ekimden beri) sanki adetime 2--3 gün kalmış gibi oysa daha dolu dolu bi 10 günüm var yaaa bide akıntım koyu baya hatta renkli diyebilirm üşüttüm mü ne dersiniz ne oluyoki bana bilmiyorumkismile

test yaptırıcaktım bugun ama kendimi adet olucakmışım gibi hissediyorum nedense çünkü bu belirtilerin aynısı adet belirtisiymiş hemde of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…