- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.061
test yaptırıcaktım bugun ama kendimi adet olucakmışım gibi hissediyorum nedense çünkü bu belirtilerin aynısı adet belirtisiymiş hemde of ya
canım ümitlendirmek istemem seni ama bana da aynen öyle olmuştu ben sadece griptim antibiyotik kullanıcam diye test yaptıriyim dedim o kadar ümitsizdim ki sonuç 2 satte çıkar dediler ben 4 saat sonra gittim. ama yinede insan hissediyor. ateşin falan yüksek mi senin deee
ateşim dün düştü canım ya bilmiyrum 1 haftadır hamileyim gözüyle bakıyordum çünkü hiç böyle belirtiler yaşamamıştım ama bilmiyorum ya sanki hiç olmıycakmışım gibime geliyor
ateşin düştüyse üzülerek söylüyorum adetin gelecek demektir ama kırmızıları görene kadar umutsuzluk yok :teselli:
evet bende aynı şeyi düşünüyorum ama ben geçen gün çok kötü birşey yaptım. eşime hamile olabileciğimi söyledim onunda hala ağzı kulaklarında birde belki bana öyle geliyordur bu kadar durma üstünde sadece bir varsayımda olabilir dedim ama nafile keşke söylemeseydim eyvahedigeldismile
bende birkaç kez yaptım o hatayı :mymeka: ama eşlerimiz anlar bizi tabi inşallah hamilesindir ve söylediğin doğru çıkar olmasada eşin seni teselli edecektir buna eminim
hoşbulduk kızlaaaaarrr... ya ben bu ay bi garibim sürekli kasıklarımda ağrı gibi bi his var (10 ekimden beri) sanki adetime 2--3 gün kalmış gibi oysa daha dolu dolu bi 10 günüm var yaaa bide akıntım koyu baya hatta renkli diyebilirm üşüttüm mü ne dersiniz ne oluyoki bana bilmiyorumkismile
canım ya ben preseed die bir şey duydum hamileliği kolaylaştırıcıymış alsam mı diyorum acaba birde birşey sorucam ilişkiden sonra yastık falan koyuyormusunz ya ben kalkıyorum hemen
doğru duymuşsun canım ben bu ay ilk kez kullandım preseedi bakalım bu ay olmazsa öbür aya yine kullanıcam.ben ilişkiden sonra belimin altına yastık koyuyorum yarım saat falan yatıyorum bazende 1 saat sevdiğim dizi varsa tv de yattığım yerde ona bakıyorum hemde tutumu tutmadımı diye düşünmüyorum.hemen kalkma canım aslında sabah duş almak daha iyide ben çalıştığım için sabah erken kalkıp duş almak zor oluyo sen sabah duş al en iyisi.
canım ya ben preseed die bir şey duydum hamileliği kolaylaştırıcıymış alsam mı diyorum acaba birde birşey sorucam ilişkiden sonra yastık falan koyuyormusunz ya ben kalkıyorum hemen
ya benim çişim geliyor hemen o yüzden kalkıyorum mafoldumben mafoldumben
o zaman ilişkiye girmeden önce tuvalet işini hallet gelmesin çişin naniknanik:1rolleyes:
ya benim çişim geliyor hemen o yüzden kalkıyorum mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?