Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar ben preseed ile hamile kalan varmı merak ediyorum bu konu hakkında konu açmak istiyorum ama daha yeniyim bilemedim nasıl olucağını benim yerime rica etsem birisi açabilir mi?

Bu 2.arkadaştan haber alan duyan ve görenlerin Kasım topiğine gerekli bilgileri vermelerini rica ederim. a.s.

1.) keramos........................................... ................... .....14 ekim
2.) _zeynep........................................... ..........................14 ekim

Kızlar nerdesiniz merak ediyoruzzzz eyvahedigeldismile

Slm herkesee
kızlar siteyi açtığımda ekim topiğini göremiyorum.ayrıca bir kısım şimdiden kasıma gitmiş sanırım (kasım ayının başlığı ne? Gurbet güzeli nerdesin???ben 24 ünü bekleyenlerdenim...

kızlar ben preseed ile hamile kalan varmı merak ediyorum bu konu hakkında konu açmak istiyorum ama daha yeniyim bilemedim nasıl olucağını benim yerime rica etsem birisi açabilir mi?

canım preseed kullananlar topiği var aynı bu gebelik bölümünde bizim topiğin hemen altından ordan bak aradığım herşeyi o topikten öğrenebilirsin.

kızlar preseed ile hamile kalanların sayısı çok fazla preseed kullananlar topiğine girin bakın gözlrin aynen böyle olur:1shok:

kızlar preseed ile hamile kalanların sayısı çok fazla preseed kullananlar topiğine girin bakın gözlrin aynen böyle olur:1shok:

bende baktım o sayfayaa araştırdım fiyatını görünce bende böle oldum vallaasempatiksalakcinni :1shok: :1shok::1shok: :1shok: :1shok: 130 tllll

bende baktım o sayfayaa araştırdım fiyatını görünce bende böle oldum vallaasempatiksalakcinni :1shok: :1shok::1shok: :1shok: :1shok: 130 tllll

Canım bence sende kuruluk yoksa ve ilişki sırasında bir problem yaşamaıyorsan kullanmayabilirsin..Sonuçta ne kadar doğal olsada bir jel.. Bazı kişilerde mantar yapbiliyormuş...

Arkadaşlar ben bişey okudum sizlede paylaşmak istedim;

İlişkiden 2 saat önce erkeğin sert bir kahve içmesi sperm hareketliliğini artırıyormuş. Ben bu akşam deniyeceğim.. Eşime bir türk kahvesi yapyım baklaım...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kız Allah iyiliğini versin emi:roflol:canım türkide 130 tl ebay diye bir site var yurt dışında getirtiliyor 45 tl falan

burdayım burdayım da elma kurdum bende tık yok ya geçenlerde erken gebelik testi yaptım negatif. adet de olmadım bu ay da iş yok bizde.:gitme::sinifsinif:

Üzülme canım Gel Kasım topiğimize zaten sizsiz tadıda yok,bir oraya bir buraya başımız döndü.Gelinde tekrar bir arada olalım bari bebiş gelmiyo siz gelin:1hug:

bende 25 ekimi bekliyorum, inşallah kasım topiğine kaymayız.

Canım bence sende kuruluk yoksa ve ilişki sırasında bir problem yaşamaıyorsan kullanmayabilirsin..Sonuçta ne kadar doğal olsada bir jel.. Bazı kişilerde mantar yapbiliyormuş...

yok allaha sükür sorun yaşamıyorum ben ama yan etkisi varmış dediğin gibi doktora sormadan alınmamalı bence çocuk yapcam diye mantar bahcesine dönmeyelim:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende de kuruluk problemi yok ama kullandım zaten kuruluk problemi olmasına gerek yok bu preseed spermleri yumurtaya daha rahat ulaşabilmesini sağlıyo ve spremler içerde daha uzun süre canlı kalıyo bence zararı olabilecek bir ürün değil tabi herkesin kendi tercihi kullanıp kullanmamak.

kıslar doktordan geldim şimdi keseyi gördü çok şükür doktorumuz ama rahmim çift başlıklıymış düşük riskin var dedi bu doktor her gittiğimde gözümü korkutmayı başarıyor uffffffff

bende duydum onu yaptım bu gerçi biz her akşam türk kahvesi içeriz bu sefer biraz daha sert yaptım eşim hiç şeker koymadınmı buna diyo bende dedim uykun kaçsın diye koymadım dedim malum çalışma yapacak hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…