- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.081
kızlar ben preseed ile hamile kalan varmı merak ediyorum bu konu hakkında konu açmak istiyorum ama daha yeniyim bilemedim nasıl olucağını benim yerime rica etsem birisi açabilir mi?
ya benim çişim geliyor hemen o yüzden kalkıyorum mafoldumben mafoldumben
Zeynep burdaymışsın,haberlerini bekliyoruz...
kızlar preseed ile hamile kalanların sayısı çok fazla preseed kullananlar topiğine girin bakın gözlrin aynen böyle olur:1shok:
bende baktım o sayfayaa araştırdım fiyatını görünce bende böle oldum vallaasempatiksalakcinni :1shok: :1shok::1shok: :1shok: :1shok: 130 tllll
bende baktım o sayfayaa araştırdım fiyatını görünce bende böle oldum vallaasempatiksalakcinni :1shok: :1shok::1shok: :1shok: :1shok: 130 tllll
burdayım burdayım da elma kurdum bende tık yok ya geçenlerde erken gebelik testi yaptım negatif. adet de olmadım bu ay da iş yok bizde.:gitme::sinifsinif:
Slm herkesee
kızlar siteyi açtığımda ekim topiğini göremiyorum.ayrıca bir kısım şimdiden kasıma gitmiş sanırım(kasım ayının başlığı ne? Gurbet güzeli nerdesin???ben 24 ünü bekleyenlerdenim...
Canım bence sende kuruluk yoksa ve ilişki sırasında bir problem yaşamaıyorsan kullanmayabilirsin..Sonuçta ne kadar doğal olsada bir jel.. Bazı kişilerde mantar yapbiliyormuş...
Canım bence sende kuruluk yoksa ve ilişki sırasında bir problem yaşamaıyorsan kullanmayabilirsin..Sonuçta ne kadar doğal olsada bir jel.. Bazı kişilerde mantar yapbiliyormuş...
Arkadaşlar ben bişey okudum sizlede paylaşmak istedim;
İlişkiden 2 saat önce erkeğin sert bir kahve içmesi sperm hareketliliğini artırıyormuş. Ben bu akşam deniyeceğim.. Eşime bir türk kahvesi yapyım baklaım...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kıslar doktordan geldim şimdi keseyi gördü çok şükür doktorumuz ama rahmim çift başlıklıymış düşük riskin var dedi bu doktor her gittiğimde gözümü korkutmayı başarıyor uffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?