Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

internette biraz araştırdım ereken doğum ve düşük riski yaratıyormuş yani rahim içinde rahim gibi bişey sanırım cizerek öyle anlattı izmire gidip atilla erler e danışacağaım burdaki doktorların kafasına güneş geçiyo kesin......

kıslar doktordan geldim şimdi keseyi gördü çok şükür doktorumuz ama rahmim çift başlıklıymış düşük riskin var dedi bu doktor her gittiğimde gözümü korkutmayı başarıyor uffffffff

bu doktorlar zaten insanı korkutmayı çok sever onun ne olduğunu bilmiyorum ama bence başka bir doktora görünmende fayda var.

çok geçmiş olsun canım dikkat et inş güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle

sağolasın canom inşallah bakalımne olacak başka bi doktora gitcem kesin zaten randevulu gidiyosun 2 saat sandalyede bekletiyorlar sanki ticarethane deli oluyorum sanırım sinirlerim çok bozuk benim

birşey sorucam bana pedictor regl gecikmesinin 2. günü hamileliği gösterir dediler eczanede negatifti
ama 4 gün oldu hala regl olamadım

tamam canım araştırmıcam çok sağol kimseylede paylaşamadım eşim babasının yanında ameliyat oldu ona telefonda söyleyip canını sıkmak istemedim gerçekten teşekkür ederimm canım benim yaaa

bende 25 ekimi bekliyorum, inşallah kasım topiğine kaymayız.

İNAŞLLAAHH vereliniortak DAHA ÇOK VAR AMA BU SİTEYE GİRDİĞİMDE ACAYİP SABIRSIZLANIYORUM.AMA Bİ TARAFTAN DA ÇOK İYİ GELİYOR.MORAL BULUYORUM

KIZLAAARRR EKİMİ KASIMI AYIRMASAYDIK YA ...EKİM KASIM DEMEDEN BEKLEYENLER TOPİĞİ OLSAYDI.TEK Bİ YERDEN BEKLESEYDİKK OLMAA MII ?

tamam canım araştırmıcam çok sağol kimseylede paylaşamadım eşim babasının yanında ameliyat oldu ona telefonda söyleyip canını sıkmak istemedim gerçekten teşekkür ederimm canım benim yaaa

şimdi gidip bir bardak süt kaynat içinede bal koy uzat ayaklarını dinlen ama doktordan sonra eşine söylemelisin tek başına çözmeye çalışma iyi günde kötü günde söz verdiniz birbirinize babanada acil şifalar diliyorum

bende sabırsızlanmıyorum diyorum ama olmuyor insan umutlanıyor işte. Sen çalışmayı bitirdinmi?Teorikte yumurtlama dönemim geçti ama çalışmaya devam.. Belki geç yumurtlama olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…