- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.101
kıslar doktordan geldim şimdi keseyi gördü çok şükür doktorumuz ama rahmim çift başlıklıymış düşük riskin var dedi bu doktor her gittiğimde gözümü korkutmayı başarıyor uffffffff
internette biraz araştırdım ereken doğum ve düşük riski yaratıyormuş yani rahim içinde rahim gibi bişey sanırım cizerek öyle anlattı izmire gidip atilla erler e danışacağaım burdaki doktorların kafasına güneş geçiyo kesin......
bende 25 ekimi bekliyorum, inşallah kasım topiğine kaymayız.
tamam canım araştırmıcam çok sağol kimseylede paylaşamadım eşim babasının yanında ameliyat oldu ona telefonda söyleyip canını sıkmak istemedim gerçekten teşekkür ederimm canım benim yaaa
birşey sorucam bana pedictor regl gecikmesinin 2. günü hamileliği gösterir dediler eczanede negatifti
ama 4 gün oldu hala regl olamadım
birde kanda baktırsana:teselli: çıkar belkii
sağolasın canom inşallah bakalımne olacak başka bi doktora gitcem kesin zaten randevulu gidiyosun 2 saat sandalyede bekletiyorlar sanki ticarethane deli oluyorum sanırım sinirlerim çok bozuk benim[/QUOT
Bencede 2. bir doktora git inşallah hiç bişey olmaz.. Bak ne güzel hamilesin keyfini çıkar
2 gun var daha bugun test yaptım geçemedim(
İNAŞLLAAHH vereliniortak DAHA ÇOK VAR AMABU SİTEYE GİRDİĞİMDE ACAYİP SABIRSIZLANIYORUM.AMA Bİ TARAFTAN DA ÇOK İYİ GELİYOR.MORAL BULUYORUM
KIZLAAARRR EKİMİ KASIMI AYIRMASAYDIK YA ...EKİM KASIM DEMEDEN BEKLEYENLER TOPİĞİ OLSAYDI.TEK Bİ YERDEN BEKLESEYDİKK OLMAA MII ?
üzüldüm ama benimde negatif olur ama bende yapayım artık ne değiştirecekki ha 4 gün sonra ha bugün en azından beklemem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?