- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.121
Üzülme canım Gel Kasım topiğimize zaten sizsiz tadıda yok,bir oraya bir buraya başımız döndü.Gelinde tekrar bir arada olalım bari bebiş gelmiyo siz gelin:
ayy ben kasım topiğini bulamadıım
2 gun var daha bugun test yaptım geçemedim(
üzüldüm ama benimde negatif olur ama bende yapayım artık ne değiştirecekki ha 4 gün sonra ha bugün en azından beklemem artık
kızlar ben çıkıyorum gidip test alıp yapayım dua edinnnn lütfen :)
Üzülme canım Gel Kasım topiğimize zaten sizsiz tadıda yok,bir oraya bir buraya başımız döndü.Gelinde tekrar bir arada olalım bari bebiş gelmiyo siz gelin:
ayy ben kasım topiğini bulamadıım
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...r-buradan-birlikte-devam-21.html#post15667440 burdan bak bakim:)
Slm herkesee
kızlar siteyi açtığımda ekim topiğini göremiyorum.ayrıca bir kısım şimdiden kasıma gitmiş sanırım(kasım ayının başlığı ne? Gurbet güzeli nerdesin???ben 24 ünü bekleyenlerdenim...
bende sabırsızlanmıyorum diyorum ama olmuyor insan umutlanıyor işte. Sen çalışmayı bitirdinmi?teorikte yumurtlama dönemim geçti ama çalışmaya devam.. Belki geç yumurtlama olur..
ay canım bende 24ünü beklıyorum kader arkadaşım:teselli:
ay canım bende 24ünü beklıyorum kader arkadaşım:teselli:
canım sen de çalışmaya devam ediyor musun?
canim önce ksede görunecek sonra kalb atisi canim sen 7 haftadan erken gittigin icin kese görundu yoksa 7 haftadan sonr gitsen kalb atisinida gorurdun telaslanacak bisey yok merak etme su siralar dikkat et kendine bol bildinlen bebgimiz yerlessin yerine
kıslar doktordan geldim şimdi keseyi gördü çok şükür doktorumuz ama rahmim çift başlıklıymış düşük riskin var dedi bu doktor her gittiğimde gözümü korkutmayı başarıyor uffffffff
Kızlarr Hayırlı akşamlar herkese..opuyorumnanaktan
Eve gidiyorum şimdii.. yarın görüşmek üzeree...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?