Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

üzüldüm ama benimde negatif olur ama bende yapayım artık ne değiştirecekki ha 4 gün sonra ha bugün en azından beklemem artık

bende belirtide var uyku hali arada mide bulantısı gögüslerimde hassasiyet sık idrara çıkma anlayamadım kii 2 tane test yaptım tek çizgi kandamı baktırsam ki

ay canım bende 24ünü beklıyorum kader arkadaşım:teselli:

bende sabırsızlanmıyorum diyorum ama olmuyor insan umutlanıyor işte. Sen çalışmayı bitirdinmi?teorikte yumurtlama dönemim geçti ama çalışmaya devam.. Belki geç yumurtlama olur..

ewet yumurtlama dönemim geçti die çalışmayı bıraktım daha doğrusu çok fazla üstüne düşmüyorum konunun...tuttuysa tutmuştur mantığı var ovulasyon hesabına göre ilşki için son gün 12 siydi.ama bilemiyorum devam mı etmek gerekiyor..o zaman ikimizinde aynı zamanlarda belirtiler gösterecek olduysa :) mesela ben de şimdiden bulantı oluyor bu gün kasık ağrısı vardı aşırı duygusalım bu aralar... Psikolojiktir belki de...şimdiden test alsak çok erken olur değil mi?

biraz geç oldu ama ben de bekliyorum 22 ekimi..çok zor bu beklemek.. beni de listeye ekleyebilirsiniz .

inşallah hepimiz de kavuşuruz meleklerimize en kısa zamanda.. amin..

bende karın ağrısı başladı 8 gün varken adet gelmesini beklemiyorum ama yusuf yusuf olmuyor da değilim.

Gebelik harici adet gecikmesinin pek çok organik nedeni olabilir. Bunlar:

---Hormonal faktörler, (hiperprolaktinemi, tiroid hastalıkları)
--- Üreme organları ile ilgili problemler,
--- Ağır stres, (iş veya sınav, okul stresi gibi)
--- Anoreksi nevroza (yemek yememe bozukluğu),
--- Ağır egzersizler, (bale, atletizm, ağır sporlar)
--- Beyin tümörleri,
--- Kürtaj sonrası rahim içi yapışıklıklar (Asherman sendromu)
--- Polikistik Over Sendromu (PCOS),
--- Aşırı zayıflık,
--- Dengesiz beslenme adet gecikmesine neden olabilir.

Son düzenleme:
Kızlarr Hayırlı akşamlar herkese..opuyorumnanaktan
Eve gidiyorum şimdii.. yarın görüşmek üzeree...zemuszemus

slm canlarim nasilsiniz insallah yeni hamislerimiz vardir ben son gaz sinava hazirlaniyorum insallah basaracagim dua edin canlarim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…