Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kizlar Adet olanlar listeden silinmistir bide bildirim yapamayanlar tabiiii

slm canlarim nasilsiniz insallah yeni hamislerimiz vardir ben son gaz sinava hazirlaniyorum insallah basaracagim dua edin canlarim bana

iyiyim canım sen nasılsın.yeni hamiş haberi yok sanırım.1-2 arkadaş test yapacaktı herhalde ama haber yok henüz.ben 19unu bekliyom bakalım.12sinde kana baktırdım bişey yok.sanırım by ayda olmadı.kafamçokkarıştısen ne yaptın canım.ha bu arada resmini gördümde senin maşallah pek güzelmişin ya gurbet güzeli..yerimseniben

selam kızlar ben geldim.bugun 1 de doktora gittim muayene için yumurtlama gününde gel demişti.baktı yumurtlamışım hatta sağ tarafta 2 tane dedi bende neden dedim.sen şanslısın dedi normalde yumurtlama sorunu olanlara biz iğne yaparız o şekilde olur 2 tane dedi.sende doğal bi şekilde oluşmuş çok ta iyi dedi.çatlaması 1-2 günü bulur çalışın bol bol dedi.ama bide korkuttu 2 yumurta oluşması ikiz olasılığıda yaratabilir dedi.rabbim bilir ama ben 1 tane istiyorum allahım olmayanlara versin dedim.

hayırlısı olsun canım inşallah ikiz olsun birarada büyür giderler işte

Çalışmalara devam ediyormusun, yoksa bitirdinmi? Ben adetimin 10.,13., ve 15., gün çalıştık. Yarın17. gün ve 19. günde çalışacağız bakaım artık

benim bu ay fazla umudum yok pek çalışmadık çünkü. ovulasyon testi almıştım. ilk defa kullandım. beni yanılttı biraz galiba.çünkü çizginin koyulaşmasını beklerken kayboldu. kafamçokkarıştı . neyse bakalım bu ay da böyle geçsin de kasımda ciddiyetli bir çalışmaya giricem. sen ne kadar zamandır deniyosun?

aynı durumdayız canım aynen bizde çizgi koyulaşsın diye diye koyulaşmadan kayboldu gitti bende bu aydan ümitsizim inşallah kasımda

aynı durumdayız canım aynen bizde çizgi koyulaşsın diye diye koyulaşmadan kayboldu gitti bende bu aydan ümitsizim inşallah kasımda

sonuçta prospektüsünde ikinci çizgi en az birinci kadar koyu olmalıdır diyodu. 6 ve 7 ekimde 2. çizgi koyu çıktı ama bana yeterli gelmedi koyuluğu. daha doğrusu çizginin bi tarafı koyu bi tarafı daha açıktı. ben de yapmaya devam edeyim diye düşündüm. çünkü reglimin 12. ve 13. günüydü daha. sonra 8 ekimde bi yaptım. ikinci çizgi nerdeyse yok. o akşam çalıştık işte ama geç oldu sanırım. neyse sonuçta bana kasım yolu göründü gibi ama yine de insan umut etmekten vazgeçemiyo malesef.

canom 14 naber?belrtiler var mı gördün mü kırmızıları?ikimizde aynı şeyleri hissediyoz galiba eyvahedigeldismilebu ay

kızlar yumurtlama dönemimden beri göğüslerim şiş,bazen çok bzn az olcak şeklde eğer adetle alakalı ise hamile olunca göğüslermden analayamayacağım,eğer hamile isem tek belirtim bu başka bişey hissetmiyorumCADIARZU

ay canım bende de sadece göğüs ağrısı var birde afedersin ama idrarımda koku acaba folik asitten dolayı mı koku oluyor anlamdım adetime daha 10 gün var göğsüm elleyince çok ağrıyo acaba ben mi hurafeleniyorum anlamadım gitti yafisfisfis

cok sag ol canim bir atlatayim insallahhh hemen cocuk yapacam serefineee hehhehheh
rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle gurbet abla yüce mevlam emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
amin insallahhhh canlarim sizelrinde insallahhhhhh
hadi gozun aydin canim insallahh ikiz olur sagliklisindannnnnn

gurbet güzeliim beni yazmamışşın 28 ekimee
ekledummm askummmm
hu hu kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu??????????
ben varin ne diyon gii test ne oldiiii

kıslar bugun benim günüm tık yok:)
bekliyorum. test almadım. alınca yapıyorum diye:)))

bizde seni merak ediyoduk canım bencede test alma sonra senin moral sıfır olcek bizimkide sıfır olcek bekle gitsin ya kafanada takma hatta aklına bile getirme temem mihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…