Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar benim satım 19 eylül 2 aydır 28günde oluyorum bu durumda 16sı beklenmeyen adetim..dün test yaptım evde negatifti..yarın sabah kan testi yaptırayım diyorum..bu aydan pek umutlu değilim ama adet belirtilerim de yok ortada başka belirti de..bomboşum yani (bakalım yarın bi test yaptırayım sabah dersim yok..kaç saate çıkar ki sonuç..okuldan 3 te çıkacam telden öğrenirim olmazsa gerçi hiiiç umudum yok ama..

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar ne zamandır uğrayamadım ama sizleri asla unutmuş değilim.
Bayağı bir hamilemiz olmuş olan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum Allah'ım tamamına erdirsin inşallah..Dualarım sizinle her daim..Allah'a emanet olun canlar!

İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin.:sm_cool:

sağol canım.sen nasılsın?nasıl gidiyor hamişlik inşallah iyisindir canım.

İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin.:sm_cool:

amin canım amiiiiiiin...içimde bi sıkıntı var ya dosthanem...bomboş hissediyorum kendimi...ne olacak diye bile düşünemiyorum kafam dağılıyor..umutsuzlukda değil de ne bileyim alıştımmı acaba negatife:çok üzgünüm:
tuhaf ve karmaşığım:bbo:

günaydın kızlar zemuszemus
benim günüm dündü ama bişey olmadı :) ama hapı bıraktığım ilk aydı günlerimde şaşırma olabilir di,ye bir kaç gün geçsin diye bekliyorum azıcık ümitlenmek için opuyorumnanaktan

günaydın kızlar..birazdan kan testine gidecem..duaya ihtiyacım var..sonucu size 3 ten sonra bildirecem..

günaydın hepinize kızlar. hayırlı müjdeli haberlerle dolu bir gün olur inşallah..

aynen benim de canım 2 aydır boşa ümitleniyorum bu göğüsler çok yanıltıyo beni. bu ay da yine hassaslaşıp şiştiler ama artık umutlanamıyorum. bu sabah çok hafif mide bulantısı oldu ama o da açlıktandır dedim geçtim.

günaydın kızlar..birazdan kan testine gidecem..duaya ihtiyacım var..sonucu size 3 ten sonra bildirecem..

günaydın kızlarr..

günaydın kızlar...
bende hala bişi yok... inşallahhh kırmızılar gelmezzz

GÜNAYDIIIIIIIIINNN NASILSINIZ KIZLAAARRa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…