- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.161
Allah nazarlardan saklasın o sayı ikiye katlanır inşallahhhhhhh:Saruboceq:
herkese ii akşamlar
16sında benim regl günüm.. hadi hayırlısı..... a.s.
hu hu kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu??????????
CANIM SENİN NE ZAMAN BEKLNMEYEN ADETİN BAKEMMfisfisfis
canım benimkine var daha 24üne seninki ayın 19uydu galiba aramızda 5 gün var ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:şutarafagitti
kızlar benim satım 19 eylül 2 aydır 28günde oluyorum bu durumda 16sı beklenmeyen adetim..dün test yaptım evde negatifti..yarın sabah kan testi yaptırayım diyorum..bu aydan pek umutlu değilim ama adet belirtilerim de yok ortada başka belirti de..bomboşum yani(bakalım yarın bi test yaptırayım sabah dersim yok..kaç saate çıkar ki sonuç..okuldan 3 te çıkacam telden öğrenirim olmazsa gerçi hiiiç umudum yok ama..
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar ne zamandır uğrayamadım ama sizleri asla unutmuş değilim.
Bayağı bir hamilemiz olmuş olan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum Allah'ım tamamına erdirsin inşallah..Dualarım sizinle her daim..Allah'a emanet olun canlar!
inşallah canım ya.hakkımızda hayırlısı olsun.:Saruboceq:
İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin.:sm_cool:
kızlar yumurtlama dönemimden beri göğüslerim şiş,bazen çok bzn az olcak şeklde eğer adetle alakalı ise hamile olunca göğüslermden analayamayacağım,eğer hamile isem tek belirtim bu başka bişey hissetmiyorumCADIARZU
günaydın kızlar..birazdan kan testine gidecem..duaya ihtiyacım var..sonucu size 3 ten sonra bildirecem..
günaydın kızlarr..
günaydın kızlar zemuszemus
benim günüm dündü ama bişey olmadı :) ama hapı bıraktığım ilk aydı günlerimde şaşırma olabilir di,ye bir kaç gün geçsin diye bekliyorum azıcık ümitlenmek için opuyorumnanaktan
günaydın kızlar...
bende hala bişi yok... inşallahhh kırmızılar gelmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?