Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canom 14 naber?belrtiler var mı gördün mü kırmızıları?ikimizde aynı şeyleri hissediyoz galiba eyvahedigeldismilebu ay

yok anacım tık yok test yaptım dayanamayıp tek çizgi çoktı hatta ikinci çizgi siliktir diye mercekler bile baktım ama yohhh agrılarımda kesildi galiba adet olcam offf off gel KASIMMMM geeeeeellll

Yaa neden olmuyorkıı neden ?.. Bu ay cok canım acıdı tamamını alamadım cok cok azı dısarda kaldı ama içime sıvılar gıttı. Bununla ilgisi varmıdırkı

kendi kendime gülüyorummmsırnaşık şey deminden beri bi hıçkırık tuttuu su içiyorum nefesimi tutuyorum geçmiyor... ve aklıma gelen ilk şey acaba hamilelik belirtisi olabilir mii... kendime geldim sonra saçmaladığımı fark ettimm sempatiksalakcinni

çok yaşam emiDDD

Yaa neden olmuyorkıı neden ?.. Bu ay cok canım acıdı tamamını alamadım cok cok azı dısarda kaldı ama içime sıvılar gıttı. Bununla ilgisi varmıdırkı

üzme kendini srest etkiliyor sanırımmmmmm düşünememeye çalışssak belki faydasını görürüz

yok anacım tık yok test yaptım dayanamayıp tek çizgi çoktı hatta ikinci çizgi siliktir diye mercekler bile baktım ama yohhh agrılarımda kesildi galiba adet olcam offf off gel KASIMMMM geeeeeellll

canom

seni kasım agönderdik baklaım ardından kimler gelicek ben 25 ekimi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…