- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.201
günaydın hepinize kızlar. hayırlı müjdeli haberlerle dolu bir gün olur inşallah..
aynen benim de canım 2 aydır boşa ümitleniyorum bu göğüsler çok yanıltıyo beni. bu ay da yine hassaslaşıp şiştiler ama artık umutlanamıyorum. bu sabah çok hafif mide bulantısı oldu ama o da açlıktandır dedim geçtim.
üzme kendini srest etkiliyor sanırımmmmmm düşünememeye çalışssak belki faydasını görürüz
inşallah pozitiftir canım:Saruboceq:günaydın kızlar..birazdan kan testine gidecem..duaya ihtiyacım var..sonucu size 3 ten sonra bildirecem..
ne sınavı ablacım?slm canlarim nasilsiniz insallah yeni hamislerimiz vardir ben son gaz sinava hazirlaniyorum insallah basaracagim dua edin canlarim bana
Günaydııınnn :))
offf dersim iptal edildi eve geldim...sabah 10 da kan vermiştim şimdi aradım sonuç çıkmış..
:gitme::sinifsinif:mafoldumben yok yok yok
negatifmiş sonucum..senağlama
yoruldum artık...
Rabbim herşeyin en iyisini bilir amaaaaaaa ben çok yoruldum ve korkuyorum artık bu benim 10.denemem.
kızlar bukadar ümitsizliğe kapılmayalımmmmmmmmmmmmmmm
bu ay olmaz başka bi ay olur ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin,beklerken ki moralimizi adet olduğumuzdada koruyalım bebişimiz hazırlanıyor daha diye düşünelim sıkmayın canınızı vardır bir hayır ALLAH başka bis ıkıntyı vermesin .AMİN
bnde sizinle aynı durumdayım 18ini bekliyorum sabrzlnyrm ama üzülmüycem inş hsta olursamda,tabiii sizlerinde desteğiyleolumunekankayizsmile
kızlar bukadar ümitsizliğe kapılmayalımmmmmmmmmmmmmmm
bu ay olmaz başka bi ay olur ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin,beklerken ki moralimizi adet olduğumuzdada koruyalım bebişimiz hazırlanıyor daha diye düşünelim sıkmayın canınızı vardır bir hayır ALLAH başka bis ıkıntyı vermesin .AMİN
bnde sizinle aynı durumdayım 18ini bekliyorum sabrzlnyrm ama üzülmüycem inş hsta olursamda,tabiii sizlerinde desteğiyleolumunekankayizsmile
offf dersim iptal edildi eve geldim...sabah 10 da kan vermiştim şimdi aradım sonuç çıkmış..
yoruldum artık...
Rabbim herşeyin en iyisini bilir amaaaaaaa ben çok yoruldum ve korkuyorum artık bu benim 10.denemem.
Üzülme şekerim .Biliyorum elde değil ama.Benim 1 yılı geçti hala beklemedeyiz.Demekkki hayırlı zaman değilmiş.
Kızlar,dün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.Gecesine de kırmızıyı gördüm.İlk klomen denememdi.Kafama takmayacam diyorum ama elde değil.düşünmekten başım çatlıyo.
:a015:Bu topiğe üye olunca bebek konusunda hevesim isteğim daha da artmıştı.Şimdi başarısız olunca soğudum olaydan.Bir kere başarızılığı tadınca umutla bekleyemem sanırım artık.
Ben kasım topiğine gidiyorum.Ekimde bekleyen arkadaşların mutlu haberlerini bekliyorum.
Bir de Heryerde okuyorum tüm sağlıkçılar,doktorlar adet gecikmesinden 5 gün sonra test yapmayı tavsiye ediyo.Eğer test için bu kadar heveslenmesek kötü sonuçlara daha hazırlıklı olur daha az üzülürüz.Benden size tavsiye...
yoruldum artık...
ya üzmemeye çalışıorum ama olmuyorkıı.. Eşim benden daha rahat yada bnı sıkmamak için oyle davranmaya çalışıyor bilmiyorum kii.. Acaba etkısı varmıdırkii tam alamamanın eger varsa bı ay bosuna gıttıgı için üzülecegımm
Canım erkekler çok takmıyor bu olayı.. Benim eşimde öyle benim takmama çok kızıyor... Bende onun bu sakin haline sinir oluyorum..
Canım adet günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?