- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canim insallah olur istersen den yanliz esine pekmez icir findik falan yedir galayana gelsin yorgun olmasinnnnnnn
gıdgıd gıdak testi (ovulasyon)
millet sıkıldı benden hep aynı haberlerden gibime geliyooooooooo
eğer öyleyseeeeeee
çok özürrrrrrrrrrr
arkadaslarım...
hehe tüm sırlarımız dökülüyo burda desene kaydirigubbakcemile3 gizlimiz saklımız kalmadı gari kaydirigubbakcemile2
medıcalsecreter senın kullandıgın test nasıl bır testcanım büyük bardakta su da istiyorum ...
ay yok yok ben içmiyim 2 de test yapcam da hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Yok canım onunda canına minnet,sabah soruyordu bugünde çalışma varmı diye cokacimcoook
galmadı gari:kedi:
ama napalım konu komsu ile böle ayrıntılı konuşulmuyor. dedikodu olur diye. güvenemiyorsun kimseye.
ama burada herkesin derdi, çabası aynı yönde. kimsede art niyet yok. bide kimse birbirini tanımayınca daha rahat oluyor.
bu topiki seviyorum
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
BUYUR CANIM gul gule kullangurbet ablacım, haydariye dümen ablacım bi tıcker da bana pilizzzzzzyerimseniben
14 eylül,14 agustos,16 temmuz son regl tarihleri. 30 günde bir.
sanki budurum erkeklerı daha çok gerıyor bilmiyorumkismile
gurbet ablacım, haydariye dümen ablacım bi tıcker da bana pilizzzzzzyerimseniben
14 eylül,14 agustos,16 temmuz son regl tarihleri. 30 günde bir.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
buradan tickerleri yapin olmassa ben yardimci olurummmmmmmm
benım eşım alıstı artık ama yınede stres oluyor bazen kendı soruyor bugun çalısma günümü dıyekaydirigubbakcemile3zaten adamlara sölemicen
ben söylemiyorum. yumurtlama haftamdı, regle 3 kaldı vb. hiçbişi demiom. eşim sorarsa öyle söylerim. erkekler bizim gibi her ayrıntıya meraklı deil. kaydirigubbakcemile3
bazen de illa bebek için mi olcak beni özlemedinmi diyorum-kandırıyorumkaydirigubbakcemile3
stress yapmasın diye kaydirigubbakcemile3
sikilmak ne dimeh efendim sen topigimizin gulusunnngıdgıd gıdak testi (ovulasyon)
millet sıkıldı benden hep aynı haberlerden gibime geliyooooooooo
eğer öyleyseeeeeee
çok özürrrrrrrrrrr
arkadaslarım...
insallah bebis yola cikmistir canim yaaaaaaa
BUYUR CANIM gul gule kullan
http://lt2f.lilypie.com/G3zHp2.png bu yaziyi kopyala
kullanici paneline gir oradan profil düzeneye gir en asagiya git imza yerine yapistir kaydet yada yolla
askim bak sag tikla ve kopyala yazisina bas kopyalanasıl yapılıyo tıkladım fakat ben bişey anlamadım gurbet ablacım bilmiyorumkismile
sikilmak ne dimeh efendim sen topigimizin gulusunnn
BUYUR CANIMMMMbanada yapabilirmisin
17 temmuz 13 ağustos 9 eylül regl...27 günde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?