Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım takma ya kafana 1 yıldan fazla korunmayıpta sonradan olanlar var zaten içim daralıyor moralim nedense sıfır regl olmama var daha ama şimdiden stresi bile başladı ya:çok üzgünüm:rabbim hepimiz için herşeyin hayırlısını versin canım sizler üzülünce vallahi bende de moral kalmıyor hadı bakalım negatif düşüncelerden sıyrılma zamanıguclubacismile

bende bi hafta önce dayanamadım test aldım yaptım negatifti üzüldüm valla. canım bişey sorcam ne gibi belirtilerin oldu

iste belli olmuyor canim benim düsük yaptigim gebelikde 4gün önceden cikmisti testte bunda ancak rgl günü silik sekilde cikti.
Belirtimde günüm gecmeden hic olmadi diyebilirim. Sadece normalde hic sivilcesi olmayan ben birden sivilcelendim anlimda. Baska gün gecene kadar bisi olmadi. Gögüslerim fln gectikden sonra agrimaya basladi canim. Bu kisiden kisiye degisiyo.

slm kızlar beklenmeyen günüm dündü. bende hala bişi yok!!!
ama evdede test yok. almadık bu ay alınca dayanamayıp yapıom:)
h.sonu nöbetçi ecz. arar mıyım bilmiyorum:)

Malesef kızlar sonuç negatif...doktora gittim, ultrasonla baktı, bebiş yokmuş ne kadar ümitlenmiştim.. Doktoruma söyledim kadınlar kulübünde yüzünü görmediğim bir sürü arkadaşımla paylaşıyorum bu durumumu :)
bana birkaç tüyo verdi aklınızda bulunsun
1- akıntınız eğer daha yoğun ve daha uzayan sekilde olursa o gün yumurtlama dönemine gelebilirmiş.
2- uyandığınızda hiçbir hareket yapmadan yataktayken dijital ateşölçerlerle ateşinize takip edip, ay içerisinde azıcık yükselme olduğunda o dönemde yumurtlamaya denk gelebilirmiş ( tabiki hastalıktan dolayı yükselmiyorsa )
ben deniycem, sizlerde deneyin kızlarrr :)

İnşallah bundan sonraki ay olur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…