- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.241
İnşallah bundan sonraki ay olur canımm
Gündaşlarım belirtileriniz var mı 19 ekim benim adet tarihim
benim sadece kasılarım ağrıyo gögüslerim taş gibi oldu iştahım baya açıldı ama sanırım bunlar psikolojik devamlı bebek düşüne düşüne psikolojik hamile kaldım herhalde rüyamda fln görüyorum her zaman
slm canim isvicre vatandasligina basvurduk isvicre ile ilgili politika sorulari isvicrenin genel kultur sorulari buludugumuz köyun genel tanitimi aklina ne gelirse politikacilari ezberledim simdi sukur nufusu zart zurt yani bakalim haftya persembe sinav bir pasaport verecekler burnumuzdan geliyor vallainşallah pozitiftir canım:Saruboceq:
ne sınavı ablacım?
listenin bu hali iyi olmuş, bildirmeyenleri silmişsin :))
AMIN SAGOLASIN CANIMAllah zihin açıklığı versin abla..Başarılar diliyorumm :Saruboceq:
AMINNNNNNgünaydın kızlar...
bende hala bişi yok... inşallahhh kırmızılar gelmezzz
ınsallah kaymassın da bebek mujdesıyle gelırsın canımmmmmmteşekkürler kızlar destekleriniz için..benim günüm daha yarın ama artık önemsemiyorum..ben de yavaş yavaş diğer topiğe kayıyorum..inşaallah oraya burdan bi başkası gelmez(
sag ol canım senı ekledım ayın sonunaben bu ay yani 1 ekimde adet olmuştum dün yumurtladım yeni adet tarihim 29 ekim inşallah allah hayırlısını versin :saruboceq:gurbet abla vatandaşlık için sınav olacakmışsın allah yardımcın olsun başarılar. Beni de listeye yazıver olur mu
AMIN SAGOLASIN CANIM
AMINNNNNN
KIZLKAR HAMIS YOKMU HABER YOKMU YAAAA DERSI BIRAKIP BIDE SIZE GELIYOM AKLIM SIZLERDE CANLARIM BENIM KIMSE ÜZÜLMESIN OLACAK ER VEYA GEC SIZIN DE BESINIZ OLACAKKKKKKKKKKa.s.
Malesef kızlar sonuç negatif...doktora gittim, ultrasonla baktı, bebiş yokmuşne kadar ümitlenmiştim.. Doktoruma söyledim kadınlar kulübünde yüzünü görmediğim bir sürü arkadaşımla paylaşıyorum bu durumumu :)
bana birkaç tüyo verdi aklınızda bulunsun
1- akıntınız eğer daha yoğun ve daha uzayan sekilde olursa o gün yumurtlama dönemine gelebilirmiş.
2- uyandığınızda hiçbir hareket yapmadan yataktayken dijital ateşölçerlerle ateşinize takip edip, ay içerisinde azıcık yükselme olduğunda o dönemde yumurtlamaya denk gelebilirmiş ( tabiki hastalıktan dolayı yükselmiyorsa )
ben deniycem, sizlerde deneyin kızlarrr :)
malesef hiçbişeyim yok..Gündaşlarım belirtileriniz var mı 19 ekim benim adet tarihim
kolay gelsin ablacım inşallah geçersin.slm canim isvicre vatandasligina basvurduk isvicre ile ilgili politika sorulari isvicrenin genel kultur sorulari buludugumuz köyun genel tanitimi aklina ne gelirse politikacilari ezberledim simdi sukur nufusu zart zurt yani bakalim haftya persembe sinav bir pasaport verecekler burnumuzdan geliyor valla
kahvekolik inşallah alırız hayırlı haberlerini:CüvCüv:
amin kızlar hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:hadi bakalım hayırlısı........................
ahhh canim yardimci olmak isterdim fakat biulgim yok kasma kendini bakilacak caresi yokkkkkkk rajhat ol ole sikintili degil anacimkızlar nolur bi bakın ben hala adet olmadım yaaaaaaaa kandada çıkmıo ne ağrım var ne bişi göğüsler şişti idrar rengi çok koyu ve gazım çok var ama kanda ayın 13 ünde çıkmadı idrarda iltehab falan baktılar oda yok yumurtalıklarda varasada çıkardı dedi dr idrarda iltehab sonra bana adetin 4. günü gel dedi yumurtalıklarına bakalım dedi sanırım alttan bakacak((( ben vajinismusu yeni yendi sayılır zor olcak benim için bide benim yumurtalarım normalse o iğne yada hap ne yapacaksa bi kötü etkisi olurmu illa iğne vuruyorlarmı yoksa hapta olabilirmi sadece beni bilgilendirin nolurr (((
beklemedesin hala dimi guzelim insallah olur bu aykolay gelsin ablacım inşallah geçersin.
Gündaşlarım belirtileriniz var mı 19 ekim benim adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?