Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

benim sadece kasılarım ağrıyo gögüslerim taş gibi oldu iştahım baya açıldı ama sanırım bunlar psikolojik devamlı bebek düşüne düşüne psikolojik hamile kaldım herhalde rüyamda fln görüyorum her zaman

doğru söylüyosun sürekli kendimizi dinleyip bişeyler buluyoruz. ama nedense benim bu ay çok ağrım oldu ya bu kadar şiddetli olmazdı

inşallah pozitiftir canım:Saruboceq:

ne sınavı ablacım?
listenin bu hali iyi olmuş, bildirmeyenleri silmişsin :))
slm canim isvicre vatandasligina basvurduk isvicre ile ilgili politika sorulari isvicrenin genel kultur sorulari buludugumuz köyun genel tanitimi aklina ne gelirse politikacilari ezberledim simdi sukur nufusu zart zurt yani bakalim haftya persembe sinav bir pasaport verecekler burnumuzdan geliyor valla

teşekkürler kızlar destekleriniz için..benim günüm daha yarın ama artık önemsemiyorum..ben de yavaş yavaş diğer topiğe kayıyorum..inşaallah oraya burdan bi başkası gelmez (

ben bu ay yani 1 ekimde adet olmuştum dün yumurtladım yeni adet tarihim 29 ekim inşallah allah hayırlısını versin :Saruboceq:gurbet abla vatandaşlık için sınav olacakmışsın allah yardımcın olsun başarılar. beni de listeye yazıver olur mu

Son düzenleme:
Allah zihin açıklığı versin abla..Başarılar diliyorumm :Saruboceq:
AMIN SAGOLASIN CANIM

günaydın kızlar...
bende hala bişi yok... inşallahhh kırmızılar gelmezzz
AMINNNNNN
KIZLKAR HAMIS YOKMU HABER YOKMU YAAAA DERSI BIRAKIP BIDE SIZE GELIYOM AKLIM SIZLERDE CANLARIM BENIM KIMSE ÜZÜLMESIN OLACAK ER VEYA GEC SIZIN DE BESINIZ OLACAKKKKKKKKKKa.s.

teşekkürler kızlar destekleriniz için..benim günüm daha yarın ama artık önemsemiyorum..ben de yavaş yavaş diğer topiğe kayıyorum..inşaallah oraya burdan bi başkası gelmez (
ınsallah kaymassın da bebek mujdesıyle gelırsın canımmmmmm
sag ol canım senı ekledım ayın sonuna

hayırlısı olsun:teselli: ben yumurtlama günümü hem ateş ölçümüyle hem idrarda yapılan ovulasyon testiyle tespit ediyorum:hulya: onlar birbirine pararlel gidiyor hem de yumurtladığım gün kasıklarımda ağrı oluyor akıntım da yumurta akı gibi oluyor yani vajinam dah aıslak oluyor yerimseniben

1-) tontonruz............................... ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)gida_pinar........................... .........................................15 ekim

kizlar bugun adet olamayin emi mujdeyle gelinnn

kızlar nolur bi bakın ben hala adet olmadım yaaaaaaaa kandada çıkmıo ne ağrım var ne bişi göğüsler şişti idrar rengi çok koyu ve gazım çok var ama kanda ayın 13 ünde çıkmadı idrarda iltehab falan baktılar oda yok yumurtalıklarda varasada çıkardı dedi dr idrarda iltehab sonra bana adetin 4. günü gel dedi yumurtalıklarına bakalım dedi sanırım alttan bakacak ((( ben vajinismusu yeni yendi sayılır zor olcak benim için bide benim yumurtalarım normalse o iğne yada hap ne yapacaksa bi kötü etkisi olurmu illa iğne vuruyorlarmı yoksa hapta olabilirmi sadece beni bilgilendirin nolurr(((

Gündaşlarım belirtileriniz var mı 19 ekim benim adet tarihim
malesef hiçbişeyim yok..

kolay gelsin ablacım inşallah geçersin.

kahvekolik inşallah alırız hayırlı haberlerini:CüvCüv:

hadi bakalım hayırlısı........................
amin kızlar hepimiz için hayırlısı olsun :Saruboceq:

ahhh canim yardimci olmak isterdim fakat biulgim yok kasma kendini bakilacak caresi yokkkkkkk rajhat ol ole sikintili degil anacim

slm kızlar nasılsınız...epeydir girmiyordum...benm günüm 14 ekimdi ama bi haber yok kırmızılardan inş olmazda....
bi kaç arkadaş negatif çıkmış rabbm hayırlısın versin ...

ya canlarım liste yapmıyormusunuz negetif pozitif diyeee

iyi akşamlar kızlar moraller nasıl?yavas yavs ümitlenmeye başladım bnde,adet belirtilerim yok kasığımda hiç olmayan bi ağrı var.ama eğer adet olursamda kasım topiğinde görüşürüzzemuszemus böyle beraberce ilerlemek arkadaşlık etmek çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…