- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.261
iyi akşamlar kızlar moraller nasıl?yavas yavs ümitlenmeye başladım bnde,adet belirtilerim yok kasığımda hiç olmayan bi ağrı var.ama eğer adet olursamda kasım topiğinde görüşürüzzemuszemus böyle beraberce ilerlemek arkadaşlık etmek çok hoş
kızlar nolur bi bakın ben hala adet olmadım yaaaaaaaa kandada çıkmıo ne ağrım var ne bişi göğüsler şişti idrar rengi çok koyu ve gazım çok var ama kanda ayın 13 ünde çıkmadı idrarda iltehab falan baktılar oda yok yumurtalıklarda varasada çıkardı dedi dr idrarda iltehab sonra bana adetin 4. günü gel dedi yumurtalıklarına bakalım dedi sanırım alttan bakacak((( ben vajinismusu yeni yendi sayılır zor olcak benim için bide benim yumurtalarım normalse o iğne yada hap ne yapacaksa bi kötü etkisi olurmu illa iğne vuruyorlarmı yoksa hapta olabilirmi sadece beni bilgilendirin nolurr (((
hamis olanlarin ismi topikte kaliyor adet olanlar ise kasim topigine kayiyor canim lisdeden isimleri cikariliyorslm kızlar nasılsınız...epeydir girmiyordum...benm günüm 14 ekimdi ama bi haber yok kırmızılardan inş olmazda....
bi kaç arkadaş negatif çıkmış rabbm hayırlısın versin ...
ya canlarım liste yapmıyormusunuz negetif pozitif diyeee
iyi akşamlar kızlar moraller nasıl?yavas yavs ümitlenmeye başladım bnde,adet belirtilerim yok kasığımda hiç olmayan bi ağrı var.ama eğer adet olursamda kasım topiğinde görüşürüzzemuszemus böyle beraberce ilerlemek arkadaşlık etmek çok hoş
bende hala adet olmadım, yarın sabah test yapıcam tekrareyvahedigeldismile
ohhohhh insaallah olmada yawwwbende hala adet olmadım, yarın sabah test yapıcam tekrareyvahedigeldismile
İnşallah güzel haberler alırız...............
21 gun canim siklusun o zamangeçen ay adetimde bi düzensizlik oldu, o yüzden gecikmem tam olarak ne kadar bilemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz? önceki tarihlerim 21 ağustos ve 12 eylül
canim hesaplara gore 12 eylulden bu yana 3 ekimde adet olman lazimgeçen ay adetimde bi düzensizlik oldu, o yüzden gecikmem tam olarak ne kadar bilemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz? önceki tarihlerim 21 ağustos ve 12 eylül
önceki tarihlerimde
24 haziran
26 temmuz
21 ağustos
12 eylül bu durumda kaç gün gecikmiş oluyorum acaba bilmiyorumkismile
canim hesaplara gore 12 eylulden bu yana 3 ekimde adet olman lazim
yok eger oldu isen 3 ekimde adet 24 ekimde adet olman lazim nasil hesapladin sen
yorum yok valla yaaaaa usura bakma ne diycegim sasirdim benönceki tarihlerimde
24 haziran
26 temmuz
21 ağustos
12 eylül
bu durumda kaç gün gecikmiş oluyorum acaba bilmiyorumkismile
24 haziran 26 temmuz 32 gunde
26 temmuz 21 ağustos 26 gunde
21 agustos 12 eylül 21 gunde
ay gulum yaaa senin yumurtlama durumun nasil hissediyormusun hic duzenli degil yaaa
hani duzenli olsa derimki su zaman fakat duzenli dgil diger adet insallah gelmezde hangi gun ve kacgunde olacak sasirdim kaldimnapıcam benmafoldumbenmafoldumben
canim hic dr. kontrolune gittinmi sen kist olma ihtimali var kilo aliyormusun veya killanma tuylenme oldumu kac yillk evlisinnapıcam benmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?