Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

inşallah hamişsindir canım ya.:Saruboceq:

canım ne kadar geçtiki senin adetin.valla sorduğun soruyla ilgili bilgim yok.bence bunu en iyisi doktoruna danışki kafanda soru işareti kalmasın.en doğru bilgiyi sana doktorun verecektir

hamis olanlarin ismi topikte kaliyor adet olanlar ise kasim topigine kayiyor canim lisdeden isimleri cikariliyor

Canım inşallah hamilesinidr ne zaman test yapıcan

geçen ay adetimde bi düzensizlik oldu, o yüzden gecikmem tam olarak ne kadar bilemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz? önceki tarihlerim 21 ağustos ve 12 eylül

önceki tarihlerimde
24 haziran
26 temmuz
21 ağustos
12 eylül
bu durumda kaç gün gecikmiş oluyorum acaba bilmiyorumkismile

geçen ay adetimde bi düzensizlik oldu, o yüzden gecikmem tam olarak ne kadar bilemiyorum. bana yardımcı olurmusunuz? önceki tarihlerim 21 ağustos ve 12 eylül
canim hesaplara gore 12 eylulden bu yana 3 ekimde adet olman lazim
yok eger oldu isen 3 ekimde adet 24 ekimde adet olman lazim nasil hesapladin sen

önceki tarihlerimde
24 haziran
26 temmuz
21 ağustos
12 eylül bu durumda kaç gün gecikmiş oluyorum acaba bilmiyorumkismile

24 haziran 26 temmuz 32 gunde
26 temmuz 21 ağustos 26 gunde
21 agustos 12 eylül 21 gunde

ay gulum yaaa senin yumurtlama durumun nasil hissediyormusun hic duzenli degil yaaa

geçen pazar ve çarşamba günü test yaptım, negatif çıktı. hasta olmazsam yarın sabah tekrar yapıcam ama yine negatif olucak bence. öyle hissediyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…