Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canim hic dr. kontrolune gittinmi sen kist olma ihtimali var kilo aliyormusun veya killanma tuylenme oldumu kac yillk evlisin

bi kere daha böyle gecikmişti gitmiştim doktora. ultrasonla bakmıştı 2 tane kist var ama endişelenicek bişey yok demişti, adet olunca geçer dedi, adet olduktan sonra tekrar gittim ultrasonla yine baktı, kistler kaybolmuş dedi. tüylenme gibi bişey olmadı

baklim bekel canim hnuz birsey söylemek icin erken testi bence yapma sen ayin 24 une olma ihtimalin bile var yada ayin 4unde olman gerekiyordu san beklemeni tavsiye ederim

yain gorusmek uzere biraz uzanicam basim cok agriyor kafana takma cicivcim insallah hamis olursun

acaba doktorun gördüğü kistler kötü bişeymiydi? ama kaybolmuş, olur bu normal demişti. endişelenmelimiyimbilmiyorumkismile

kızlar öncelikle bebiş hayalleri gerçek olan tüm arkadasları tebrik ediyorum
allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,a.s.
benimde adet tarihim 18 ekim bekliyorum merakla
pek belirti yok ne adetten ne bebekten :1no2: tek göğüslerdeki hassasiyet bu ay olmadı
bu işlerde kader kısmet inş. olur bakalım hayırlısı
sizleri anca geceleri takip edebiliyorum gündüzleri izmiri geziyorum kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlarr a.s.

Kimse gelmemiş mi dahaa CADIARZU

Hayırlı bir gün geçirmeniz duasıylaa...opuyorumnanaktan

Hoşbuldumm canım, iyiyim şükür işteyim..hafta sonu olunca herkes yatıyor heralde :)))
Sen nasılsın neler yapıyorsun :1hug:

allah iyilik versin canım.çoğu memur sanırım bende tam olarak bilmiyorum ama cumartesi sabahları sakin oluyo.pazar zaten girmiyorum ben eşim var diye.ben evdeyim oturuyorum.çamaşır attım onun çıkmasını bekliyorum işte.

Amiinn cümlemize inşallah.. Evet bende giremiyorum, Kolay gelsin canımm
Senin ne zaman günün listede göremedim senii..

çok şükür bugun hava açık güneşli yani.22 yıldır denizlideyiz asıl memleketim kayseri.listede evet bildirmeyi unuttum sanırım 2 ekim regl oldum ama yine bi dahaki tarihim ekim 30-31.

çok şükür bugun hava açık güneşli yani.22 yıldır denizlideyiz asıl memleketim kayseri.listede evet bildirmeyi unuttum sanırım 2 ekim regl oldum ama yine bi dahaki tarihim ekim 30-31.

Hayırlısı olsun canım inşallah gelmezde müjdeli haberi alırsın :Saruboceq:

Uzun zaman olmuş memleketini unutmuşundur :)) oohh ne güzel Konya da kapalı hava..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…