- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.281
canim hic dr. kontrolune gittinmi sen kist olma ihtimali var kilo aliyormusun veya killanma tuylenme oldumu kac yillk evlisin
canim simdiye kadar adet cetveli tuttunmu sensonradan gördüm yazıyı, çıkmak üzereydim 1 yıl iki aylık evliyim.
canim hic dr. kontrolune gittinmi sen kist olma ihtimali var kilo aliyormusun veya killanma tuylenme oldumu kac yillk evlisin
baklim bekel canim hnuz birsey söylemek icin erken testi bence yapma sen ayin 24 une olma ihtimalin bile var yada ayin 4unde olman gerekiyordu san beklemeni tavsiye ederimbi kere daha böyle gecikmişti gitmiştim doktora. ultrasonla bakmıştı 2 tane kist var ama endişelenicek bişey yok demişti, adet olunca geçer dedi, adet olduktan sonra tekrar gittim ultrasonla yine baktı, kistler kaybolmuş dedi. tüylenme gibi bişey olmadı
canim simdiye kadar adet cetveli tuttunmu sen
ya 21 ila....... 35 gunde bir gelmesi lazimmm
dr a gidersn sor benim adet gunlerim boyle decetvel tutmadım, nasıl yapıcam? takvime işaretliyorum günlerimi.
yain gorusmek uzere biraz uzanicam basim cok agriyor kafana takma cicivcim insallah hamis olursun
endiselenme canim gitti dediyse gitmistir merak etme rahat uyuacaba doktorun gördüğü kistler kötü bişeymiydi? ama kaybolmuş, olur bu normal demişti. endişelenmelimiyimbilmiyorumkismile
Günaydın kızlarr a.s.
Kimse gelmemiş mi dahaa CADIARZU
Hayırlı bir gün geçirmeniz duasıylaa...opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin.ben varım şimdilik.napıyosun nasılsın ?
Hoşbuldumm canım, iyiyim şükür işteyim..hafta sonu olunca herkes yatıyor heralde :)))
Sen nasılsın neler yapıyorsun :1hug:
allah iyilik versin canım.çoğu memur sanırım bende tam olarak bilmiyorum ama cumartesi sabahları sakin oluyo.pazar zaten girmiyorum ben eşim var diye.ben evdeyim oturuyorum.çamaşır attım onun çıkmasını bekliyorum işte.
çok şükür bugun hava açık güneşli yani.22 yıldır denizlideyiz asıl memleketim kayseri.listede evet bildirmeyi unuttum sanırım 2 ekim regl oldum ama yine bi dahaki tarihim ekim 30-31.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?