- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.301
Günaydııııııııııınnn
ara sıra 2 senede bi gidiyoruz canım,unutmadım :)amiiinn inş.. gelmezHayırlısı olsun canım inşallah gelmezde müjdeli haberi alırsın :Saruboceq:
Uzun zaman olmuş memleketini unutmuşundur :)) oohh ne güzel Konya da kapalı hava..
Günaydııııııııııınnn
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
ara sıra 2 senede bi gidiyoruz canım,unutmadım :)amiiinn inş.. gelmez
:))))
günaydın canım hoşgeldin,ben iyiyim sen nasılsın.günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
günaydınnnnn
gurbetablam listede beni de kızartabilirsin!!!:gitme:
günaydınnnnn
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
günaydınnnnn
canım benim üzülme nolursun Allah büyük ben adet olduğum zaman üzülürdüm sonra kendi kendime saçmalama emine Allahın dediği olur benimde birgün olacak vaktini bekliyo derdim sende öyle yap bitanem ama nolursun üzme kendini ben 4 sene boyunca çok üzüldüm ağladım seni çok iyi anlıyorum ama yılmak yok tam gaz devaaaammm hadi bakalım ggül bakıym:teselli:
tebrik ederim canım benim inş. yükselir dualarımız seninle.moralini yüksek tut,inş. sonuçta güzel olucak.
Şeniz alkisalkisalkis :teytey: Canıımmm çookk mutlu oldum senin adına.. Allah tamamına erdirir inşallah bi sorun çıkmazz.. opuyorumnanaktan
Allah herkese nasip etsinnn
ağzına sağlık canım allah razı olsun inş. rabbim hepimize yaşatır annelik duygusunu.çok sağolun canlarım olumunekankayizsmileAllahım dualarımı kabul etti çok şükür hamd olsun inşallah değerim katlanarak artar Allahıma emanet inşallah bir sorun çıkmıcak.kızlar ilk öğrendiğimde inanın dua etmeye başladım Allahım bütün isteyenlerede ver dedim sizler geldiniz aklıma bebek isteyen kim varsa dua ettim hemen Rabbim tez vakitte sizlerede göndersin meleğinizi aminnnnnn:Saruboceq:
canım 4 senedir hiç gebelik oluşmamışmıydı?
çok sağolun canlarım olumunekankayizsmileAllahım dualarımı kabul etti çok şükür hamd olsun inşallah değerim katlanarak artar Allahıma emanet inşallah bir sorun çıkmıcak.kızlar ilk öğrendiğimde inanın dua etmeye başladım Allahım bütün isteyenlerede ver dedim sizler geldiniz aklıma bebek isteyen kim varsa dua ettim hemen Rabbim tez vakitte sizlerede göndersin meleğinizi aminnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?