- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.321
bir kere kimyasal gebelik oluştu oda 5 sene önce falan ben 6 yıllık evliyim canım 2 aşılama 1 tüp bebek yapıldı olmadı 9 ay önce laparoskopi oldum Rabbim doğal yoldan gönderdi çok şükür kızlar dua edin çok dua edin Allahtan isteyin o duaları çokça kabul eden buna inanın ben uzun süredir fetih süresini okuyorum 2 aydır vitamin almaya başladım b12 balık hapı ve çinko tablet bu ay belime yakı yapıştırdım ve preseed kullandım Rabbim birini sebep kıldı işte ben yılmadım yoluma devam ettim yıkılsamda tekrar kalmasını bildim elhamdülillah Allahımda yardım etti bana çok şükür.
6 yıllık evliliğini rabbim bu güzel hamilelik sonucuyla ve bebişinle taçlandırsın inş.sabretmişsin rabbimde mükafatını veriyor işte.gerçekten tebrik ederim.allahım hayırlısyla kucağına aldığın günleride göstersin inş.:a.s.
inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebeğini kucağına almayı :) tebrik ederim canımm
bende adetime 6 gün kala yaptım negatif çıktı acaba benimde son gün pozitif çıkarmı yaaa 2 gün öncesine kadar karnım çok ağrıyodu reglime 2 gün kaldı geçti ağrılarım
Allah razı olsun canlarım darısıda sizlerin başına en kısa zamanda inşallaahhhh:Saruboceq: ay çok duygulandım:sinifsinif:
hiç belli olmuyomuş canım yaşadım gördüm benimde bildiğim adet sancılarım vardı olmadığını düşünüyodum ama pozitif çıktı.sende bekle bakalım adet günün gelsin.
canım hiç belirti falan varmıydı
emineu tebrik ederim tatlım Allah tamamına erdirsin.
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
dediğim gibi bariz adet sancım vardı oldum olacam diyodum gögüslerimde şişkinlik vardı irileşmişlerdi fakat ağrı yoktu ağrı adete 2 gün kala başladı gögüs uçlarım çok ağrıyo bide damarları belirdi küçük küçük pembe kılcal damarlarda çıktı aynaya bakıyorum kipriklerim çifleşmiş ama adet sancım buneki dedim idarımın rengi koyulaştı tuhaf bir koku geliyodu bu belirtilerin hepsi adet 2-3 gün kala başladı öncesinde sadece adet sancım vardı son iki gündür hafif baş dönmem ve miğdemde bir tuhaflık vardı aklıma gelenler bunlar.sormak istediğin bişey varsa cevaplarım canım.
CANIIIIIIMMM... çok duygılandım çok sevidimm Allahımm kucağına almayı nasip etsin... darısı bizlerin başıına... ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok sevindim
bu arada benim kasık ağrım hala devam yaaa 10 gündür bitmedi gitti inşallah bende hamileyimdir...:Saruboceq:
bir kere kimyasal gebelik oluştu oda 5 sene önce falan ben 6 yıllık evliyim canım 2 aşılama 1 tüp bebek yapıldı olmadı 9 ay önce laparoskopi oldum Rabbim doğal yoldan gönderdi çok şükür kızlar dua edin çok dua edin Allahtan isteyin o duaları çokça kabul eden buna inanın ben uzun süredir fetih süresini okuyorum 2 aydır vitamin almaya başladım b12 balık hapı ve çinko tablet bu ay belime yakı yapıştırdım ve preseed kullandım Rabbim birini sebep kıldı işte ben yılmadım yoluma devam ettim yıkılsamda tekrar kalmasını bildim elhamdülillah Allahımda yardım etti bana çok şükür.
çok sağo canım Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın amiinnnnnnnnnnnnnn..benimde kasık ağrım vardı hep hadi inşallah adet günün ne zaman canım.
ama bende hiç belirti yokneyse bir dahaki aya inşlalah dün adet tarihindi ayın kaçında yaptın testi
ay inşallah canım ya Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin benden.inşallah bu defa tamamına erecek canım gönlünü ferah tut tadını çıkar
23 ekim canım... ama gerçekten 10 gündür kasıklarımda ağrı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi hep...bilmiyorumkismile nolurrr bende hamiş olayımm
kız bende de belirti yoktu korkma bak diyorum bunlarda adete 2-3 gün kala başladı öncesinde sadece adet sancım vardı o yüzden hiç umutlanmadım bende bu işler belirtiye falan bakmıyo canım kalbini ferah tut sen ne zaman adet olucan.testi dün yaptım dün öğrendim yani değerim yükselir dimi kız adet olacağım gün 5 çıktı inşallah yükselir karşısında pozitif yazıyo.
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
ay inşallah canım ya Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin benden.
aynen benimde öyleydi adet sancım vardı oldum olacam gibiydi bide karnım gurulduyodu hep her adet öncesi olur bende bu gurultu olur hep yine oldu adet öncesi olan bitey şey olmadı bu ay oda dizimin ağrıması çok ilginç ama ben adet olacağım zaman dizim ağrır romatizma gibi.inşallah sende hamiş olacaksın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?