Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

6 yıllık evliliğini rabbim bu güzel hamilelik sonucuyla ve bebişinle taçlandırsın inş.sabretmişsin rabbimde mükafatını veriyor işte.gerçekten tebrik ederim.allahım hayırlısyla kucağına aldığın günleride göstersin inş.:a.s.

bende adetime 6 gün kala yaptım negatif çıktı acaba benimde son gün pozitif çıkarmı yaaa 2 gün öncesine kadar karnım çok ağrıyodu reglime 2 gün kaldı geçti ağrılarım

inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bebeğini kucağına almayı :) tebrik ederim canımm

Allah razı olsun canlarım darısıda sizlerin başına en kısa zamanda inşallaahhhh:Saruboceq: ay çok duygulandım:sinifsinif:

bende adetime 6 gün kala yaptım negatif çıktı acaba benimde son gün pozitif çıkarmı yaaa 2 gün öncesine kadar karnım çok ağrıyodu reglime 2 gün kaldı geçti ağrılarım

hiç belli olmuyomuş canım yaşadım gördüm benimde bildiğim adet sancılarım vardı olmadığını düşünüyodum ama pozitif çıktı.sende bekle bakalım adet günün gelsin.

canım hiç belirti falan varmıydı

dediğim gibi bariz adet sancım vardı oldum olacam diyodum gögüslerimde şişkinlik vardı irileşmişlerdi fakat ağrı yoktu ağrı adete 2 gün kala başladı gögüs uçlarım çok ağrıyo bide damarları belirdi küçük küçük pembe kılcal damarlarda çıktı aynaya bakıyorum kipriklerim çifleşmiş ama adet sancım buneki dedim idarımın rengi koyulaştı tuhaf bir koku geliyodu bu belirtilerin hepsi adet 2-3 gün kala başladı öncesinde sadece adet sancım vardı son iki gündür hafif baş dönmem ve miğdemde bir tuhaflık vardı aklıma gelenler bunlar.sormak istediğin bişey varsa cevaplarım canım.

CANIIIIIIMMM... çok duygılandım çok sevidimm Allahımm kucağına almayı nasip etsin... darısı bizlerin başıına... ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok sevindim

bu arada benim kasık ağrım hala devam yaaa 10 gündür bitmedi gitti inşallah bende hamileyimdir...:Saruboceq:

ama bende hiç belirti yok neyse bir dahaki aya inşlalah dün adet tarihindi ayın kaçında yaptın testi

çok sağo canım Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın amiinnnnnnnnnnnnnn..benimde kasık ağrım vardı hep hadi inşallah adet günün ne zaman canım.

inşallah bu defa tamamına erecek canım gönlünü ferah tut tadını çıkar

çok sağo canım Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın amiinnnnnnnnnnnnnn..benimde kasık ağrım vardı hep hadi inşallah adet günün ne zaman canım.

23 ekim canım... ama gerçekten 10 gündür kasıklarımda ağrı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi hep...bilmiyorumkismile nolurrr bende hamiş olayımm

ama bende hiç belirti yok neyse bir dahaki aya inşlalah dün adet tarihindi ayın kaçında yaptın testi

kız bende de belirti yoktu korkma bak diyorum bunlarda adete 2-3 gün kala başladı öncesinde sadece adet sancım vardı o yüzden hiç umutlanmadım bende bu işler belirtiye falan bakmıyo canım kalbini ferah tut sen ne zaman adet olucan.testi dün yaptım dün öğrendim yani değerim yükselir dimi kız adet olacağım gün 5 çıktı inşallah yükselir karşısında pozitif yazıyo.

inşallah bu defa tamamına erecek canım gönlünü ferah tut tadını çıkar
ay inşallah canım ya Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin benden.
23 ekim canım... ama gerçekten 10 gündür kasıklarımda ağrı var belimde ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi hep...bilmiyorumkismile nolurrr bende hamiş olayımm

aynen benimde öyleydi adet sancım vardı oldum olacam gibiydi bide karnım gurulduyodu hep her adet öncesi olur bende bu gurultu olur hep yine oldu adet öncesi olan bitey şey olmadı bu ay oda dizimin ağrıması çok ilginç ama ben adet olacağım zaman dizim ağrır romatizma gibi.inşallah sende hamiş olacaksın canım.

benim adetime 2 gün var bu arada yükselir bence geç yumurlamışsındır belki sen o yüzden düşük gözüküyodur artar bence gerçekten çok sevindim senin adına benide mutlu ettin ya bugün allah seni dahada fazla mutlu etsin :) benim için de dua edermisin

tebrikler allah tamamına erdirsin

ay evet canımmmm benim heray zaten ilk belirtim adet günümden 1 gün önce sağ bacağımda ağrı olur ve ben anlarım... şimdi 10 gündür bel özellikle kasık ağrısı ve biraz yürüyünce sağ bacağımda kasılma var... AYYY umutlanmak istemiyorum ama ne bilim banada çok normal gelmiyor bunlar... emineu bana dua et canım beraber geçiririz belki hamişlik dönemimizi vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…