- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.341
benim adetime 2 gün var bu arada yükselir bence geç yumurlamışsındır belki sen o yüzden düşük gözüküyodur artar bence gerçekten çok sevindim senin adına benide mutlu ettin ya bugün allah seni dahada fazla mutlu etsin :) benim için de dua edermisin
çok teşekkür ederim darısıda başına olsuuunnnnnnnnnn inşallahhhhhh.....tebrikler allah tamamına erdirsin
ay evet canımmmm benim heray zaten ilk belirtim adet günümden 1 gün önce sağ bacağımda ağrı olur ve ben anlarım... şimdi 10 gündür bel özellikle kasık ağrısı ve biraz yürüyünce sağ bacağımda kasılma var... AYYY umutlanmak istemiyorum ama ne bilim banada çok normal gelmiyor bunlar... emineu bana dua et canım beraber geçiririz belki hamişlik dönemimizi vereliniortak
Benim yaşadığım bu mutluğu Rabbim sanada yaşatsın inşallah 2 gün sonra senden güzel haberler bekliyorum dua etmem mi hiç ederim tabikide gerçek ismin nedir.güzel dileklerin içinde çok sağol canım değerim artar inşallah ben Allahıma sığındım bebeğim Rabbime emanet biz naparsak yapalım Allahın dediği oluyor.
çok teşekkür ederim darısıda başına olsuuunnnnnnnnnn inşallahhhhhh.....
canım sendende güzel haberler bekliyorum dua edicem senin ve tüm isteyenler için gerçek ismini yazarsan adınla dua ederim daha iyi olur.
havva adım :) gerçekten çook sevindim Allahım inşallah sağlıklı sıhatli hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder
sağol canımmm.... ismim HÜLYAboshayallersmile
slm arkadaşlar birsey soracağım size benim son bir günüm kaldı yarın hasta olmam lazım sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı*??
canlarım havvam hülyam ve diğer arkadaşlar dualarım sizlerle her namazdan sonra hepiniz için dua edicem rabbim sizlered yaşatsın bu duyduyuşeniz
GÜNAYDIN kızlarr kırmızı kart yedim kasım topigine kaydım ben :gitme:
çok sağo canım Rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın amiinnnnnnnnnnnnnn..benimde kasık ağrım vardı hep hadi inşallah adet günün ne zaman canım.
emine idrar testinin fotosunu koyarmısııııınnnn. nütfeeeennnn..
günaydın canım yılmak yooookkkk Allah büyük burda hamiş olmayan fıstık kalmayacak inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:teytey::teytey:
silikte olsa çıkar ama sabah ilk idrarda yaptrman daha iyi olurdu istersen bugün yapma yarın sabah erkenden yap benim tam adet olmam gereken günde silik çizgi çıktı.
:dance::dance::ecrin_bebek:
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
canım idrar testi evde ben çalışıyorum iş yerindeyim şu an baya bir silikleşmiş bugün yaptım dün daha netti hemen ilk dk da belirdi 2.çizgi bir topik var pozitif idrar testi örnekleri diye ordan bakarsan bütün örnekleri görürsün canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?