Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Benim yaşadığım bu mutluğu Rabbim sanada yaşatsın inşallah 2 gün sonra senden güzel haberler bekliyorum dua etmem mi hiç ederim tabikide gerçek ismin nedir.güzel dileklerin içinde çok sağol canım değerim artar inşallah ben Allahıma sığındım bebeğim Rabbime emanet biz naparsak yapalım Allahın dediği oluyor.

tebrikler allah tamamına erdirsin
çok teşekkür ederim darısıda başına olsuuunnnnnnnnnn inşallahhhhhh.....

canım sendende güzel haberler bekliyorum dua edicem senin ve tüm isteyenler için gerçek ismini yazarsan adınla dua ederim daha iyi olur.

havva adım :) gerçekten çook sevindim Allahım inşallah sağlıklı sıhatli hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder

havva adım :) gerçekten çook sevindim Allahım inşallah sağlıklı sıhatli hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip eder

sağol canımmm.... ismim HÜLYAboshayallersmile

canlarım havvam hülyam ve diğer arkadaşlar dualarım sizlerle her namazdan sonra hepiniz için dua edicem Rabbim sizlered yaşatsın bu duyduyuŞeniz

slm arkadaşlar birsey soracağım size benim son bir günüm kaldı yarın hasta olmam lazım sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı*??

slm arkadaşlar birsey soracağım size benim son bir günüm kaldı yarın hasta olmam lazım sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı*??

silikte olsa çıkar ama sabah ilk idrarda yaptrman daha iyi olurdu istersen bugün yapma yarın sabah erkenden yap benim tam adet olmam gereken günde silik çizgi çıktı.

emine idrar testinin fotosunu koyarmısııııınnnn. nütfeeeennnn..

canım idrar testi evde ben çalışıyorum iş yerindeyim şu an baya bir silikleşmiş bugün yaptım dün daha netti hemen ilk dk da belirdi 2.çizgi bir topik var pozitif idrar testi örnekleri diye ordan bakarsan bütün örnekleri görürsün canım.

silikte olsa çıkar ama sabah ilk idrarda yaptrman daha iyi olurdu istersen bugün yapma yarın sabah erkenden yap benim tam adet olmam gereken günde silik çizgi çıktı.

canım çok tşk ederim çok sevindim inşallah 9 ay sonra alırsın bebeğini kucağına çok heyecanlandım şimdi ara ara ağrılarım oluyor ama inanılmaz uyku ateş ve baş ağrısı var hiç olmazdı göğüslerimde ağrıyoyor Rabbim inşallah nasip eder aminnnnnnnn hepimize inşallahhh

:dance::dance::ecrin_bebek:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:sm_cool::dance::teytey:canım benim ya gerçekten çok ama çok sevindim.Baya beklemişsin ama değdi bak.Allahım ne büyüksün.İnşallah sağlıklı olarak hayırlısıyla kucağına alman nasip olur canım bebeğini.Nazlı bebek seni:ecrin_bebek:

o topiği biliyorum ben seninkini merak etmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…