- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.361
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayyyyyyyyyyyyy böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum ben yaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt
oki canim benimGÜNAYDIN kızlarr kırmızı kart yedim kasım topigine kaydım ben :gitme:
cikmasi lazim canim benim bacim 3 gun kal yapti ve biri silikti simdi bebgi dogdu ve 11 gunlukslm arkadaşlar birsey soracağım size benim son bir günüm kaldı yarın hasta olmam lazım sizce bugün idrar testi yapsam çıkar mı*??
:lepi::CüvCüv:masallah hamisimie Allah tamamina erdirsin tatlimmmmmkızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
oki guzelimgünaydınnnnn
gurbetablam listede beni de kızartabilirsin!!!:gitme:
ekleyem seni insallahçok şükür bugun hava açık güneşli yani.22 yıldır denizlideyiz asıl memleketim kayseri.listede evet bildirmeyi unuttum sanırım 2 ekim regl oldum ama yine bi dahaki tarihim ekim 30-31.
Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:arkadaşlar bi şey soracaktım ben bu ay incir kürüne başlıycam bugün adetimin 5.günü ne zaman başlamalıyım?
darısı başınaaaaaaaaaaa inşallaaaaahhhhhkaydirigubbakcemile5amin canım sağol inşallah bir sorun çıkmaz çok bekledim ben bu yaramazı sıkı sıkı tutun bana anneeeemmmm Allahım sana emanetiz Yarabbim sen koru Allahım amiiiiiinnnnnnnnnnnn..:sm_cool::dance::teytey:canım benim ya gerçekten çok ama çok sevindim.Baya beklemişsin ama değdi bak.Allahım ne büyüksün.İnşallah sağlıklı olarak hayırlısıyla kucağına alman nasip olur canım bebeğini.Nazlı bebek seni:ecrin_bebek:
ayyyyyyyyyyyyy böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum ben yaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı başınaaaaaaaaaaa inşallaaaaahhhhhkaydirigubbakcemile5amin canım sağol inşallah bir sorun çıkmaz çok bekledim ben bu yaramazı sıkı sıkı tutun bana anneeeemmmm Allahım sana emanetiz Yarabbim sen koru Allahım amiiiiiinnnnnnnnnnnn..
inşallah kendi mutlu haberinide alacaksın canım kalbini ferah tut dualarım sizlerle:Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Ooohh Allah neşemizi bozmasınnn alkisalkisalkis :teytey: :teytey: olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aynen canım yaaa burda hiç birbirimizi görmesekte sevinçlerimiz üzüntülerimiz o kadar ortak birbirimizi okadar iyi anlıyoruzki sanki çok yakın arkadaşımdan müjde almış gibi seviniyorum şuandadarısı bizlerin başına :enbuyukkk:
oki canim benim
cikmasi lazim canim benim bacim 3 gun kal yapti ve biri silikti simdi bebgi dogdu ve 11 gunluk
:lepi::CüvCüv:masallah hamisimie Allah tamamina erdirsin tatlimmmmm
hepiniz o kadar iyisinizki hepinizden Allah razı olsun Rabbim tez vakitte hepinizin kuzucuklarını göndersin amiiiiiiiiiinnnnnnnnn.........
oki canim benim
cikmasi lazim canim benim bacim 3 gun kal yapti ve biri silikti simdi bebgi dogdu ve 11 gunluk
oki guzelim
ekleyem seni insallah
Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:
Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.
Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.
*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oki canim benim
hepiniz o kadar iyisinizki hepinizden Allah razı olsun Rabbim tez vakitte hepinizin kuzucuklarını göndersin amiiiiiiiiiinnnnnnnnn.........
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
eminem canım arkadaşım çooooook sevindim rabbim hayırla kucağına almayı nasilp etsin bitanemmmmmmmm:dance::teytey:
aynen canım yaaa burda hiç birbirimizi görmesekte sevinçlerimiz üzüntülerimiz o kadar ortak birbirimizi okadar iyi anlıyoruzki sanki çok yakın arkadaşımdan müjde almış gibi seviniyorum şuandadarısı bizlerin başına :enbuyukkk:
son gelısmeler canalarım eklenmıtır[ı]kızlar eylül ayı ve sonrakı aylarda umut yolculugunda bızde varız dıyenler buyrun[/ı]
[ımg]http://img1.loadtr.com/b-542733-besmele.gif[/ımg] [ımg]http://site.mynet.com/kuscuhalit/mynet_resimlerim/ucan_kus.gif[/ımg]
[ımg]http://img23.dreamies.de/img/753/b/y7bv4u9et84.gif[/ımg]
[ı]allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh [/ı]
[ı]sen bızlerın dualarını bos cevırme[/ı]
[ı]amınnnnnnnnnn[/ı]
[ı]dıkkat sayın topık sakınlerı : [/ı]
[ı]lila renk beklemede olan topik sakinleri[/ı]
[ı]yesil renk hamile olan topik sakinleri[/ı]
[ı]adet gören topık sakınlerı kasım ayından devam etmektedırler...................[/ı]
1-)bebiskom88..............................................1 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
2-)ss_ssxxxx................................. ...............3 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
3-)gözde_thai................................................4 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
4-)yaseminaltun ..........................................4 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
1-)yasersu.......................................... ....................5 ekim malesef gebelık düsükle sonuclandı
5-)eylül.yn............................................. ........5 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
6-)babisim............................. .........................5 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
7-)yaseminaltun..................................... .......7 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
8-)delimavi48...................................................7 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
9-)izmir3582...................................................10 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
10-)cileklisakiz....................... .......................12 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
11-)kahveci.....................................................15 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
12-)emineu......................................................15 ekim allahım tamamına erdır bu güzel hamısımızı
1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:saruboceq:
2-) fasta............................................. ................................16 ekim
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim
4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim
5-)mutlu80............................... ..........................................16 ekim
6-)huzurum..........................................................................16 ekim
1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:saruboceq:
2-)arse1905......................................... ............................17 ekim
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim
1-)komagene......................................... .............................18 ekim:saruboceq:
2-)umursama............................ .........................................18 ekim
3-)jaleli...................................................................................18 ekim
1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim
1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:saruboceq:
2-)kararlı...................................................................................20 ekim
1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim
3-)ceza83.....................................................................................21 ekim
4-)yagmuurr..................................................................................21 ekim
1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:saruboceq:
2-)dygydn................................... .................................................22 ekim
3-)lightlife.....................................................................................22 ekim
4-)wlyma........................................................................................22 ekim
1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim
3-)izmirlizuzu................................................................................23 ekim
4-)seda42......................................................................................23 ekim
1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim
3-)zehra2509............................... .............................................24 ekim
1-)oglak75.......................................... .......................................25 ekim:saruboceq:
2-)pptya87..................................................................................25 ekim
1-)atlanta...................................................................................26 ekim:saruboceq:
1-)sblkmbsr................................................................................27 ekim:saruboceq:
1-) tuanaker........................ .....................................................28 ekim:saruboceq:
2-)muhasebe_2910 ................................................ ................28 ekim
3-)sumak....................................................................................28 ekim
4-)yagmuurr...............................................................................28 ekim
1-)cigdemm26...........................................................................29 ekim:saruboceq:
2-)taf...........................................................................................29 ekim
1-)selina23...............................................................................30 ekim:saruboceq:
günaydın canım yılmak yooookkkk Allah büyük burda hamiş olmayan fıstık kalmayacak inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:teytey::teytey:
fatooooooooooooşşşşşşşş seni görünce çok duygulandımmafoldumben zeynepte yok haber vericem mesaj atıcam onada çok şükür hamileyim fatoş inanamıyorum hihoyyythihoyyyt
canım adetim bitti yumurtlama gününden önce yapıştırdım 3 gün kaldı çıkardım.tatlım yakıyı nasıl kullandın peki.
yılmak yok valla fazla mesaiiihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
beklemedesin hala dimi guzelim insallah olur bu ay
banda dua edin insallahhhhhh kazanaym sinavi
canım yaaaa, içimde seninle ilgili bi his vardı, inşallah üstüne falan görüyosundur. olmazsada inşaallah kasımda olur.günaydınnnnn
gurbetablam listede beni de kızartabilirsin!!!:gitme:
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
Seda42 canım seninle aynı günü bekliyoruz 23 ekim yani... sende ne var ne yok varmı değişikliklersositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?