Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım inan tıkandım şu an az önce zeynebe mesaj attım çok şaşırdı sevindi çok duygulandım yinemafoldumben sizler hep aklımdasınız dua etmez olurmuyum hiç merak etme özleden mesaj atarım sana canım arkadaşım Rabbim tez vakitte seninde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh:Saruboceq:

canım adetim bitti yumurtlama gününden önce yapıştırdım 3 gün kaldı çıkardım.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıssss eşinle paylaştın mı nasıl tepki verdi

ben en çok onu merak ediyorum benimki olsa nasıl tepki verir diye

benimde 5.denemem olacak bilmiyorum artık olurmu olmaz mı... ama bu ay adet belirtilerim çok çoook erken başladı sürekli bi kasık ve bel ağrısı var 10 gün oldu... ya üşüttüm diyorum yada bebiş gelicek galiba hayırlısı canımm... ooofff daha bugünü saymazsak 7 gün var çabuk geçsin günler inşallah ikimzide kırmızı kart görmeyiz :Saruboceq:

oyyy benim canım arkadaşım annelerin en güzeli sen kendini hiçbirşey için üzme artık
bu güzel günlerinin tadını çıkar
bizlerde vaktimizi bekliyoruz rabbim ne zaman nasip ederse artık
rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler

tebrik ederim canımmmm darısı bütün bekleyenlerin başınaaaaaaa:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
amiiiiiiinnnnnnnnnnn.........inşallah Allahım bütün bekleyenlerin yüzünü güldür meleklerini yollasın.

ayyyyy canım çok sağol ya sabah evden çıkarken Ayetel kürsiy i okudun çıktım bunlarıda okurum bebeğim Allahıma emanet o korusun kollasın.

kıssss eşinle paylaştın mı nasıl tepki verdi

ben en çok onu merak ediyorum benimki olsa nasıl tepki verir diye
eşim gülmeye başladı hamileyim deyince nerdesin diye sordu ben elimde sonuç kağıdı iş yerine gidiyorum sokaktayım ama kendimden geçmiş vaziyetteyim sonra yanıma geldi sürekli gülümsüyo gözlerimin içine baktı hiçbişey demedi gözlerinin içi gülüyodu hiçbirşey söylemesine gerek kalmadı ay fatoş çok duygu dolu bir an Rabbim sanada tüm isteyenlerede yaşatsın bu duyguyu:Saruboceq:

Şenizevet canım herkes vaktini bekliyor benim neler yaptığımı sen biliyosun olmadı ama bu ay kendiliğinden geldi çok şükür Allahıma:dance::dance:

kızlar benim mesaim bitti ben çıkıyorum hafta içi görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakın hoşçakalınopuyorumnanaktan

rabbim nazarlardan saklasın canımmmmmm
benim bu ay yumurtlamam olmadı soğan içiyorum işte bide babam umreden bişey getirdi onu deniyorum şimdi dün içmeye başladık

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba kızlar benim bu ayda çöpe gitti. dün doktora gittim enfeksiyon var dedi hamile kalmayı zorlaştırırmış ilaç verdi bir hafta kullanacaksın dedı bu süre içinde çalışmada yok dedi
tamda yumurtlama dönemıme denk gelecek bu ayda hamilelik hayal oldu yaaa

enfeksiyon derken mantar dimi?
aman benim bi arkadaşta vardı biraz mantar. dr hamile kalabilirsin sorun olmaz demiş. ama ilişki yasaklamış. arkadaş ben uymam diyordu ne yaptı bilmem. seninki niye hamile kalamazsın demiş ki?

Son düzenleme:

hamile kalamazsın demedi ama enfeksiyon varken hamile kalman daha zor olur dedi vajinadaymış enfeksiyon bir hafta ilaç kullancam o dönemde ilişki yok dedi ama o dönemde tam yumurtlama dönemim o yüzden bu ay umut yok bende

Arkadaşlar herkese merhabalar. ben siteyi ekimin başından beri takip ediyorum. bütün hamileleri tebrik ederim inşallah Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder. Ben 25 ekimi bekliyorum inşallah kısmet.. Bi video izledim çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim ama mesaj sayım az olduğu için link veremiyorum. facebookta küçükinsan sitesi yazıp ararsanız çıkan sayfada Odysee yazan video.

hamile kalamazsın demedi ama enfeksiyon varken hamile kalman daha zor olur dedi vajinadaymış enfeksiyon bir hafta ilaç kullancam o dönemde ilişki yok dedi ama o dönemde tam yumurtlama dönemim o yüzden bu ay umut yok bende

aslında bu hafta kullanma diyeceğim ama ilişki olurda gebelik olursa o ilaçlar bebeğe zarar verir. vajinaldir büyük ihtmal çünkü. en iyisi doktoru dinlemek. geç olsun dagüç olmasın üzme tatlı canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…