Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

siteyi buldum. videoları arattım ama 20 sayfa var, hangisinde?

senide ekledim canim

evet vajinal maalesef dediğin gibi canım bi dahaki aya olur inşallah offf beklemekte cok zor ama napalım başa gelen çekilir

Amiiiiinnn canım inşallah...Evet aynen benimde çoookk erken başladı yaa hayırdır inşallah bakalımm hihoyyyt

dosthane nasılsın gündaşım ?
ne zaman test yapmayı düşünüyosun? ben 20sinde sabah ilk idrarla yapayım diyorum.

iyiyim canım .hamiş haberlerini duyunca moral oluyor insana valla.ben 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım hani çıkmadı kocaman bir 0.zaten adet belirtilerimde başladı.göüslerim ağrıyo çok.olacam yani çok yakında.onon için test filan yapmıycam.kasım topiğine gitmeyi bekliyom.Hayırlısı canım.sen nasılsın peki.İnşallahhh sen güzel bir haber ver bizlere Allahın izniyle:Saruboceq:

ama erken yaptırdın demiştik sana, dur bakalım adet gelecek mi, kasıma geçmeye erken daha.
bende hiçbi belirti yok, zannediyorum olmadı. çarşamba test yapıp önümüze bakıcaz artık :) nasip, kısmet.

evet canım nasip kısmet canım gündaşım benim moralde verirmiş arkadşına.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DATLUMMMM.:teselli:

wall'da ilk video olarak görünüyo bende başlıkta odysee yazıyo videoda anne karnında bebek var.
buldum canım izledim tskler

evet canım nasip kısmet canım gündaşım benim moralde verirmiş arkadşına.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DATLUMMMM.:teselli:
kızz moral vermek için değil, mantığım doğrultusunda konuşuyorum.
az kaldı zaten neyiz ne değiliz öğrenmemize.
amin canım ikimize de, hepimize.

ay canım ya senin adına çok sevindim ya darısı bizlere inşallah sanki ben hamişmişim gibi oldum vallahi:lepipuyorumnanaktan

kızlar merhaba laptopumda sorun olduğu için uzun süredir giremedim hepinizi çok özledim.
şimdi benim en son adet tarihim 28 eylüldü bu ay 25inde olacağım inş olmam.
yumurtlama günüm 12 ekim di hatta doğum günümdü o gün.
adetimin 12. 14.15.ve 17.günleri ilişkiye girdim.
şuan adetime 9 gün var fakat bu sabah bel ağrısı kasık ağrısı hatta bacak ağrısıyla uyandım sanki adet olacakmış gibiyim acaba diyorum bunlar yerleşme belirtisi olabilirmi?

kahvekolik , ve dosthane gündaşlarım dün test yaptırdım 0 çıktı kocaman 0..artık kırmızıları bekliyorum..

emineeeeeeeeee çoook sevindim canım gözlerim doldu zor tuttum kendimi..Allahım inşaallah seni ve bebeğini korusun inşaallah..bizleri de dualarında unutma inşaallah..

Son düzenleme:
merhabalar kızlar bir haftadır giremiyorum yeni hamileler var mı?ben de sonunda doktora gittim ve kan tahlilini yaptırdım ve ultrasona girdim.sonuçlarıma göre hamileliğim kesinleşti.ultrasonda keseyi gördüm ama doktor kalp atışlarını duyana kadar kendine dikkat et gezme ve cinsel ilişkiye girme dedi inşallah yakında kalp atışını da duyarım.hayırlısı olur umarım hepimizin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…