- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.401
Arkadaşlar herkese merhabalar. ben siteyi ekimin başından beri takip ediyorum. bütün hamileleri tebrik ederim inşallah Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder. Ben 25 ekimi bekliyorum inşallah kısmet.. Bi video izledim çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim ama mesaj sayım az olduğu için link veremiyorum. facebookta küçükinsan sitesi yazıp ararsanız çıkan sayfada Odysee yazan video.
senide ekledim canimArkadaşlar herkese merhabalar. ben siteyi ekimin başından beri takip ediyorum. bütün hamileleri tebrik ederim inşallah Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder. Ben 25 ekimi bekliyorum inşallah kısmet.. Bi video izledim çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim ama mesaj sayım az olduğu için link veremiyorum. facebookta küçükinsan sitesi yazıp ararsanız çıkan sayfada Odysee yazan video.
aslında bu hafta kullanma diyeceğim ama ilişki olurda gebelik olursa o ilaçlar bebeğe zarar verir. vajinaldir büyük ihtmal çünkü. en iyisi doktoru dinlemek. geç olsun dagüç olmasın üzme tatlı canını.
benimde 5.denemem olacak bilmiyorum artık olurmu olmaz mı... ama bu ay adet belirtilerim çok çoook erken başladı sürekli bi kasık ve bel ağrısı var 10 gün oldu... ya üşüttüm diyorum yada bebiş gelicek galiba hayırlısı canımm... ooofff daha bugünü saymazsak 7 gün var çabuk geçsin günler inşallah ikimzide kırmızı kart görmeyiz :Saruboceq:
dosthane nasılsın gündaşım ?
ne zaman test yapmayı düşünüyosun? ben 20sinde sabah ilk idrarla yapayım diyorum.
ama erken yaptırdın demiştik sana, dur bakalım adet gelecek mi, kasıma geçmeye erken daha.iyiyim canım .hamiş haberlerini duyunca moral oluyor insana valla.ben 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım hani çıkmadı kocaman bir 0.zaten adet belirtilerimde başladı.göüslerim ağrıyo çok.olacam yani çok yakında.onon için test filan yapmıycam.kasım topiğine gitmeyi bekliyom.Hayırlısı canım.sen nasılsın peki.İnşallahhh sen güzel bir haber ver bizlere Allahın izniyle:Saruboceq:
siteyi buldum. videoları arattım ama 20 sayfa var, hangisinde?
evet canım nasip kısmet canım gündaşım benim moralde verirmiş arkadşına.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DATLUMMMM.:teselli:
ama erken yaptırdın demiştik sana, dur bakalım adet gelecek mi, kasıma geçmeye erken daha.
bende hiçbi belirti yok, zannediyorum olmadı. çarşamba test yapıp önümüze bakıcaz artık :) nasip, kısmet.
senide ekledim canim
buldum canım izledim tsklerwall'da ilk video olarak görünüyo bende başlıkta odysee yazıyo videoda anne karnında bebek var.
kızz moral vermek için değil, mantığım doğrultusunda konuşuyorum.evet canım nasip kısmet canım gündaşım benim moralde verirmiş arkadşına.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN DATLUMMMM.:teselli:
kızlaaaaaaarrrr ben size bişey diycem hani adet 8 günü kala kan testim negatif çıkmıştı adet olucam diye bekliyodum benim adet günüm dündü olmadım evde idrar testi yaptım silikte olsa ikinci çizgi çıktı ama emin olamadım gittim kan testi yaptırdım sonucu aldım aman Allahım bu bir mucize binlercekere hamd olsun elhamdülillah sonuç pozitif yazıyodu yani hamileyiiiiiiimmmmmmmmmmmm.ama sonuç biraz ürküttü beni 5 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam değer katlanırsa sorun yok demektir kızlar 4 yıldır bu anı bekliyorum çok mutluyum çoookkk Rabbim bütün isteyenlerede versin kızlar dua edin değerim katlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?