- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
benım eşım alıstı artık ama yınede stres oluyor bazen kendı soruyor bugun çalısma günümü dıyekaydirigubbakcemile3
gurbet ablacım, haydariye dümen ablacım bi tıcker da bana pilizzzzzzyerimseniben
14 eylül,14 agustos,16 temmuz son regl tarihleri. 30 günde bir.
he canim öleeeeeeeeeeeoldu ablacım çok teşekkür ederim hamiş olunca değiştirmek için lilypie sitesindenmi değiştircem?
aynen :1rolleyes:ben türk kahvesini çok severim
tamam ben bi cadıyım o kabul.kız sen ne cadı bişeysin böyle naniknanik sabret tatlım bıraz tabı senınkararın allah korusun ben gıbı acı yasama da..
canım sen ne kadarlık evlisin ? :):kedi::kedi::kedi:
Öhö öhö ewt bende biraz değerlendirdim,dün geceyi yanlız şu pozisyon işi varya o çok komik oldu benimki bir an şaşgın şaşgın bana bakıyordu.Durrr dedim bu kez sevişmek için değil yumurtlamak için aklinialirimsmile biraz gerdi böyle olunca ama olsunnnnn
işte benim düşüncelerimin özeti.galmadı gari:kedi:
ama napalım konu komsu ile böle ayrıntılı konuşulmuyor. dedikodu olur diye. güvenemiyorsun kimseye.
ama burada herkesin derdi, çabası aynı yönde. kimsede art niyet yok. bide kimse birbirini tanımayınca daha rahat oluyor.
bu topiki seviyorum
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
kiz üstüne bisey yazaydin yaaaaaahihoyyytartık bende tıcker yapabiliyorumhihoyyyt
kiz üstüne bisey yazaydin yaaaaaa
ARAYAN BULUR CANOOOOO heeeeeeeeeeeeedelikafaduldenonu bulamadım daha :kedi:
nereye yazacağımı bulayım da ...
buldum canım... okadar da ingilizcemis yar yaniii:))
senin tickerinin üstündeki yazıya kurban olayım Şeniz pekde güzelbi ben çözemedim şu işi :sinifsinif:
http://lt1f.lilypie.com/d2Tcp2.png CANIM SEN BUNU YAPISTIR otamatik nuruna yapinca seninki degustuuuu yeniden yaptimmmmmmmmm soryyy
Bende ticker yapmak istiyorum opuyorumnanaktan
Banada yardım edermisiniz lütfen nasıl yapıcam bilmiyorumkismile
satlari yazin yapayim canimmmmmmmmmmmmKISKANDIM AMA HEPİNİZDEN GURBET ABLAM BANA DA YAPAR ŞİMDİ HIH
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?