Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

tebrik ederim canım Rabbim seni ve bebeğini korusun..
darısı bizlere inşaallah :)):Saruboceq:

senide ekledim canim

canım benim moralini bozma .olmazsa kasım topiğinde bekleriz.Birgün olacak inşallah Allahın izniyle.Canım gündaşımmmmmm:1hug:

benim de karnıma ağrı girdi yaaaa, ya adet oluyorum yada motoru bozdum demektir. offff

maşallah size, bize de dua et olur mu?

sorma kız :roflol:hihoyyythihoyyytgöbek atıyom.mahallede kına olacak sanırım akşam orkestra kurdu çalıyo valla.gelen gelsin kurtlarınızı dökmeye.kociş gelince hemen yemek yiyip kaçalım dicek biliyom.acep nere gitsek akşama :uhm:

hiç sevmem ki öyle kalablık yerleri ben :)
kış günü de sinamaya gidin en iyisi. yada alşverişe bayanssulusmile
biz geçen gün 5d sinemaya giriyorduk tam ben vazgeçtim belki bebiş vardır düşer diye :)

merhaba kizlar bugun nasilsiniz yaklasik yarim saattir gecmisi okuyorum emine arkadasimizi cok ama cok tebrik ediyorum gercekten buyuk sabir gostermis ben su 6 ay icinde bile ne hallere dustum stres yapa yapa insallah degeri yukselir arkadasimizin ve 9 ay sonra bebisine kavusur benimde 24 az kaldi sayilir artik yumurtlamadan sonraki gunler gecmiyor atin basinda bu ay takmayacagim dedim ama ancak yumurtlmaya kadar kendimi sakin tutabildim simdi yine basladim belirti varmi diye ama daha tik yok bende insallah rabbim bana da ve hepimizide nasip eder evlat sahibi olmayi

hoşgeldin yuba,ben iyiyim sen nasılsın.başka şeylerle oyalanırsan çok düşünmezsin canım ben örgü örüyorum mesela kendime yelek ördüm bitti şimdi eşime hırka örüyorum.ezan okunurken aklıma geliyo bebiş,dua edip kapatıyorum kafamda o konuyu.rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman verecek inşallah hepimize.düşünerek sadece kendimize zarar veririz.sağlıklı bi anne olmak istiyorsak beynimizi çok yormayalım kıslarr..

pptya87 zaten varmisisn kafam karisti guzelimmmm
bende adet oldum kizlarrrrrrrrr heeeeee duyurulur

ablaaaa eşin kabul mu etti? öyle yazmışsın.
aaaaaayyyy çok sevindim hadi bakalım takkeyi delmekle uğraşmayacaksın artık

slm kızlar benimde adet tarihim 17 ekim inşallah olmam ama birde birşey sorucam bu preseed varya onun bir pembe birde mavi kutusu var arasında ki fark ne onların bilen varmı?

gurbet abla benim bi fikrim var bi topicte yapılan bişey.hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız için 313 tane ayetel kürsi okunuyo herkese bölünüyo yani 20 tane felan düşüyo herkese.toplam 313 tane okunuyo.her hafta 1 arkadaşımız için niyetlenip okusak.olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…