- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.421
merhabalar kızlar bir haftadır giremiyorum yeni hamileler var mı?ben de sonunda doktora gittim ve kan tahlilini yaptırdım ve ultrasona girdim.sonuçlarıma göre hamileliğim kesinleşti.ultrasonda keseyi gördüm ama doktor kalp atışlarını duyana kadar kendine dikkat et gezme ve cinsel ilişkiye girme dedi inşallah yakında kalp atışını da duyarım.hayırlısı olur umarım hepimizin hakkında
senide ekledim canimkızlar merhaba laptopumda sorun olduğu için uzun süredir giremedim hepinizi çok özledim.
şimdi benim en son adet tarihim 28 eylüldü bu ay 25inde olacağım inş olmam.
yumurtlama günüm 12 ekim di hatta doğum günümdü o gün.
adetimin 12. 14.15.ve 17.günleri ilişkiye girdim.
şuan adetime 9 gün var fakat bu sabah bel ağrısı kasık ağrısı hatta bacak ağrısıyla uyandım sanki adet olacakmış gibiyim acaba diyorum bunlar yerleşme belirtisi olabilirmi?
merhabalar kızlar bir haftadır giremiyorum yeni hamileler var mı?ben de sonunda doktora gittim ve kan tahlilini yaptırdım ve ultrasona girdim.sonuçlarıma göre hamileliğim kesinleşti.ultrasonda keseyi gördüm ama doktor kalp atışlarını duyana kadar kendine dikkat et gezme ve cinsel ilişkiye girme dedi inşallah yakında kalp atışını da duyarım.hayırlısı olur umarım hepimizin hakkında[/QUOT
canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza inş bende gün sayıyorum 9 gün kaldı adet tarihime rica etsem belirtilerini yazabilirmisin?
tebrikler
senide ekledim canim[/QUOTE
nereye ekledin canım ben zaten topikte vardım diye hatırlıyorum ama...
merhabalar kızlar bir haftadır giremiyorum yeni hamileler var mı?ben de sonunda doktora gittim ve kan tahlilini yaptırdım ve ultrasona girdim.sonuçlarıma göre hamileliğim kesinleşti.ultrasonda keseyi gördüm ama doktor kalp atışlarını duyana kadar kendine dikkat et gezme ve cinsel ilişkiye girme dedi inşallah yakında kalp atışını da duyarım.hayırlısı olur umarım hepimizin hakkında[/QUOT
canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza inş bende gün sayıyorum 9 gün kaldı adet tarihime rica etsem belirtilerini yazabilirmisin?
tebrikler
yazayım tatlım ben eylül ayının 6 sında adet olmuştum.ekim ayının 5 inde ilk idrar testimi yaptım ve çift çizgi çıktı biraz erken davrandım açıkcası idrar testi için ama merakıma yenik düştüm ve yaptım.Ekim ayının 6 sından itibaren kasıklarımda ağrılar başladı aynı adet sancısı gibiydi.göğüslerim biraz şişmeye başladı ve idrarım koyulaştı ayrıca farklı bir koku hissettim kendimde.ayın 11 -12-13 ünde çok şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı oldu su an rahatım ama baş ağrısına dayanamayıp ağrı kesici oldum.Ama çok sakıncalıymış doktor ağrı kesici almamam gerektiğini söyledi.su an karnımda şişlik var ve göğüslerim hassaslaştı.ayın 13 ünde kan tahlili yaptırdım ve ultrasona girdim değerim de 2957,51 çıktı.ayrıca bu karında oluşan şişliği kadınlar hamilelikten olduğunu sanıyorlarmış ama ilk ay oluşan gazdanmış en son öğrendiğim bilgiye göre.yani su an gazdan dolayı olan bir şişliği var sanırım ve biraz rahatsız ediyor.
kahvekolik , ve dosthane gündaşlarım dün test yaptırdım 0 çıktı kocaman 0..artık kırmızıları bekliyorum..
emineeeeeeeeee çoook sevindim canım gözlerim doldu zor tuttum kendimi..Allahım inşaallah seni ve bebeğini korusun inşaallah..bizleri de dualarında unutma inşaallah..
benim de karnıma ağrı girdi yaaaa, ya adet oluyorum yada motoru bozdum demektir. offffkahvekolik , ve dosthane gündaşlarım dün test yaptırdım 0 çıktı kocaman 0..artık kırmızıları bekliyorum..
emineeeeeeeeee çoook sevindim canım gözlerim doldu zor tuttum kendimi..Allahım inşaallah seni ve bebeğini korusun inşaallah..bizleri de dualarında unutma inşaallah..
merhabalar kızlar bir haftadır giremiyorum yeni hamileler var mı?ben de sonunda doktora gittim ve kan tahlilini yaptırdım ve ultrasona girdim.sonuçlarıma göre hamileliğim kesinleşti.ultrasonda keseyi gördüm ama doktor kalp atışlarını duyana kadar kendine dikkat et gezme ve cinsel ilişkiye girme dedi inşallah yakında kalp atışını da duyarım.hayırlısı olur umarım hepimizin hakkında
ablaaaa eşin kabul mu etti? öyle yazmışsın.pptya87 zaten varmisisn kafam karisti guzelimmmm
bende adet oldum kizlarrrrrrrrr heeeeee duyurulur
senide ekledim canim[/QUOTE
nereye ekledin canım ben zaten topikte vardım diye hatırlıyorum ama...
ANAM BUGÜN DENEME OLDU ÖGLEDEN SONRA ADET OLDUM HEHHEHHEHEHE:roflol::roflol:ablaaaa eşin kabul mu etti? öyle yazmışsın.
aaaaaayyyy çok sevindim hadi bakalım takkeyi delmekle uğraşmayacaksın artık
ANAM BUGÜN DENEME OLDU ÖGLEDEN SONRA ADET OLDUM HEHHEHHEHEHE:roflol::roflol:
olsun. kasımda olur inşaallah. ikna olmuş ya çok sevindim, sen çok istiyordun çünkü.
ablaaaa eşin kabul mu etti? öyle yazmışsın.
aaaaaayyyy çok sevindim hadi bakalım takkeyi delmekle uğraşmayacaksın artık
valla 4.yude yapalim dedi sasirdim bende firsati kacirmamolsun. kasımda olur inşaallah. ikna olmuş ya çok sevindim, sen çok istiyordun çünkü.
hani lale devri varya film lale cinara hamis oldugu söyledi ve cinarda sevindi nasil hemde
dedim ben bunlari yasamadim 3 hamisligimdede
4. olsada bana yasatsan dedim
hep korkuyla acaba kizarmi diye dusunurdum CADIARZUhamile oldugumu korkarak haber ederdim eyvahedigeldismile insallah allah herkesin golundekini versin:Saruboceq:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?