Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

neden olmasin olur canim benim
slm kızlar benimde adet tarihim 17 ekim inşallah olmam ama birde birşey sorucam bu preseed varya onun bir pembe birde mavi kutusu var arasında ki fark ne onların bilen varmı?
canim senide ekledim fakat bilgim yok sorunu cevaplayamayacagim guzelim
Böyle bir bebişim olsa ne kadannnnnnnnnnn güsel olurrrrrrsositososito
olacak ya sabir

merhaba arkadaslar ben bu bölüme yeni katıldım ben 11 ekimde aşılama yaptırdım ayın 26 sında belli olcak sonuç benide listeye eklermisiniz şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaslar ben bu bölüme yeni katıldım ben 11 ekimde aşılama yaptırdım ayın 26 sında belli olcak sonuç benide listeye eklermisiniz şimdiden teşekkürler
ekladim canim emeklerin insallah hayrlisiyla bebek olarak döner

Canım ne yaptın test yaptınmı

İnşallah hamilesindir. eşinin üzüntüsünden bahsedince aklıma bi söz geldi. Derler ya Allah bi kulunu sevindirmek isterse önce kaybettirir sonra buldururmuş. Eğer şimdi hamileysen daha çok sevinecek.ne kadar zamandır deniyosunuz?

Selamm Gurbet güzelimm bende bu ay daha yeni tedaviye basladim nezamandir istedigim halde. Ilk 5 gün Klomifen aldim dr. baktiki yumurtalar cok yavas gelisiyor, igne verdi hergün kendime igne yapmaya basladim üc gün sonra biri büyük biri kücük yumurtalar gelismisti ve doktorum catlamasi icin igne vurdu bana.

Bugün ve yarin iliskiye girmemi söyledi. Nolur benim icin dua edin kizlar dualariniza ihtiyacim var cünki esimin Spermiogrammi cok kötü cikti aslinda tutmasi mucize olur ama umudumu kayip etmiyorum sonuna kadar savasacagim. Zaten umudumu yitirdigim an dünya basima yikilir.

Eger tutmazsa 05.11.2010 tarihinde adetimi bekliyorum lütfen benide listenize alin. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…