- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.441
merhaba kizlar bugun nasilsiniz yaklasik yarim saattir gecmisi okuyorum emine arkadasimizi cok ama cok tebrik ediyorum gercekten buyuk sabir gostermis ben su 6 ay icinde bile ne hallere dustum stres yapa yapa insallah degeri yukselir arkadasimizin ve 9 ay sonra bebisine kavusur benimde 24 az kaldi sayilir artik yumurtlamadan sonraki gunler gecmiyor atin basinda bu ay takmayacagim dedim ama ancak yumurtlmaya kadar kendimi sakin tutabildim simdi yine basladim belirti varmi diye ama daha tik yok bende insallah rabbim bana da ve hepimizide nasip eder evlat sahibi olmayi[/QUO
Canım benim ya.bayadır yoktun.İnşallah bu ay hayırlı haberler varirsin bizlere .:Saruboceq:
gurbet abla benim bi fikrim var bi topicte yapılan bişey.hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız için 313 tane ayetel kürsi okunuyo herkese bölünüyo yani 20 tane felan düşüyo herkese.toplam 313 tane okunuyo.her hafta 1 arkadaşımız için niyetlenip okusak.olurmu?[/QUOT
Bence çok güzel olur alkisalkisalkis
neden olmasin olur canim benimgurbet abla benim bi fikrim var bi topicte yapılan bişey.hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız için 313 tane ayetel kürsi okunuyo herkese bölünüyo yani 20 tane felan düşüyo herkese.toplam 313 tane okunuyo.her hafta 1 arkadaşımız için niyetlenip okusak.olurmu?
canim senide ekledim fakat bilgim yok sorunu cevaplayamayacagim guzelimslm kızlar benimde adet tarihim 17 ekim inşallah olmam ama birde birşey sorucam bu preseed varya onun bir pembe birde mavi kutusu var arasında ki fark ne onların bilen varmı?
olacak ya sabirBöyle bir bebişim olsa ne kadannnnnnnnnnn güsel olurrrrrrsositososito
ekladim canim emeklerin insallah hayrlisiyla bebek olarak dönermerhaba arkadaslar ben bu bölüme yeni katıldım ben 11 ekimde aşılama yaptırdım ayın 26 sında belli olcak sonuç benide listeye eklermisiniz şimdiden teşekkürler
kızlar ben çıkıyorum.hepinize hayırlı akşamlar.kendinize iyi bakın hoşçakalınnn
gurbetcim adet olmuşun ya yoksa sendemi kasım topiğine kayacaksın :gitme:
yok kiz burasi biter ondan sonra gelurum kasimaaaaa esim dedi ya yapalim bi dene daha bende kasima gelurummmm :teytey:bu topiğin hali ne olur sonra ,lmaz:bu topiği kapat öyle gel datlummmmmm
ekladim canim emeklerin insallah hayrlisiyla bebek olarak döner
iyi akşamlar kızlar moraller nasıl?yavas yavs ümitlenmeye başladım bnde,adet belirtilerim yok kasığımda hiç olmayan bi ağrı var.ama eğer adet olursamda kasım topiğinde görüşürüzzemuszemus böyle beraberce ilerlemek arkadaşlık etmek çok hoş
içime öyle heyecan düştüki alıcam test yarın sabah yapacağım inşaalh güzel haberler verebilirim size hiç hasta olacağımı hissetmiyorummm :)
ANAM BUGÜN DENEME OLDU ÖGLEDEN SONRA ADET OLDUM HEHHEHHEHEHE:roflol::roflol:
Canımcım 25 ekimde adet olursam kasım topiğinde görüşürüz....
Canım ne yaptın test yaptınmı
yaptım negatifffffff,eşim hiç istemedi gününü bekliyelim dedi dayanamadım aldım ama pişman oldum eşim çok üzüldü,eğer hamile isem test için erkense bile eşimin bu üzüntüsü nü görmeseydim keşkemafoldumben
İnşallah hamilesindir. eşinin üzüntüsünden bahsedince aklıma bi söz geldi. Derler ya Allah bi kulunu sevindirmek isterse önce kaybettirir sonra buldururmuş. Eğer şimdi hamileysen daha çok sevinecek.ne kadar zamandır deniyosunuz?[/QU
yumurtlama dönemimi düşünerek planlanmış ilk denemem,bebek düşünmüyorduk korunuyorduk geçen ay ama bi kaç gün mide bulantım oldu diye acaba hamile miyim diye de düşünmüştük ve bu ay bebek kararı vardik,hayırlısı olsun ALLAHIM herşeyin en iyisini bilir diye düşünüyorum ama kendi üzüntümü hissedemedim bile Eşimin üzüntüsünden:çok üzgünüm:
KIZLAR EYLÜL AYI VE SONRAKI AYLARDA UMUT YOLCULUGUNDA BIZDE VARIZ DIYENLER BUYRUN
Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh
SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME
AMINNNNNNNNNN
DIKKAT SAYIN TOPIK SAKINLERI :
lila renk beklemede olan topik sakinleri
yesil renk hamile olan topik sakinleri
ADET GÖREN TOPIK SAKINLERI KASIM AYINDAN DEVAM ETMEKTEDIRLER...................
1-)bebisKoM88..............................................1 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
2-)ss_ssxxxx................................. ...............3 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
3-)gözde_thai................................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
4-)yaseminaltun ..........................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
1-)yasersu.......................................... ....................5 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI
5-)eylül.yn............................................. ........5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
6-)babisim............................. .........................5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
7-)delimavi48...................................................7 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
izmir3582...................................................10 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
9-)cileklisakiz....................... .......................12 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
10-)kahveci.....................................................15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
11-)emineu......................................................15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:
2-) fasta............................................. ................................16 ekim
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim
4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim
5-)mutlu80............................... ..........................................16 ekim
6-)huzurum..........................................................................16 ekim
1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:
2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim
5-)soddos............................................................................17 ekim
6-)zeynepim1987................................................................17 ekim
1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)UMURSAMA............................ .........................................18 ekim
3-)jaleli...................................................................................18 ekim
1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim
1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:
2-)KARARLI...................................................................................20 ekim
1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim
3-)ceza83.....................................................................................21 ekim
4-)yagmuurr..................................................................................21 ekim
1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)dygydn................................... .................................................22 ekim
3-)lightlife.....................................................................................22 ekim
4-)wlyma........................................................................................22 ekim
1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim
3-)izmirlizuzu................................................................................23 ekim
4-)seda42......................................................................................23 ekim
1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim
3-)zehra2509............................... .............................................24 ekim
1-)oglak75.......................................... .......................................25 ekim:Saruboceq:
2-)pptya87..................................................................................25 ekim
3-)dt_noxeee..............................................................................25 ekim
1-)atlanta...................................................................................26 ekim:Saruboceq:
2-)mine25.....................................................................................26 ekim
1-)sblkmbsr................................................................................27 ekim:Saruboceq:
1-) tuanaker........................ .....................................................28 ekim:Saruboceq:
2-)muhasebe_2910 ................................................ ................28 ekim
3-)sumak....................................................................................28 ekim
4-)yagmuurr...............................................................................28 ekim
1-)cigdemm26...........................................................................29 ekim:Saruboceq:
2-)taf...........................................................................................29 ekim
1-)SeLiNa23...............................................................................30 ekim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?