- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.461
çok iyi anlıyorum seni. biz üç aydır deniyoruz. benim hayatım boyunca bir kere bile reglim gecikmemiştir. hep aynı vakitte olurum. geçen ay fazla bi beklentim olmamasına rağmen tam 5 gün gecikti. 1 2 3 derken 4. günde daha fazla içimde tutamadım geciktiğini eşime söyledim. 5.günde test yapmaya karar verdik. o sabah saat 5te karın ağrısıyla uyandım. regl olmuşum. saatlerce ağladım ağladım ağladım. sanki olan bebeğimi kaybetmişim gibi. eşim de çok üzüldü. ama zaman herşeyi unutturuyo işte. şimdi de 25 ekimi bekliyorum umutla sonra belki kasımı aralığı... Rabbim ne zaman nasip ederse..hiç belirtin var mı?İnşallah hamilesindir. eşinin üzüntüsünden bahsedince aklıma bi söz geldi. Derler ya Allah bi kulunu sevindirmek isterse önce kaybettirir sonra buldururmuş. Eğer şimdi hamileysen daha çok sevinecek.ne kadar zamandır deniyosunuz?[/QU
yumurtlama dönemimi düşünerek planlanmış ilk denemem,bebek düşünmüyorduk korunuyorduk geçen ay ama bi kaç gün mide bulantım oldu diye acaba hamile miyim diye de düşünmüştük ve bu ay bebek kararı vardik,hayırlısı olsun ALLAHIM herşeyin en iyisini bilir diye düşünüyorum ama kendi üzüntümü hissedemedim bile Eşimin üzüntüsünden:çok üzgünüm:
Selamm Gurbet güzelimm bende bu ay daha yeni tedaviye basladim nezamandir istedigim halde. Ilk 5 gün Klomifen aldim dr. baktiki yumurtalar cok yavas gelisiyor, igne verdi hergün kendime igne yapmaya basladim üc gün sonra biri büyük biri kücük yumurtalar gelismisti ve doktorum catlamasi icin igne vurdu bana.
Bugün ve yarin iliskiye girmemi söyledi. Nolur benim icin dua edin kizlar dualariniza ihtiyacim var cünki esimin Spermiogrammi cok kötü cikti aslinda tutmasi mucize olur ama umudumu kayip etmiyorum sonuna kadar savasacagim. Zaten umudumu yitirdigim an dünya basima yikilir.
Eger tutmazsa 05.11.2010 tarihinde adetimi bekliyorum lütfen benide listenize alin. Öpüyorum.
çok iyi anlıyorum seni. biz üç aydır deniyoruz. benim hayatım boyunca bir kere bile reglim gecikmemiştir. hep aynı vakitte olurum. geçen ay fazla bi beklentim olmamasına rağmen tam 5 gün gecikti. 1 2 3 derken 4. günde daha fazla içimde tutamadım geciktiğini eşime söyledim. 5.günde test yapmaya karar verdik. o sabah saat 5te karın ağrısıyla uyandım. regl olmuşum. saatlerce ağladım ağladım ağladım. sanki olan bebeğimi kaybetmişim gibi. eşim de çok üzüldü. ama zaman herşeyi unutturuyo işte. şimdi de 25 ekimi bekliyorum umutla sonra belki kasımı aralığı... Rabbim ne zaman nasip ederse..hiç belirtin var mı?
bende 25 ekimi bekliyorum... Hayırlısı....
yaptım negatifffffff,eşim hiç istemedi gününü bekliyelim dedi dayanamadım aldım ama pişman oldum eşim çok üzüldü,eğer hamile isem test için erkense bile eşimin bu üzüntüsü nü görmeseydim keşkemafoldumben
bende 25 ekimi bekliyorum... Hayırlısı....
inşallah canım yaa ben gerçi geçen ay geciktiği için 25i diyorum. benim normal adet düzenime göre 21 veya 22. Allah korusun erkenden kırmızı kart da görebilirim yani. ya arkadaşlar ben ağustos 2009da evlendim. 1 sene çocuk istemiyoruz dedik hep korunduk.ne kadar safmışsam korunmadan bir kere bile ilişkiye girsek hamile kalacağımı sanırdım. onun için çok dikkat ediyodum. Meğerse ne kadar zor bişeymiş.
hakkında hayırlısı olsun RABBİM gönlüne göre versin inş,daha olumlu düşün dünya başıma yıkılır deme EŞİN yanında mutluysan inş bebşin de gelir zamanı gelince...
dualarımız sennleolumunekankayizsmile
Evet canim yani umudumu yitirmek derken illa bu ay olacak degil, yani bebegim icin savasmayi birakacak kadar umudumu yitirince hicbirseye umudum kalmazdi herhalde...
Allah hepimizin gönlüne göre versinn
bugün olmam gerekiyordu.. ve hasta olmadım.zemuszemus
ilk denememizdi. bu ay hapı bıraktım.acaba tuttu mu?opuyorumnanaktan yoksa ben hapı kullanmadan önce düzensizdi. yine mi öyle?bilmiyorumkismile
çok merak ediyorum. yarın test alıp yapsam mı?
insallah gelmessin canimmmmmCanımcım 25 ekimde adet olursam kasım topiğinde görüşürüz....
canim uzulme herserde bir hayir var vaktini bekliy bebenyaptım negatifffffff,eşim hiç istemedi gününü bekliyelim dedi dayanamadım aldım ama pişman oldum eşim çok üzüldü,eğer hamile isem test için erkense bile eşimin bu üzüntüsü nü görmeseydim keşkemafoldumben
canim kasim topigine yazdir ismini guzelim benim istersen yaarim senin icin kasimda adet gununu bekleyenler Allah nasip etsin sana insallahhhSelamm Gurbet güzelimm bende bu ay daha yeni tedaviye basladim nezamandir istedigim halde. Ilk 5 gün Klomifen aldim dr. baktiki yumurtalar cok yavas gelisiyor, igne verdi hergün kendime igne yapmaya basladim üc gün sonra biri büyük biri kücük yumurtalar gelismisti ve doktorum catlamasi icin igne vurdu bana.
Bugün ve yarin iliskiye girmemi söyledi. Nolur benim icin dua edin kizlar dualariniza ihtiyacim var cünki esimin Spermiogrammi cok kötü cikti aslinda tutmasi mucize olur ama umudumu kayip etmiyorum sonuna kadar savasacagim. Zaten umudumu yitirdigim an dünya basima yikilir.
Eger tutmazsa 05.11.2010 tarihinde adetimi bekliyorum lütfen benide listenize alin. Öpüyorum.
canim ya sabir olacak merak etmeçok iyi anlıyorum seni. biz üç aydır deniyoruz. benim hayatım boyunca bir kere bile reglim gecikmemiştir. hep aynı vakitte olurum. geçen ay fazla bi beklentim olmamasına rağmen tam 5 gün gecikti. 1 2 3 derken 4. günde daha fazla içimde tutamadım geciktiğini eşime söyledim. 5.günde test yapmaya karar verdik. o sabah saat 5te karın ağrısıyla uyandım. regl olmuşum. saatlerce ağladım ağladım ağladım. sanki olan bebeğimi kaybetmişim gibi. eşim de çok üzüldü. ama zaman herşeyi unutturuyo işte. şimdi de 25 ekimi bekliyorum umutla sonra belki kasımı aralığı... Rabbim ne zaman nasip ederse..hiç belirtin var mı?
kiz ben yumurtlam gununde deldim takkeyi yine hamis kalamdim ne diyon olmadimi olmuyor önce rabbim isteyecek verecek bizim istemmeiz önemli degilgerçi bizim bi arkadaşın görümcesi hamile kalmış. üstelik prezervatifle. üstelik 10 aylık bebeği varmış. kör talih mi denir ne..
insallah hamisiindir guzelimbugün olmam gerekiyordu.. ve hasta olmadım.zemuszemus
ilk denememizdi. bu ay hapı bıraktım.acaba tuttu mu?opuyorumnanaktan yoksa ben hapı kullanmadan önce düzensizdi. yine mi öyle?bilmiyorumkismile
çok merak ediyorum. yarın test alıp yapsam mı?
hadi bakalim mujdeli haber gelsinnn11 gun var daha
Allahım kimseyi umutsuz da bebeksiz de bırakmasın senin günün ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?