Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hakkında hayırlısı olsun ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ,moral çok önemli bu işte onun için sıkı tutalım moralleri,belirtiler şöyle,bnm adet olmadan 5-6 gün önce ara ara kasıklarıma bi ağrı girer bu ay hiç olmadı yumurtalıklarıma doğru farklı bi ağrı hissettim birde göğüslerim fazla şiş ve uç kısmındaki kyuluklar arttı,belkide psikolojk olarak öyle hissettiğim için bunları yaşadım

hakkında hayırlısı olsun RABBİM gönlüne göre versin inş,daha olumlu düşün dünya başıma yıkılır deme EŞİN yanında mutluysan inş bebşin de gelir zamanı gelince...
dualarımız sennleolumunekankayizsmile

benim de son ilişkiden beri kasıklarımda devamlı bi ağrı var. bi yandan da diyorum ki acaba öyle hissetmek istediğim için mi hissediyorum. ama geçen ay ki faciadan sonra akıllandım. fazla umutlanmıyorum. Allah'ım en doğru zamanı bilir sonuçta.O zaman gelene kadar hepimize sabır versin.

evet aslında yumurtlama günümden beri kasığımda farklı bi durum var ben onn içinde ümitlendim,eğer adet olursam doktora gidicem bir rahatsızlığım yoktur inş çünkü ara ara kasılma oluyor

canım adet günün 25 ekimdi demi... Eğer öğleyse çok erken testi yapmak için.. Benimde adet günüm 25 ekim.. Testi eğer adet olmazsa 26 ekimde yapmayı düşünüyorum.

gerçi bizim bi arkadaşın görümcesi hamile kalmış. üstelik prezervatifle. üstelik 10 aylık bebeği varmış. kör talih mi denir ne..

Evet canim yani umudumu yitirmek derken illa bu ay olacak degil, yani bebegim icin savasmayi birakacak kadar umudumu yitirince hicbirseye umudum kalmazdi herhalde...

Allah hepimizin gönlüne göre versinn

Evet canim yani umudumu yitirmek derken illa bu ay olacak degil, yani bebegim icin savasmayi birakacak kadar umudumu yitirince hicbirseye umudum kalmazdi herhalde...

Allah hepimizin gönlüne göre versinn

Allahım kimseyi umutsuz da bebeksiz de bırakmasın senin günün ne zamandı?

nabersiniz kızlar şimdi dışarıdan geldik ama bi açıp pcyi bakayım dedim müjdeli haberi alan varmı diye :)

bugün olmam gerekiyordu.. ve hasta olmadım.zemuszemus

ilk denememizdi. bu ay hapı bıraktım.acaba tuttu mu?opuyorumnanaktan yoksa ben hapı kullanmadan önce düzensizdi. yine mi öyle?bilmiyorumkismile
çok merak ediyorum. yarın test alıp yapsam mı?

cnm birkaç gün daha bekle istersen,bnde bugün test yaptım daha gelmemişti 18ydi günüm,eğer adet olursamda daha sonraki aylarda adetimi bekliyeceği çünkü çok morali bozuluyor insanınmafoldumben

Canımcım 25 ekimde adet olursam kasım topiğinde görüşürüz....
insallah gelmessin canimmmmm
canim uzulme herserde bir hayir var vaktini bekliy beben
canim kasim topigine yazdir ismini guzelim benim istersen yaarim senin icin kasimda adet gununu bekleyenler Allah nasip etsin sana insallahhh

Allahım kimseyi umutsuz da bebeksiz de bırakmasın senin günün ne zamandı?

Amin. Benim günüme daha var 05.11.10 de olmam gerekiyor. Bana igne vurduklari icin bugün veya yarin yumurtalarin catlamasi gerek birisi 20mm digeride daha kücüktü 12-14 mm miydi neydi. Hepimize hayirli isler arkadaslar :sm_cool:

kızlar merhaba şu an çok kafam karışık ekim ayını bende bekliyodum bu ayın 3ünde hasta olmama gerekiyodu ve neredeyse 12 -13 gün geciktim ben hamilelik diye düşünürken bu sabah hasta oldum gibi bişey ama normal edtimden farklı dah az bi şekilde ve kesik kesik normalde yoğun geçer hala acaba mı diye düşünüyorum sizce hala bi umut varmı kasıklarımdada bişey oturmuş gibi şişim hala kanda baktırmadım bu pazartesi gidecektim geçen hafta idrarla evde baktım tek çizgiydi anlamadım ya:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…