Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

herkese merhabalar geçen aydan beri sürekli takip edenlerdenim ama bu ay nedense adımı yazdırmadım listeye :)
yumurtlama dönemimden beri sürekli yumurtalarımda sancı oldu takiii beklenmeyen regl tarihime kadar göğüslerim normalde adetimden 1 hafta öncesinden şişerdi yumurtlamaya girdiğim andan itibaren hiç inmedi reglime 2 gün kala dayanamayıp test yaptım kocaman bir çizgi çıktı ilerleyen saatlerde ikinci çizgi silikte olsa oluşmuştu.tabi ilk 10 dakikayı baz aldığımız için hiç ihtimal vermedim
bugun regl tarihimden 3 gün geçti testi yeniledim ve 2.çizgi belli belli çıkınca bi hışımla kan vermeye koştuk ::) evet sonuç 244 çıktı Allah ıma şükürler olsun hamileyim :)Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
bu yazı çok uzun oldu belirtilerimi en kısa zamanda tek tek yazıcam

Son düzenleme:
evet gelelim belirtilere;mutlaka herkeze göre farklıdır
1.tahmini yumurtlama gününden itibaren sağ ve sol yumurtalarda sancı şeklinde ağrı
2.akşam yattığımda bacaklarım deli gibi ağrıyordu
3.bel ağrısı(regl gününe yaklaştıkça artan)
4.göğüslerde şişlik (regl zamanıma kadar acı yoktu)
5.midede kazınma
6.hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama kirpiklerim dökülmeye başladı
7.sık idrara çıkma
8.regl zamanına yakın ve günüm geçtikten sonra göbeğimin alt kısmında ani sancı
9.uyku hali

idrar testini yaptığımda eşimle birlikteydikk o benden meraklı bir şekilde aldı eline testi gözünün içine sokacak sanki ikinci çizginin çıkmasını bekliyorduu :)
ikinci çizgi yavaş yavaş belirmeye başlayınca şaşkına dönmüştükk hemen kan testi için hastanenin yolunu tuttuk ve geçmek bilmeyen 2 saat neyse zaman gelmişti ve eşim sonucu almaya gitmişti kesin sonucu eşimin şen kahkalarıyla öğrendim..Allah'ım bu mutluluğu şaşkınlığı hepinize nasip etsinn aklıma geldikçe sizler için hep dua ediyorum.2.denememizdi miniğim artık benimle doktor kontrolü için 1 hafta kadar beklemeyi düşünüyorum..kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar ederim.
14 eylül pozitifff :))

umarım harika bir 9 ay geçirdikten sonra bebeğini kucağına alırsın canım...çok güzel bir duygu olsa gerek..darısı başımıza, kaçıncı denemendi canım..

demek ki saatler sonrasında oluşan silik çizgiyi de ihtimaller içerisinde bulundurucaz.tabii çok kaptırmadan
hayırlı olsun eccu allah tamamına erdirsin

tebriklerrrr inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. bu belirtilerin çoğu bende de var ama psikolojik olduğunu düşünüp fazla umutlanmamaya çalışıyorum. bu kirpik konusunda da genelde kirpikler çiftleşiyo deniyordu ama herkeste değişiyo heralde.

ben seve seve katılırım.

hayırlı olsun canım tebrik ederim.

[/

slm kızlar nasılsınız?kimseler yokmu?ben dün yine ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum...bu 3.denemem...her ay normal bi şekilde yumurtalarım büyüyo ve çatlıyo ama hamile kalamıyorum...eşimdede sorun yok...dr.normal şartlarda saatlerede dikkat ediyosan kalman lazımdı dedi...bu ay yine 3 yumurtam büyümüş ve hepsi 20 mm üzerinde...bu seferde kalamazsam rahim filmi çekicez dedi ona göre tedaviye devam etcekmişiz...ama kafam karışık benim eşimde sağlıkcı oda 32 yaşından önce rahim filmi çektirmek sakıncalı diyo hücrelere zarar verebiliyomuş...bakalım olmazsa ara veririm biraz...aranızda çektiren varmı ne tavsiye edersizin?

valla topikte senin gibi olanlar oldu canim adet oldular 10 gun sonra falan strese bagli olabilir canim
tebrikler canimin iciiii cok sevindim RAbbim tamamina erdirsin insallahhhh
hic bilgim yyok canim iyi arastir yumujrtalar iyi gelismis guzelim iliski esnasin da belinin altina yastik koy ve kimildamadan yat kalkmaaa 1 kac saat

kızlar ben adet oldum hayırlısı bakalım,listeden kaldırın bnide :sinifsinif:
inş sizin adetiniz gelmez ALLAHIM hayırlı evlatlar nasip etsin inş

canım geçmiş olsun. ama kendini fazla üzme. topik geçmişlerine bakıyorum sürekli. 1-2 sene önce bizim gibi olcak mı olmıcak mı diye stres yapanlar bugün bebişleri kucaklarına almış çoktan. herkesin bu yollardan geçtiğini görmek içimi rahatlatıyo. sende gönlünü ferah tut.

kızlar ben adet oldum hayırlısı bakalım,listeden kaldırın bnide :sinifsinif:
inş sizin adetiniz gelmez ALLAHIM hayırlı evlatlar nasip etsin inş
hayirlisi insallahhhhhhh aynen öleee beklenen gun gelecekse beklemeye deger
slm kızlar bugun adet tarihim umarım olmam ama stresten değil bebiştendir umarım :) dualarım sizden eksik değil sizde benden eksik etmeyin.
inslalah olma bakalimmmmmmmm:lepi:

umarım harika bir 9 ay geçirdikten sonra bebeğini kucağına alırsın canım...çok güzel bir duygu olsa gerek..darısı başımıza, kaçıncı denemendi canım..
cok saol canım bizim ikinci denememizdi

demek ki saatler sonrasında oluşan silik çizgiyi de ihtimaller içerisinde bulundurucaz.tabii çok kaptırmadan
hayırlı olsun eccu allah tamamına erdirsin
valla bende öyle sonradan çıkan ikinci çizgi için hiç ihtimal vermedim ama bilemiyorum

aminnn cnm inş.çok teşekkürler

hayırlı olsun canım tebrik ederim.
çok saol kahvekolik

eccu canım hayırlı uğurlu olsun ya darısı bizlere benimde 1 haftam kaldı bakalım ne olacağım ama herzaman dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun yüce mevlam bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin tabiki bizlerede versin inş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…