- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.481
evet gelelim belirtilere;mutlaka herkeze göre farklıdır
1.tahmini yumurtlama gününden itibaren sağ ve sol yumurtalarda sancı şeklinde ağrı
2.akşam yattığımda bacaklarım deli gibi ağrıyordu
3.bel ağrısı(regl gününe yaklaştıkça artan)
4.göğüslerde şişlik (regl zamanıma kadar acı yoktu)
5.midede kazınma
6.hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama kirpiklerim dökülmeye başladı
7.sık idrara çıkma
8.regl zamanına yakın ve günüm geçtikten sonra göbeğimin alt kısmında ani sancı
9.uyku hali
idrar testini yaptığımda eşimle birlikteydikk o benden meraklı bir şekilde aldı eline testi gözünün içine sokacak sanki ikinci çizginin çıkmasını bekliyorduu :)
ikinci çizgi yavaş yavaş belirmeye başlayınca şaşkına dönmüştükk hemen kan testi için hastanenin yolunu tuttuk ve geçmek bilmeyen 2 saat neyse zaman gelmişti ve eşim sonucu almaya gitmişti kesin sonucu eşimin şen kahkalarıyla öğrendim..Allah'ım bu mutluluğu şaşkınlığı hepinize nasip etsinn aklıma geldikçe sizler için hep dua ediyorum.2.denememizdi miniğim artık benimle doktor kontrolü için 1 hafta kadar beklemeyi düşünüyorum..kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar ederim.
14 eylül pozitifff :))
1.tahmini yumurtlama gününden itibaren sağ ve sol yumurtalarda sancı şeklinde ağrı
5.midede kazınma
7.sık idrara çıkma
9.uyku hali
idrar testini yaptığımda eşimle birlikteydikk o benden meraklı bir şekilde aldı eline testi gözünün içine sokacak sanki ikinci çizginin çıkmasını bekliyorduu :)
ikinci çizgi yavaş yavaş belirmeye başlayınca şaşkına dönmüştükk hemen kan testi için hastanenin yolunu tuttuk ve geçmek bilmeyen 2 saat neyse zaman gelmişti ve eşim sonucu almaya gitmişti kesin sonucu eşimin şen kahkalarıyla öğrendim..Allah'ım bu mutluluğu şaşkınlığı hepinize nasip etsinn aklıma geldikçe sizler için hep dua ediyorum.2.denememizdi miniğim artık benimle doktor kontrolü için 1 hafta kadar beklemeyi düşünüyorum..kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar ederim.
14 eylül pozitifff :))
ben seve seve katılırım.gurbet abla benim bi fikrim var bi topicte yapılan bişey.hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız için 313 tane ayetel kürsi okunuyo herkese bölünüyo yani 20 tane felan düşüyo herkese.toplam 313 tane okunuyo.her hafta 1 arkadaşımız için niyetlenip okusak.olurmu?
hayırlı olsun canım tebrik ederim.herkese merhabalar geçen aydan beri sürekli takip edenlerdenim ama bu ay nedense adımı yazdırmadım listeye :)
yumurtlama dönemimden beri sürekli yumurtalarımda sancı oldu takiii beklenmeyen regl tarihime kadar göğüslerim normalde adetimden 1 hafta öncesinden şişerdi yumurtlamaya girdiğim andan itibaren hiç inmedi reglime 2 gün kala dayanamayıp test yaptım kocaman bir çizgi çıktı ilerleyen saatlerde ikinci çizgi silikte olsa oluşmuştu.tabi ilk 10 dakikayı baz aldığımız için hiç ihtimal vermedim
bugun regl tarihimden 3 gün geçti testi yeniledim ve 2.çizgi belli belli çıkınca bi hışımla kan vermeye koştuk ::) evet sonuç 244 çıktı Allah ıma şükürler olsun hamileyim :)Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
bu yazı çok uzun oldu belirtilerimi en kısa zamanda tek tek yazıcam
5.midede kazınma
7.sık idrara çıkma
9.uyku hali
14 eylül pozitifff :))[/QU
canım benim gözün aydın allah hayırlı uğurlu kucağına almayı nasip etsin...darısı tüm bekleyenlerin başına
valla topikte senin gibi olanlar oldu canim adet oldular 10 gun sonra falan strese bagli olabilir canimkızlar merhaba şu an çok kafam karışık ekim ayını bende bekliyodum bu ayın 3ünde hasta olmama gerekiyodu ve neredeyse 12 -13 gün geciktim ben hamilelik diye düşünürken bu sabah hasta oldum gibi bişey ama normal edtimden farklı dah az bi şekilde ve kesik kesik normalde yoğun geçer hala acaba mı diye düşünüyorum sizce hala bi umut varmı kasıklarımdada bişey oturmuş gibi şişim hala kanda baktırmadım bu pazartesi gidecektim geçen hafta idrarla evde baktım tek çizgiydi anlamadım ya:gitme:
tebrikler canimin iciiii cok sevindim RAbbim tamamina erdirsin insallahhhhherkese merhabalar geçen aydan beri sürekli takip edenlerdenim ama bu ay nedense adımı yazdırmadım listeye :)
yumurtlama dönemimden beri sürekli yumurtalarımda sancı oldu takiii beklenmeyen regl tarihime kadar göğüslerim normalde adetimden 1 hafta öncesinden şişerdi yumurtlamaya girdiğim andan itibaren hiç inmedi reglime 2 gün kala dayanamayıp test yaptım kocaman bir çizgi çıktı ilerleyen saatlerde ikinci çizgi silikte olsa oluşmuştu.tabi ilk 10 dakikayı baz aldığımız için hiç ihtimal vermedim
bugun regl tarihimden 3 gün geçti testi yeniledim ve 2.çizgi belli belli çıkınca bi hışımla kan vermeye koştuk ::) evet sonuç 244 çıktı Allah ıma şükürler olsun hamileyim :)Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
bu yazı çok uzun oldu belirtilerimi en kısa zamanda tek tek yazıcam
hic bilgim yyok canim iyi arastir yumujrtalar iyi gelismis guzelim iliski esnasin da belinin altina yastik koy ve kimildamadan yat kalkmaaa 1 kac saat
slm kızlar nasılsınız?kimseler yokmu?ben dün yine ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum...bu 3.denemem...her ay normal bi şekilde yumurtalarım büyüyo ve çatlıyo ama hamile kalamıyorum...eşimdede sorun yok...dr.normal şartlarda saatlerede dikkat ediyosan kalman lazımdı dedi...bu ay yine 3 yumurtam büyümüş ve hepsi 20 mm üzerinde...bu seferde kalamazsam rahim filmi çekicez dedi ona göre tedaviye devam etcekmişiz...ama kafam karışık benim eşimde sağlıkcı oda 32 yaşından önce rahim filmi çektirmek sakıncalı diyo hücrelere zarar verebiliyomuş...bakalım olmazsa ara veririm biraz...aranızda çektiren varmı ne tavsiye edersizin?
hayirlisi insallahhhhhhhkızlar ben adet oldum hayırlısı bakalım,listeden kaldırın bnide :sinifsinif:
inş sizin adetiniz gelmez ALLAHIM hayırlı evlatlar nasip etsin inş
aynen öleee beklenen gun gelecekse beklemeye degercanım geçmiş olsun. ama kendini fazla üzme. topik geçmişlerine bakıyorum sürekli. 1-2 sene önce bizim gibi olcak mı olmıcak mı diye stres yapanlar bugün bebişleri kucaklarına almış çoktan. herkesin bu yollardan geçtiğini görmek içimi rahatlatıyo. sende gönlünü ferah tut.
inslalah olma bakalimmmmmmmm:lepi:slm kızlar bugun adet tarihim umarım olmam ama stresten değil bebiştendir umarım :) dualarım sizden eksik değil sizde benden eksik etmeyin.
cok saol canım bizim ikinci denememizdiumarım harika bir 9 ay geçirdikten sonra bebeğini kucağına alırsın canım...çok güzel bir duygu olsa gerek..darısı başımıza, kaçıncı denemendi canım..
valla bende öyle sonradan çıkan ikinci çizgi için hiç ihtimal vermedim ama bilemiyorumdemek ki saatler sonrasında oluşan silik çizgiyi de ihtimaller içerisinde bulundurucaz.tabii çok kaptırmadan
hayırlı olsun eccu allah tamamına erdirsin
aminnn cnm inş.çok teşekkürlertebriklerrrr inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. bu belirtilerin çoğu bende de var ama psikolojik olduğunu düşünüp fazla umutlanmamaya çalışıyorum. bu kirpik konusunda da genelde kirpikler çiftleşiyo deniyordu ama herkeste değişiyo heralde.
çok saol kahvekolik
hayırlı olsun canım tebrik ederim.
aminnn inş. hep dua ediyorumevet gelelim belirtilere;mutlaka herkeze göre farklıdır
5.midede kazınma
7.sık idrara çıkma
9.uyku hali
14 eylül pozitifff :))[/QU
canım benim gözün aydın allah hayırlı uğurlu kucağına almayı nasip etsin...darısı tüm bekleyenlerin başına
çok saol gurbet abla :) Allah sanada nasip etsin 4.baby :kedi:tebrikler canimin iciiii cok sevindim RAbbim tamamina erdirsin insallahhhh
eccu tebrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?