- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.501
kızlar geçenlerde bi arkadaşımız hani çok güzel rüya görmüştü...kimdi o ya hatırlamıyorum...noldu onun sonucu..??
kızlar benm 4 gün geçti bende bişey yok..... 14 ekimdi test yapmadım...yapmayıda düşünmüyorum..bikaçgün geçsin kan tahlili yaptırırm
canım bendim o güzel rüyayı gören valla bekliyorum adet tarihim 25 ekim bazı belirtilerim var fakat psikolojik olmasından korkuyorum.
korunmadan ilişkiye girip sonra öylece hayatına devam edebilen insanlara çok özeniyorum. korunmuyosan hamile olma ihtimalin vardır. bebek ihtimali varken bunu nasıl görmezden gelebilirsin ki? ben yapamıyorum aklım hep orda. sürekli düşünüyorum. ve sanırım bu herşeyi daha da zorlaştırıyo. bi de 3 ay önce denemeye başladığımızdan beri herkese söyledim. şimdi yanlış yaptığımı anladım çünkü herkes benimle birlikte takip ediyo ben de bi an önce olması gerektiğini düşünüp daha da strese giriyorum. offf..
cnm birkaç gün daha bekle istersen,bnde bugün test yaptım daha gelmemişti 18ydi günüm,eğer adet olursamda daha sonraki aylarda adetimi bekliyeceği çünkü çok morali bozuluyor insanınmafoldumben
inşallahh Şeniz :Saruboceq:insallah hamisiindir guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?