Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm kızlar uğrayamıyorum kaç gündür hamile olan arkadaşlar tebrikler sağlıkla kucağınıza alın adet olanlar durmak yok yola devam :) bende sanırım olcam kahverengiler geldi bende gittim incir aldım incir ve havuç kürü ne başlıyorum günde bir öğünde soğan ve sumak yiycem dr çağırdı ama o iğne ve hapların baya yan etkisi varmış bide bunları deniyim presedd jelde aldım bakalım bu ay nolcak
yanlız bi sorum var 21 gün diyorya bu arada hamile kalırsak nolcak anlamadan devammı edicez acaba

eccu tebrik ediyorum seni hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlere olsun benimde artik 1 hafta var regl gunume bekliyorum sabirsizlikla

kızlar geçenlerde bi arkadaşımız hani çok güzel rüya görmüştü...kimdi o ya hatırlamıyorum...noldu onun sonucu..??

kızlar benm 4 gün geçti bende bişey yok..... 14 ekimdi test yapmadım...yapmayıda düşünmüyorum..bikaçgün geçsin kan tahlili yaptırırm

kızlar satım 19 eylül...28günde oluyorum 16sında adet olmam gerekiyordu hala olmadım.15inde kan testi yaptırmıştım negatif sonucum.sanırım stresten adette olmuyorum (yeni yeni karnım ağrımaya başladı...aman ya artık olcaksam olayım bari..madem bebeek yok olsun bitsin biran önce..

merhaba kızlar. çok üzgünüm ve sizinle paylaşmak istedim :
adet günüme daha 1 hafta var ama dün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 0,1 geldi malesef
bu ayda ümitlerim suya düştü.
ve kasım ayı için hiç umudum yok,ara vermek zorundayız..
çok mutsuzummm
ama demek hayırlısı böyleymiş

korunmadan ilişkiye girip sonra öylece hayatına devam edebilen insanlara çok özeniyorum. korunmuyosan hamile olma ihtimalin vardır. bebek ihtimali varken bunu nasıl görmezden gelebilirsin ki? ben yapamıyorum aklım hep orda. sürekli düşünüyorum. ve sanırım bu herşeyi daha da zorlaştırıyo. bi de 3 ay önce denemeye başladığımızdan beri herkese söyledim. şimdi yanlış yaptığımı anladım çünkü herkes benimle birlikte takip ediyo ben de bi an önce olması gerektiğini düşünüp daha da strese giriyorum. offf..

kızlar iyi geceler.. 1 gün geçti reglim.çok kararsızdım ben ya.bilmiyorum neyse.. kan testi ne zaman yaptırmalıyım olmadığım takdirde..kaç gün sonra yani? ya ben neden herkes gibi hevesli değilim bebek konusunda.. eşim istiyo.. sanırım hazır olmadığımı düşünüyorum.ama hayırlısını diliyorum Rabbimden.. hayırlıysa olsun..imtihan etmesin yaradan...

canım bendim o güzel rüyayı gören valla bekliyorum adet tarihim 25 ekim bazı belirtilerim var fakat psikolojik olmasından korkuyorum.

canımcım benimde adet günüm 25 ekim, vucudumu hiç dinlemiyorum. Belirtiler varmı diye düşünmüyorum..

Canım çok haklıısn.. ben 23 temmuzda boş gebelik ile kürtaj oldum. 4 AYDA OLMUŞTU..Bende o zaman arkadaşlarıma söylemiştim, dediğin gibi herkes soruyordu daha çok stres oldum. Şimdi arkadaşlar soruyor kürtajdan sonra ne zamamn deneyeceksin diye... Hepsine bebek şu an düşünmüyorum diyorum. Bide bu stresi çekmeye gerek yok.. Bi tek sizlerle payşabiliyorum. Çok güzel bi duygu..

beni sivilceler bastı yine. adetim geliyo anlaşıldı.offf off.. ben gündüz iş yerinde nete giremiyorum. yarın akşama görüşmek üzere iyi geceler arkadaşlar..

cnm birkaç gün daha bekle istersen,bnde bugün test yaptım daha gelmemişti 18ydi günüm,eğer adet olursamda daha sonraki aylarda adetimi bekliyeceği çünkü çok morali bozuluyor insanınmafoldumben

yaa eet
ben de bgugün test yaptım. negatif çıktı. :gitme: ama hala adet olmadım. sempatiksalakcinni
insallah hamisiindir guzelim
inşallahh Şeniz :Saruboceq:

slm arkadaşlar ben de 9 aydır bebiş yolu gözlüyorum umarım bu ay olur listeye beni de ekler misiniz beklenen adet tarihim 30 ekim

benimde bu 6. ayim kalbimde acayip bi heyecan var aklima gelince hamilelik yerimde duramiyorum kalbim gumgum atiyor gercek olsun diye hep dua ediyorum diyorum Allahim butun sikintilarina raziyim mide bulantisi vs yeterki gonder artik bana da bi evlat ilk aylarda aglmazdim ama artik olmayinca cok uzulup agliyorum bazen dusununce bile Insalah en kisa zamnda hepimiz anne oluruz

Merhaba kızlar.. Benim adet günüm bugündü fakat biraz önce yaptığım test negatif çıktı pozitif olupta çıkmama ihtimali varmıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…