- 19 Mayıs 2010
- 1.658
- 95
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.521
Merhaba kızlar.. Benim adet günüm bugündü fakat biraz önce yaptığım test negatif çıktı pozitif olupta çıkmama ihtimali varmıdır acaba?
ayin yarisi bitti canlarim benim 10 kisiye yakin hamismiz var sukur darisi kasim topigindeki ve geride kalan kardeslerimizeee
ayin yarisi bitti canlarim benim 10 kisiye yakin hamismiz var sukur darisi kasim topigindeki ve geride kalan kardeslerimizeee
canımcım kasım topiği açıldımı ben göremedim
evet acildi canim linki yolarim simdicanımcım kasım topiği açıldımı ben göremedim
korunmadan ilişkiye girip sonra öylece hayatına devam edebilen insanlara çok özeniyorum. korunmuyosan hamile olma ihtimalin vardır. bebek ihtimali varken bunu nasıl görmezden gelebilirsin ki? ben yapamıyorum aklım hep orda. sürekli düşünüyorum. ve sanırım bu herşeyi daha da zorlaştırıyo. bi de 3 ay önce denemeye başladığımızdan beri herkese söyledim. şimdi yanlış yaptığımı anladım çünkü herkes benimle birlikte takip ediyo ben de bi an önce olması gerektiğini düşünüp daha da strese giriyorum. offf..
benim günüm perşembeydi , hala gelmedi bugün kan verdim sonucu yazarım yerimseniben
ama çarşambadan beri tuhaf ağrılarım var, sanki adet olacakmışım gibi ama gelen giden yok, ara ara göğsüme ve kasıklarıma batar girip çıkıyor ben de anlamadım CADIARZU
1-) tontonruz............................... ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)gida_pinar........................... .........................................15 ekim
kizlar bugun adet olamayin emi mujdeyle gelinnn
sonucu merakla bekliyoruz, idrarda gebelik testi yapmadınmı? 4 gün geçmiş çıkardı aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?