Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Merhaba kızlar.. Benim adet günüm bugündü fakat biraz önce yaptığım test negatif çıktı pozitif olupta çıkmama ihtimali varmıdır acaba?

pozitif olupta çıkmama ihtimali oluyor, çünkü en hassas gebelik testi en az 10 hcg yi ölçüyo. 2*3 gün sonra tekrarla bence.
eğer gebelik varsa hcg değerin 2 günde bir 2 katı artıyor

ayin yarisi bitti canlarim benim 10 kisiye yakin hamismiz var sukur darisi kasim topigindeki ve geride kalan kardeslerimizeee

arkadaşlar hepinize selamlar.19 u adet günüm.şimdiden belimin ağrısı başladı bile.bütün adet belirtilerim başladı.Anlaşılan bana en kısa zamanda doktor yolu görünüyor.fisfisfis

kızlaar pek giremiyorum. ama bütün hamilelerimizi tebrik ederiim. inş. bundan sonra hergünümüz yeni bir hamile arkadaşımızla şenlenir. darısı başımızaa.

valla seninle aynı durumdayım kürtaj sonrası 1 sene korunma sürem vardı bunu bütün millet biliyodu millet korunma süresinin ne zaman biteceğini de bildikleri ve benim hamilelik olayım onları çok ilgilendirdiği için benimle birlikte ay ay takip ediyorlar

benim günüm perşembeydi , hala gelmedi bugün kan verdim sonucu yazarım yerimseniben
ama çarşambadan beri tuhaf ağrılarım var, sanki adet olacakmışım gibi ama gelen giden yok, ara ara göğsüme ve kasıklarıma batar girip çıkıyor ben de anlamadım CADIARZU

sonucu merakla bekliyoruz, idrarda gebelik testi yapmadınmı? 4 gün geçmiş çıkardı aslında..

1-) tontonruz............................... ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)gida_pinar........................... .........................................15 ekim

kizlar bugun adet olamayin emi mujdeyle gelinnn

Gurbet güzeli ablacım ben foruma yazmıştım ama sen kaçırmışssın.Regl günümden 1 gün önce test yaptım negatif çıktı .zaten 15 i günümde de regl oldum.Bugün reglimin 4. günü tekrar doktora kontrole gidicem.Hayırlısıyla yeni ay için umutlanmaya gidiyorum:Saruboceq:

funda89 canım inş pozitif sonucu alırsın bende günümü bekliyorum aynen senin gibi tuhaf ağrılarım var adet olacakmış gibi ama inş bunlar adete değil bebeğe sinyaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…