Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Hadi hayırlısı inşallaaaahhh bebişş sinyalleridir canım sonucun kaçta çıkıcak

Tatlım senin gününde yarın bir gelişme varmı ?
Bizi merakta bırakma olurmu...

2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim

iyi canımm sen nasılsın nasıl gidiyor 2 kişilk hayat :)

ay içim içime sığmıyor resmen :dance::sm_cool: süpeerrrrrrr geçiyo kan verdim az önce değerim artmışsa daha süper olacak dua edin benim için dua edermisin.Rabbim bu duyguyu bütün isteyenlere yaşatsın inşallaaahhhhhhh:Saruboceq:

inşallah herşey sağlıkla ilerler olması gereken gibi olur canım dualarım seninle darısı başımaaaaaa

günaydın kızlar,

çalışmalara başladık hadi hayırlısı inşallah :1hug:

kasım ayında hamiş oluyo muşuz bi de :sm_cool:

ayyyyy:1rolleyes:

günaydın herkese ,1 Ekim adet günümdü cuma günü dr.a gittim kist çıktı ve kan testimde negatif.ayın 18'i oldu hala bişey yok,cuma günü itibari ile bende bu aydan ümidini kesenlerden oldum :gitme: Allah Kasımda yüzlerimizi güldürsün...

inşallah herşey sağlıkla ilerler olması gereken gibi olur canım dualarım seninle darısı başımaaaaaa

sağol canım ya inşallah inanın her an dua ediyorum sizlere ve tüm isteyenlere her işin başı dua yapılan dualar boşa gitmez hiçbirzaman bu dünyada olmazsa ahirette sevap olarak yazılırmış bizlere Rabbim isyan etmekten korusun sabır ihsan etsin sabır ve duayla olacak canım bu topikte hamiş olmayan kalmayacak hayırlısylakaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyyt

GÜNAYDIN.. geçmiş olsun canım üzülme kist hemen her kadında olan bişey benimde 6cm vardı 1,5 ayda ilaçla tamamen yok oldu sıkma canını moral herşeyin başı

Geçmişi okuyodum canımm haftasonu olmayınca birikmiş baya kaydirigubbakcemile3 Nasılsınızz??:1hug:

iyidir gündaşımkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın 5 günümüz kaldı

Hayırlı olsun arkadaşımm, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla :teytey:

:teytey::teytey: Amiinnnn İnşallah canımm evet duanın açamayacağı kapı yoktur Allahın izniyle DUAYLAA opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrr yaaaa kızlarrrr be neyapacğaım yaaaa elim kolum bağlı anlamadım durumumdan hiçbirşey regl.tarihimin 14.günü hala bişi yok üzülsemmi seivnsemmi bilemedim pehhh.7.günü kan testi idrar testi falan yaptıydım negatif şimdi birdaha yapsammı yapmak istemiyorum ayyyy ofssss

üzerimde hafif bi kırgınlık var sanırım grip olucam gibi... akşam yatmadan önce eşim ısrarla bitane soğukalgınlığı ilacı almış eline içiermye çalıyor bende belki hamile olabilirim düşüncesiyle istemedim içmeyi bu düşüncemi eşimede söylemek istemdedim yoksa canım kocam çook umutlanıyorrr yaklaşık bi 10 dklık mücadeleden sonra o ilaç midemi ağrıtıyor uyutmaz gece diyerek yırttım sempatiksalakcinni Allahım ne hallere düştükk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…