- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.541
benim günüm perşembeydi , hala gelmedi bugün kan verdim sonucu yazarım yerimseniben
ama çarşambadan beri tuhaf ağrılarım var, sanki adet olacakmışım gibi ama gelen giden yok, ara ara göğsüme ve kasıklarıma batar girip çıkıyor ben de anlamadım CADIARZU
günaydın şekeler nasılsınıza.s.
iyi canımm sen nasılsın nasıl gidiyor 2 kişilk hayat :)
ay içim içime sığmıyor resmen :dance::sm_cool: süpeerrrrrrr geçiyo kan verdim az önce değerim artmışsa daha süper olacak dua edin benim için dua edermisin.Rabbim bu duyguyu bütün isteyenlere yaşatsın inşallaaahhhhhhh:Saruboceq:
butka, miray_80, Seda42, şeker-leblebi burdasınızda bi selam yok mulmaz:
GÜNAYDIIIIINNN
günaydın kızlar,
çalışmalara başladık hadi hayırlısı inşallah :1hug:
kasım ayında hamiş oluyo muşuz bi de :sm_cool:
ayyyyy:1rolleyes:
inşallah herşey sağlıkla ilerler olması gereken gibi olur canım dualarım seninle darısı başımaaaaaa
günaydın herkese ,1 Ekim adet günümdü cuma günü dr.a gittim kist çıktı ve kan testimde negatif.ayın 18'i oldu hala bişey yok,cuma günü itibari ile bende bu aydan ümidini kesenlerden oldum :gitme: Allah Kasımda yüzlerimizi güldürsün...
Geçmişi okuyodum canımm haftasonu olmayınca birikmiş baya kaydirigubbakcemile3 Nasılsınızz??:1hug:
herkese merhabalar geçen aydan beri sürekli takip edenlerdenim ama bu ay nedense adımı yazdırmadım listeye :)
yumurtlama dönemimden beri sürekli yumurtalarımda sancı oldu takiii beklenmeyen regl tarihime kadar göğüslerim normalde adetimden 1 hafta öncesinden şişerdi yumurtlamaya girdiğim andan itibaren hiç inmedi reglime 2 gün kala dayanamayıp test yaptım kocaman bir çizgi çıktı ilerleyen saatlerde ikinci çizgi silikte olsa oluşmuştu.tabi ilk 10 dakikayı baz aldığımız için hiç ihtimal vermedim
bugun regl tarihimden 3 gün geçti testi yeniledim ve 2.çizgi belli belli çıkınca bi hışımla kan vermeye koştuk ::) evet sonuç 244 çıktı Allah ıma şükürler olsun hamileyim :)Allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
bu yazı çok uzun oldu belirtilerimi en kısa zamanda tek tek yazıcam
sağol canım ya inşallah inanın her an dua ediyorum sizlere ve tüm isteyenlere her işin başı dua yapılan dualar boşa gitmez hiçbirzaman bu dünyada olmazsa ahirette sevap olarak yazılırmış bizlere Rabbim isyan etmekten korusun sabır ihsan etsin sabır ve duayla olacak canım bu topikte hamiş olmayan kalmayacak hayırlısylakaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyyt
iyidir gündaşımkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın 5 günümüz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?