- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.561
Daim olsun inşallah canımm bende iyiyim heyecanla bekliyoruz Allah yardımcımız olsunn gündaşımm :Saruboceq: olumunekankayizsmile :CüvCüv: :CüvCüv: hihoyyyt hihoyyyt
Ne durumdasın varmı belirti falan??
üzerimde hafif bi kırgınlık var sanırım grip olucam gibi... akşam yatmadan önce eşim ısrarla bitane soğukalgınlığı ilacı almış eline içiermye çalıyor bende belki hamile olabilirim düşüncesiyle istemedim içmeyi bu düşüncemi eşimede söylemek istemdedim yoksa canım kocam çook umutlanıyorrr yaklaşık bi 10 dklık mücadeleden sonra o ilaç midemi ağrıtıyor uyutmaz gece diyerek yırttım sempatiksalakcinni Allahım ne hallere düştükk :roflol:
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrr yaaaa kızlarrrr be neyapacğaım yaaaa elim kolum bağlı anlamadım durumumdan hiçbirşey regl.tarihimin 14.günü hala bişi yok üzülsemmi seivnsemmi bilemedim pehhh.7.günü kan testi idrar testi falan yaptıydım negatif şimdi birdaha yapsammı yapmak istemiyorum ayyyy ofssss
aynen devam seda yaaa... hani oo yumurtlama günüden beri olan kasıktaki ince ağrı heran adet olucam hissi yine devam.. dün evde nasıl oturacağımı şaşırdım ağrıdan çok abartılı dğeil ama ayaklarımı uzatıyorum olmuyo topluyorum bi huzursuzluk bugünde göğüsler alarm verdi bilmiyorumm bu ayda olmayacak mı sersinnbenneyaptımki
gübaydınnn... acilen bi jinekoloğa görünmen lazım canım bu kadarda normal değil... hamile olduğunu sanmıyorum kist olma olasılığı yüksekk ((bendede olmuştu)) ama çok takılacak bişey değil 1 aylık tedaviyle kaybolur yinede doktora git ihmal etme derim
İnşallah olur canım yaa :Saruboceq: Belli olmazz bee sıkma canını Allah hayırlısını versinn :1hug: gül hepp
Benim kesildi gibi ağrılar yaa arada oluyo çok azz, göğüslerimdede sızı var ama çok değil bilemiyorumm artıkk CADIARZU nasipp
( deme öyle ne olurrrrrr yaaaa olmasınn
kızlarr bi yorumm lütfenn bunu sadece sizle paylaşıyorum
günaydın kızlar yeni hamilelerimiz hayırlı olsun ben 14 ekimde yazmıştım pembe az bi akıntı geldi diye dün adet günümdü hala bişi yok gögüslerim çok şiş uçları acaip hassaslaştı düne kadar adet sancım wardı bugün oda yok dün ilişkiye girdik adet olucaksam oliim diye bişi olmadı ayy acaba oldumu ya bide 2 gündür sol bacağımda romatizma ağrısı gibi ağrı girio hiç olmazdııı midem bulantımda hiç geçmio test yapsam mı beklesemmi
amin canım... sen eccu kullanıcısından alıntı yapmışın onu okudum deminde onun belirtileriyle uyuşuyor benimkiler sürekli bi ağrım vardı yazmış... ama kişiden kişiyede değişiyor ne bilim hem diyorum umutlanmıyacam hemde engel olamıyorum kendime..
inşallah ikimizde hamileyizdir. doğru söylüyosun NASİP
günaydın kızlar yeni hamilelerimiz hayırlı olsun ben 14 ekimde yazmıştım pembe az bi akıntı geldi diye dün adet günümdü hala bişi yok gögüslerim çok şiş uçları acaip hassaslaştı düne kadar adet sancım wardı bugün oda yok dün ilişkiye girdik adet olucaksam oliim diye bişi olmadı ayy acaba oldumu ya bide 2 gündür sol bacağımda romatizma ağrısı gibi ağrı girio hiç olmazdııı midem bulantımda hiç geçmio test yapsam mı beklesemmi
inşallahhh kızlar ya çooook heyecanlandımmm ewde testim war sabah mı yapılmalıı akşam gidince yapsammı inşalah strestenden deildirr
inşallahhh kızlar ya çooook heyecanlandımmm ewde testim war sabah mı yapılmalıı akşam gidince yapsammı inşalah strestenden deildirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?