Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ayh kızlar bende birazdan gidip sonucumu alıcam inşallah artmıştır değerim dua edin nolurunuzeyvahedigeldismile

inşallah canım inşallah göğüs uçlarım gün geçtikçe hassaslaştı hatta üzerine yatamaz oldum adet sancısı bugün hiç yok 2 gün ara ara girdi akıntım felan yok şimdi gayet rahatım gögüslerime ewe gidince ayrıntılı bakayım bi boshayallersmile

hadi inşallah canım sen kaçıncı haftasın benim sadece iki kez ölçtüler beta hcg mi sende her kontrole gidince mi ölçüyorlar güsel sonuçlarla inşallah canım benim

canım bendim o güzel rüyayı gören valla bekliyorum adet tarihim 25 ekim bazı belirtilerim var fakat psikolojik olmasından korkuyorum.

melegm08 canım peki belirtilerin varmı?
inş hamilesindir.

hadi bakalım canım hayırlısı bende seni takipediyordum....bugünlerde giremiyorum nete inş hayırlı haber alırız...
canm inş hayırlısıyla hamileyimdir ama tek belirti çok sık idrara çıkıyorum başka bişey yok...yine adet dönm geldiği için aynı ağrılarım oldu bel ve karın ağrısı ama adetten yana belirti yok

kızlar bişey sorcam bugün adet günüm ama olmadın kasıklarım çok ağrıyo uyku halide çok fasla birde yemek yiyorum 2 saat geçikiyo hiç yemek yememiş gibi midem kazınıyo ateşimde yüksek ama ayaklarım üşüyo sizce hamilelik belirtisi olablirmi bu arada hiç akıntım yok lekede yok

canım bendim o güzel rüyayı gören valla bekliyorum adet tarihim 25 ekim bazı belirtilerim var fakat psikolojik olmasından korkuyorum.
seni bende çok merak ediyorum. inşaallah hayırlı haberler verirsin canım.

işte bunu bende merak ediyorum. kaygısızlıktan hamile kalıyorlar yaa. ben doktora çalışmalar esnasında nelere dikkat etmeliyim diye sordum. hani yeme,içme ve spor konusunda. adam kafana takma dedi sen stresten kist yapıyosun dedi geçiştirdi. çok merak ediyorum bebeğe neyin zararı olur, ne yapmak lazım diye. keşke kimseye demeseydin canım ya. biz eşimin ve benim sülalemizin bebeğe ne kadar meraklı olduğunu bildiğimiz için kimseye bişey demedik. kararlaştırdık soranlara daha düşünmüyoruz dedik. anneme yada en yakın arkadaşıma bile söylemedim. sadece burdaki arkadaşlarım biliyor. sende bi bahane uydurabilirsin vazgeçtik, şunu bekliyoruz gibi..

Tatlım senin gününde yarın bir gelişme varmı ?
Bizi merakta bırakma olurmu...

2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim

canımm bende unutulduk sanıyordum, hiçbi gelişme yok, hiçbi belirtim de yok. bikaç gün sonra test yapacağım ne kadar umudum olmasa da.

canım hakkında hayırlısaı ama birşey söylemek için çok erken ..enfazla 3 geçsin

Son düzenleme:
oki canim benim gecmisi takip edemiyorum pek
Günaydııııııınnn kızlaaarr zuzunuz geldiiiii nasılsınız :dance:
gunaydin attalim eyuyuk sen nassin bakem
günaydın şekeler nasılsınıza.s.
gunaydin askim
günaydın kızlar,

çalışmalara başladık hadi hayırlısı inşallah :1hug:

kasım ayında hamiş oluyo muşuz bi de :sm_cool:

ayyyyy:1rolleyes:
ohhh insallahhhh

insallakaism da hamis kalirsin canimmm

bekel bakalim dr. git olassa canim

abowww herifin dusunurmus senideee alsan bile ilk aylarda zarari olmuyor canim benimmmmmm

ayy yap yap yapppppppppp canimin ici mujdeyi ver bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…