- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.581
ayh kızlar bende birazdan gidip sonucumu alıcam inşallah artmıştır değerim dua edin nolurunuzeyvahedigeldismile
inşallaaaaaahh canım dualarımız seninle bizede sonucu yaz gelince
ayh kızlar bende birazdan gidip sonucumu alıcam inşallah artmıştır değerim dua edin nolurunuzeyvahedigeldismile
canım bendim o güzel rüyayı gören valla bekliyorum adet tarihim 25 ekim bazı belirtilerim var fakat psikolojik olmasından korkuyorum.
melegm08 canım peki belirtilerin varmı?
inş hamilesindir.
seni bende çok merak ediyorum. inşaallah hayırlı haberler verirsin canım.canım bendim o güzel rüyayı gören valla bekliyorum adet tarihim 25 ekim bazı belirtilerim var fakat psikolojik olmasından korkuyorum.
işte bunu bende merak ediyorum. kaygısızlıktan hamile kalıyorlar yaa. ben doktora çalışmalar esnasında nelere dikkat etmeliyim diye sordum. hani yeme,içme ve spor konusunda. adam kafana takma dedi sen stresten kist yapıyosun dedi geçiştirdi. çok merak ediyorum bebeğe neyin zararı olur, ne yapmak lazım diye. keşke kimseye demeseydin canım ya. biz eşimin ve benim sülalemizin bebeğe ne kadar meraklı olduğunu bildiğimiz için kimseye bişey demedik. kararlaştırdık soranlara daha düşünmüyoruz dedik. anneme yada en yakın arkadaşıma bile söylemedim. sadece burdaki arkadaşlarım biliyor. sende bi bahane uydurabilirsin vazgeçtik, şunu bekliyoruz gibi..korunmadan ilişkiye girip sonra öylece hayatına devam edebilen insanlara çok özeniyorum. korunmuyosan hamile olma ihtimalin vardır. bebek ihtimali varken bunu nasıl görmezden gelebilirsin ki? ben yapamıyorum aklım hep orda. sürekli düşünüyorum. ve sanırım bu herşeyi daha da zorlaştırıyo. bi de 3 ay önce denemeye başladığımızdan beri herkese söyledim. şimdi yanlış yaptığımı anladım çünkü herkes benimle birlikte takip ediyo ben de bi an önce olması gerektiğini düşünüp daha da strese giriyorum. offf..
Tatlım senin gününde yarın bir gelişme varmı ?
Bizi merakta bırakma olurmu...
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
gelir gelmez sonucu yazıcam size hep beraber halay çekeriz inşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar bişey sorcam bugün adet günüm ama olmadın kasıklarım çok ağrıyo uyku halide çok fasla birde yemek yiyorum 2 saat geçikiyo hiç yemek yememiş gibi midem kazınıyo ateşimde yüksek ama ayaklarım üşüyo sizce hamilelik belirtisi olablirmi bu arada hiç akıntım yok lekede yok
ya ben bizim burdaki kadın doğ.gitmek istemiyorum dr yeni hamileye alttan bakıyomuş.....
canım hakkında hayırlısaı ama birşey söylemek için çok erken ..enfazla 3 geçsin
oki canim benim gecmisi takip edemiyorum pekGurbet güzeli ablacım ben foruma yazmıştım ama sen kaçırmışssın.Regl günümden 1 gün önce test yaptım negatif çıktı .zaten 15 i günümde de regl oldum.Bugün reglimin 4. günü tekrar doktora kontrole gidicem.Hayırlısıyla yeni ay için umutlanmaya gidiyorum:Saruboceq:
gunaydin attalim eyuyuk sen nassin bakemGünaydııııııınnn kızlaaarr zuzunuz geldiiiii nasılsınız :dance:
gunaydin askimgünaydın şekeler nasılsınıza.s.
ohhh insallahhhhgünaydın kızlar,
çalışmalara başladık hadi hayırlısı inşallah :1hug:
kasım ayında hamiş oluyo muşuz bi de :sm_cool:
ayyyyy:1rolleyes:
insallakaism da hamis kalirsin canimmmgünaydın herkese ,1 Ekim adet günümdü cuma günü dr.a gittim kist çıktı ve kan testimde negatif.ayın 18'i oldu hala bişey yok,cuma günü itibari ile bende bu aydan ümidini kesenlerden oldum :gitme: Allah Kasımda yüzlerimizi güldürsün...
bekel bakalim dr. git olassa canimgünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrr yaaaa kızlarrrr be neyapacğaım yaaaa elim kolum bağlı anlamadım durumumdan hiçbirşey regl.tarihimin 14.günü hala bişi yok üzülsemmi seivnsemmi bilemedim pehhh.7.günü kan testi idrar testi falan yaptıydım negatif şimdi birdaha yapsammı yapmak istemiyorum ayyyy ofssss
abowww herifin dusunurmus senideee alsan bile ilk aylarda zarari olmuyor canim benimmmmmmüzerimde hafif bi kırgınlık var sanırım grip olucam gibi... akşam yatmadan önce eşim ısrarla bitane soğukalgınlığı ilacı almış eline içiermye çalıyor bende belki hamile olabilirim düşüncesiyle istemedim içmeyi bu düşüncemi eşimede söylemek istemdedim yoksa canım kocam çook umutlanıyorrr yaklaşık bi 10 dklık mücadeleden sonra o ilaç midemi ağrıtıyor uyutmaz gece diyerek yırttım sempatiksalakcinni Allahım ne hallere düştükk :roflol:
ayy yap yap yapppppppppp canimin ici mujdeyi ver bizeeegünaydın kızlar yeni hamilelerimiz hayırlı olsun ben 14 ekimde yazmıştım pembe az bi akıntı geldi diye dün adet günümdü hala bişi yok gögüslerim çok şiş uçları acaip hassaslaştı düne kadar adet sancım wardı bugün oda yok dün ilişkiye girdik adet olucaksam oliim diye bişi olmadı ayy acaba oldumu ya bide 2 gündür sol bacağımda romatizma ağrısı gibi ağrı girio hiç olmazdııı midem bulantımda hiç geçmio test yapsam mı beklesemmi
oki canim benim gecmisi takip edemiyorum pek
gunaydin attalim eyuyuk sen nassin bakem
bebeğin düşme tehlikesi olabiliyo canmsakıncalımı peki alttan bakma ben hiç bilmiyorumda bilen varmı bayanlaaarbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?