Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sakıncalımı peki alttan bakma ben hiç bilmiyorumda bilen varmı bayanlaaarbilmiyorumkismile
düşük riski olunca alttan bakılması sakıncalı diye biliyorum ama herşey normalse sorun olmaz sanırım çünkü düşük riski olunca ilişkiyi de yasakladı doktor alttan da hiç bakmadı çünkü lekelenmem olmuştu

benimde kızlar 18 ekimdi adet tarihim bakalım bekliyorum olacakmı diye hafif bir sızı var gibi belkide olurum bilmiyorum bakalım eyvahedigeldismile ama sürekli kendimi dinlediğim için belkide ondan cok yorumluyorum :bbo:
dün gezideydim her gördüğüm tuvalette gidip kalite kontrol yaptım acaba bişe geldimi diye sırnaşık şey

:hulya:çalışmalar tamamlandı bekleme aşamasına geçildi :Saruboceq:hakkımızda hayırlısı inşallah hanımlar guclubacismile beklediğim gün 29 ekim opuyorumnanaktan

slm kızlar yokmu yeni hamişer belirtiler fln gündaşlar nerdesiniz belirtileriniz varmı benim 2 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo rahmim kasılıyo gögüslerim hassaslaştı kokulara karşı hassaslaştım hayırlısı inş.ben psikolojik olduğunu düşünüyorum

arkadaşlarrr merhaba ben yeni katılıyorum aranızaaaa bende ekimin 20 sini bekleyenlerdenim :))umarım herşey istediğimz gibi olurrrrrrr:)))

ooooffff yine başladı kasılmalar ve ağrı dolanıp duruyorum ofisteeyvahedigeldismile yaw eğer hamileysem bu çocuk beni doğduktan sonra 5 dk oturmayacak yerimdesempatiksalakcinni
gel 23 ekim geeeeell

pekte psikolojik olduğunu düşünme canım benim belirtilerimde aynen böyleydi
inş. hamişsindiropuyorumnanaktan

ooooffff yine başladı kasılmalar ve ağrı dolanıp duruyorum ofisteeyvahedigeldismile yaw eğer hamileysem bu çocuk beni doğduktan sonra 5 dk oturmayacak yerimdesempatiksalakcinni
gel 23 ekim geeeeell

seninde mi 23 ekim.. benimde 22 ekim.. vereliniortak :roflol: benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ağrıyo geçiyo sonra yine ağrıyo.. göğüslerime dokunulacak gibi değil acayip acıyo dokunulunca.. uykum geliyo.. arada bi burnuma hiç olmadık kokular geliyo ama psikolojik diye düşünüyorum.. bu arada sabah test yaptım 2,5 saat idrar tutarak ve negatif.... gölgesi çıksada kabulumdu ama çıkmadı :)

ama o tesler zaten adet gecikmesinden sonra sonuç veriyoo erken dahaa umudunu yitirmeyasakkelime

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:

emine bu habere inan cok cok cok mutlu oldum aklim sende kalmisti senin yorumunu okur okumaz icimden dua etmeye baslamistim insallah yukselir diye okadar beklemissin bunca sene sonra rabbim nasip etmis hic istemedim olumsuz sonuc almani cok sukur rabbime icim rahtladi biraz dun gece hicccc uyuyamadim ben dusunmekten hepimize dua ettim insallah bizlerde o duyguyu tadariz

ay ayni durum bendede var kizlar bugun iiyiyim ama 2 3 gun onceye kadar honk honk oksuruyordum ilac icmeyince gripde alip basini gidiyor cok sukur ilac icmeden atlattim ama esim surekli ilac vermeye calisti bende hic saklayamam boyle niye icmiyorsun deyince belki tutmustur bizim bebek icmesem dahaiyi diyiverdim dun gece de hic uyumadim sabaha karsi aciktim gittim bir iki lokma ekmek yedim hemen uyanmis sen simdiden asermeyemi basladin kuzum diyor offfffffffffffff keske gercek olsada ne ben nede esim uzulmesek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…