- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.601
[/B]
bebeğin düşme tehlikesi olabiliyo canm
düşük riski olunca alttan bakılması sakıncalı diye biliyorum ama herşey normalse sorun olmaz sanırım çünkü düşük riski olunca ilişkiyi de yasakladı doktor alttan da hiç bakmadı çünkü lekelenmem olmuştusakıncalımı peki alttan bakma ben hiç bilmiyorumda bilen varmı bayanlaaarbilmiyorumkismile
arkadaşlarrr merhaba ben yeni katılıyorum aranızaaaa bende ekimin 20 sini bekleyenlerdenim :))umarım herşey istediğimz gibi olurrrrrrr:)))
slm kızlar yokmu yeni hamişer belirtiler fln gündaşlar nerdesiniz belirtileriniz varmı benim 2 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo rahmim kasılıyo gögüslerim hassaslaştı kokulara karşı hassaslaştım hayırlısı inş.ben psikolojik olduğunu düşünüyorum
günün ne zaman funda?
ooooffff yine başladı kasılmalar ve ağrı dolanıp duruyorum ofisteeyvahedigeldismile yaw eğer hamileysem bu çocuk beni doğduktan sonra 5 dk oturmayacak yerimdesempatiksalakcinni
gel 23 ekim geeeeell
seninde mi 23 ekim.. benimde 22 ekim.. vereliniortak :roflol: benimde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo ağrıyo geçiyo sonra yine ağrıyo.. göğüslerime dokunulacak gibi değil acayip acıyo dokunulunca.. uykum geliyo.. arada bi burnuma hiç olmadık kokular geliyo ama psikolojik diye düşünüyorum.. bu arada sabah test yaptım 2,5 saat idrar tutarak ve negatif.... gölgesi çıksada kabulumdu ama çıkmadı :)
ama o tesler zaten adet gecikmesinden sonra sonuç veriyoo erken dahaa umudunu yitirmeyasakkelime
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
üzerimde hafif bi kırgınlık var sanırım grip olucam gibi... akşam yatmadan önce eşim ısrarla bitane soğukalgınlığı ilacı almış eline içiermye çalıyor bende belki hamile olabilirim düşüncesiyle istemedim içmeyi bu düşüncemi eşimede söylemek istemdedim yoksa canım kocam çook umutlanıyorrr yaklaşık bi 10 dklık mücadeleden sonra o ilaç midemi ağrıtıyor uyutmaz gece diyerek yırttım sempatiksalakcinni Allahım ne hallere düştükk :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?