- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.621
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
:hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:oleeeeeeeeeyyyyyhihoyyythihoyyyt
emine bu habere inan cok cok cok mutlu oldum aklim sende kalmisti senin yorumunu okur okumaz icimden dua etmeye baslamistim insallah yukselir diye okadar beklemissin bunca sene sonra rabbim nasip etmis hic istemedim olumsuz sonuc almani cok sukur rabbime icim rahtladi biraz dun gece hicccc uyuyamadim ben dusunmekten hepimize dua ettim insallah bizlerde o duyguyu tadariz
ay ayni durum bendede var kizlar bugun iiyiyim ama 2 3 gun onceye kadar honk honk oksuruyordum ilac icmeyince gripde alip basini gidiyor cok sukur ilac icmeden atlattim ama esim surekli ilac vermeye calisti bende hic saklayamam boyle niye icmiyorsun deyince belki tutmustur bizim bebek icmesem dahaiyi diyiverdim dun gece de hic uyumadim sabaha karsi aciktim gittim bir iki lokma ekmek yedim hemen uyanmis sen simdiden asermeyemi basladin kuzum diyor offfffffffffffff keske gercek olsada ne ben nede esim uzulmesek artik
gözün aydınsositososito
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
sakıncalımı peki alttan bakma ben hiç bilmiyorumda bilen varmı bayanlaaarbilmiyorumkismile
şimdi baktım testime 3 saat sonra 2.çizgi gölge şeklinde oluştu ne kadar geçerli olmadığını bilsemde umudum var hala delikafadulden
hepinize çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyum Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın hayırlısıyla her namazdan sonra dualarımdasınız ben çok bekledim yavrumu o yüzden biliyorum beklemenin nasıl bişey olduğunu burada hamiş olmayan kalmayacak buna inanıyorum inanmak başarmanın yarısıymış gerçekten Allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim yavrumuda korusun amiiiinnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
hayatım bu ne testi ovulasyon mu gebelik mi
beklenmeyenim yarındı.
ama ben bugün kırmızı kartı yedim.
moralim çok bozuk çoook...
kasım topiğine terfi ettim :a015:
emineu tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?