Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

oleeeeeeeeeyyyyyhihoyyythihoyyyt
:hooray::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim ay beni o kadar duygulandırdınki anlatamam mafoldumbenŞeniz hiç tanımadığın birisi için :1hug:Rabbim bütün isteyenlerede versin inşallahhhhhh bende durmadan bunun için dua ediyorum tabi bir yandan da Allahım yavrum sana emanet sen koru diyorum:Saruboceq::ecrin_bebek:

kocalarımızda bizimle aynı şeyleri yaşıyor inşallaaaah bian önce bebeğimizi kucağımazı alırız:asigim:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:

:teytey: :teytey: Ayyy canım benimm çookk sevindimm gözün aydınnn inşallah sağ salimde dünyaya getirirsinn opuyorumnanaktan :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım hayırlı olsun ayyy nasıl sevindim bak şimdi çok güzel bi duygu ya biz sana bebeğinin sağsalim kucağına alman için dua edelim sende bize evlat sahibi olabilmemiz için dua etolumunekankayizsmile

sakıncalımı peki alttan bakma ben hiç bilmiyorumda bilen varmı bayanlaaarbilmiyorumkismile

vajinal ultrason sakıncalı değildir.hatta bazı doktorlar ilk üç ay vajinal ultrasonla bakarlar.çünkü daha net ve doğru tespit olur.benim düşük tehlikem olduğunda bile o şekilde bakıldı hiçbir sakıncasını görmedim.ama içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza danışın tabii ki.

emineu TEBRIKLER darısı ısteyen herkese ınsallah

benım satıda gır bakalım hayırlısı 27 ekım ınsallah herkes hamıle kalır bıran oncee

hepinize çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyum Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın hayırlısıyla her namazdan sonra dualarımdasınız ben çok bekledim yavrumu o yüzden biliyorum beklemenin nasıl bişey olduğunu burada hamiş olmayan kalmayacak buna inanıyorum inanmak başarmanın yarısıymış gerçekten Allahım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim yavrumuda korusun amiiiinnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq: Amiiiiinnn Amiiinn İnşallahhh :Saruboceq:

nabersiniz yeni hamişler varmı haftasonu girmedim şehir dışındaydım güzel haberler alırız inşallah

kızlar umudu kaybetmek yoklmaz:kasım topiğine adet olan fıstıklar umutlar tükenmez kaydirigubbakcemile5:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…