- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.641
Kızlar merhaba. Ben bu ay pozitif sonuç aldığımı daha önce bildirmiştim. Ancak malesef rüyam bitti.. düşük yaşadım. Allahım hepinizin gönlüne göre versin.. Beni de listede negatif olarak deiştirebilirsiniz...
tüh canım yaa hayırlısı olsun umutlar bi dahaki aya inş.bebişine kavuşursunbeklenmeyenim yarındı.
ama ben bugün kırmızı kartı yedim.
moralim çok bozuk çoook...
kasım topiğine terfi ettim :a015:
ya kızlaaaarrr aranızda sigara içen varmıı.... ben içiyorum çoık değil ama yinede içiyorum 1 paket 2 gün gidiyor hamile kalırsam içmicem
Günde 1.paket kesin içiyorum bazen bu rakamı aştığım dahi oluyor.
Benim 1.kızım var 11 yaşında ona hamile kalmadan öncede içerdim haftada 1.paket hamiş kalınca bıraktım.Şimdide bırakmayı ümit ediyorum inşallah.
Ha bu arada kızımdan sonra bir gebeliğim daha olmuştu onda çok tiksinmiştim zaten.
yani şu sigarayı içmeseniz ne olur kendinize olan zararı biliyosunuz heryerde bangır bangır bağırıyolar kendi sağlığınızı hiçe sayıp devam ediyosunuz daha bi de diyosunuz ki hamile kalınca bıraksam mı kendi hayatınız değersz olabilir başkasının hayatı heleki minik bi bebeğin herşeyi sizden sorumlu olacak bi bebeğin hayatını düşünmemek ne acı acaba die düşünmek bile kötü yani.benimde akrabalarım var sigara içip hamilelikte bırakmayan çocukları belki şimdi sağlıklı ama ilerde bi problem çıkmayacağı ne malum bunun riskini vebalini neden alalım ki hamilelikte içmeyen dayanan şimdide bırakabilir şimdiden başlayın illa hamile kalmanız gerekmez kanınız temizlensin bebişiniz sağlıklı olsun ya şu an hamile iseniz ve bebişe zarar veriyosanız nerden bileceksiniz anlık zevkler için yaşamınızı riske atmayın
ya kızlaaaarrr aranızda sigara içen varmıı.... ben içiyorum çoık değil ama yinede içiyorum 1 paket 2 gün gidiyor hamile kalırsam içmicem
bende aynıyım canım senin gibi 2 günde 1 paket içiyorum ama hamile kalırsam gerçekten bırakcam.
bir bağımlılığı bırakmak kolay değil buna defalarca şahit oldum ama herşey irade meselesi eniştem bıraktı 1 sene hiç içmedi aklına bile gelmedi ama biraz hayatında sıkıntı olsun kavga gürltü olsun hemen koştu yine sigaraya çok zor bırakabilmek ama denemekte güzel yani şuan azaltabilidiysen ne mutlu sana dahada azaltabilmeni umut ediyorum sağlıkla bebişinede kavuşursun inş.
tabiki hoş birşey değil bırakcam inş günde 10 du şimdi 8 oldu böyle böyle gidicek fakat komşumun kızı gebelikten önce gebelikten sonra emzirirken falan hep içiyordu öyle böyle değil içmek değil resmen yiyordu biri bitmeden biri yanıyordu fakat gelgelelim iki kızı var 15 ay arayla doğum yaptı ikiside çok sağlıklı.
aslında bunun ne kadar zararlı olduğunu bende biliyorum ve inan bende kendime kızıyorum ama işte olmuyor ha diyincede bırakılmıyor bunu sadece içenler anlar... Kesinlikle hamile kalınca içmeyi düşünmüyorum hattaaa şimdiden azalttım bile dediğim gibi birden olmuyor olamıyorr
insan bazen kendini düşünmüyooorr amaaaann bi zevkim sigaram diyoruz. ama hamile olunca bunu bizler yapmayız gbi geliyor kendinden öte bi canlı onun sorumluluğunu taşıyosak içmeyiz yaaa ben sanada inanıyorum kendimede.
ama dediğin gibi benimde çevremde okadar çok insan varki hamilelğinde sigara içen (en başta annem) çocukları çok sağlıklı
insasallah canim benimm:hulya:çalışmalar tamamlandı bekleme aşamasına geçildi :Saruboceq:hakkımızda hayırlısı inşallah hanımlar guclubacismile beklediğim gün 29 ekim opuyorumnanaktan
olmaz insallahhhhhhhhhhh kizzzooooffff yine başladı kasılmalar ve ağrı dolanıp duruyorum ofisteeyvahedigeldismile yaw eğer hamileysem bu çocuk beni doğduktan sonra 5 dk oturmayacak yerimdesempatiksalakcinni
gel 23 ekim geeeeell
ohhhhhhhhhh masallahhhhh sukur Rabbimmmmmmmmmmkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
insallah vardir bebegimmmmmmmmmmşimdi baktım testime 3 saat sonra 2.çizgi gölge şeklinde oluştu ne kadar geçerli olmadığını bilsemde umudum var hala delikafadulden
hadi yaa insallah kasimdaaaaa canim yaaabeklenmeyenim yarındı.
ama ben bugün kırmızı kartı yedim.
moralim çok bozuk çoook...
kasım topiğine terfi ettim :a015:
canimmmmm bir melekte te cennette bekleyecek seni insallahhhhhh yakin zamanda tekrar kavusursun bir bebege dahaaaKızlar merhaba. Ben bu ay pozitif sonuç aldığımı daha önce bildirmiştim. Ancak malesef rüyam bitti.. düşük yaşadım. Allahım hepinizin gönlüne göre versin.. Beni de listede negatif olarak deiştirebilirsiniz...
kızlar bu sigara benide deli ediyo bende yarım paket bazende daha fazla içiyodum ama şimdi içmiyorum ama çok zorluyo beni çok canım istiyo ama içmicem çok istediğin yavruma bunu yapamam.ama varya ölüyorum nasıl canım istiyo anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?