Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kızlar merhaba. Ben bu ay pozitif sonuç aldığımı daha önce bildirmiştim. Ancak malesef rüyam bitti.. düşük yaşadım. Allahım hepinizin gönlüne göre versin.. Beni de listede negatif olarak deiştirebilirsiniz...

ya kızlaaaarrr aranızda sigara içen varmıı.... ben içiyorum çoık değil ama yinede içiyorum 1 paket 2 gün gidiyor hamile kalırsam içmicem

Çok üzüldüm canım.Ama lütfen kendini çok yıpratma,elbet birgün sende yavrunu kucağına alıcaksın.Seni çok öpüyorum:1hug:

ya kızlaaaarrr aranızda sigara içen varmıı.... ben içiyorum çoık değil ama yinede içiyorum 1 paket 2 gün gidiyor hamile kalırsam içmicem

Günde 1.paket kesin içiyorum bazen bu rakamı aştığım dahi oluyor.
Benim 1.kızım var 11 yaşında ona hamile kalmadan öncede içerdim haftada 1.paket hamiş kalınca bıraktım.Şimdide bırakmayı ümit ediyorum inşallah.
Ha bu arada kızımdan sonra bir gebeliğim daha olmuştu onda çok tiksinmiştim zaten.

ya benim halam günde 2 paket içti hamileliği boyunca zaten hep içiyoduda azaltmadı yani bi çocuk doğurdu yok öyle bişey bu kadar güzel ve sağlıklı olur anca bi bebekkboshayallersmile etkiliyomu etkilemiyomu bilmiyorumm bebeği ama tabi bende içmemeyi düşünüyorum

yani şu sigarayı içmeseniz ne olur kendinize olan zararı biliyosunuz heryerde bangır bangır bağırıyolar kendi sağlığınızı hiçe sayıp devam ediyosunuz daha bi de diyosunuz ki hamile kalınca bıraksam mı kendi hayatınız değersz olabilir başkasının hayatı heleki minik bi bebeğin herşeyi sizden sorumlu olacak bi bebeğin hayatını düşünmemek ne acı acaba die düşünmek bile kötü yani.benimde akrabalarım var sigara içip hamilelikte bırakmayan çocukları belki şimdi sağlıklı ama ilerde bi problem çıkmayacağı ne malum bunun riskini vebalini neden alalım ki hamilelikte içmeyen dayanan şimdide bırakabilir şimdiden başlayın illa hamile kalmanız gerekmez kanınız temizlensin bebişiniz sağlıklı olsun ya şu an hamile iseniz ve bebişe zarar veriyosanız nerden bileceksiniz anlık zevkler için yaşamınızı riske atmayın

aslında bunun ne kadar zararlı olduğunu bende biliyorum ve inan bende kendime kızıyorum ama işte olmuyor ha diyincede bırakılmıyor bunu sadece içenler anlar... Kesinlikle hamile kalınca içmeyi düşünmüyorum hattaaa şimdiden azalttım bile dediğim gibi birden olmuyor olamıyorr

bir bağımlılığı bırakmak kolay değil buna defalarca şahit oldum ama herşey irade meselesi eniştem bıraktı 1 sene hiç içmedi aklına bile gelmedi ama biraz hayatında sıkıntı olsun kavga gürltü olsun hemen koştu yine sigaraya çok zor bırakabilmek ama denemekte güzel yani şuan azaltabilidiysen ne mutlu sana dahada azaltabilmeni umut ediyorum sağlıkla bebişinede kavuşursun inş.

tabiki hoş birşey değil bırakcam inş günde 10 du şimdi 8 oldu böyle böyle gidicek fakat komşumun kızı gebelikten önce gebelikten sonra emzirirken falan hep içiyordu öyle böyle değil içmek değil resmen yiyordu biri bitmeden biri yanıyordu fakat gelgelelim iki kızı var 15 ay arayla doğum yaptı ikiside çok sağlıklı.

bende aynıyım canım senin gibi 2 günde 1 paket içiyorum ama hamile kalırsam gerçekten bırakcam.

PAPATYACIM NASIL BURDA BEBEĞİMİZ OLSUN DİYE BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYOSAK BEBEĞİMİZİ BULDUKTAN SONRADA İÇMEMEK İÇİN DESTEK OLUCAZ GİBİ GELİYOR kaydirigubbakcemile5

TEŞEKKÜRLER ALLAH CÜMLEMİZİ KAVUŞTURSUN BEBEĞİNE

insan bazen kendini düşünmüyooorr amaaaann bi zevkim sigaram diyoruz. ama hamile olunca bunu bizler yapmayız gbi geliyor kendinden öte bi canlı onun sorumluluğunu taşıyosak içmeyiz yaaa ben sanada inanıyorum kendimede.
ama dediğin gibi benimde çevremde okadar çok insan varki hamilelğinde sigara içen (en başta annem) çocukları çok sağlıklı

ben bil fiil 12 sene afedersin ama hayvanlar gibi içtim geçen sene düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu onda bile tiksinmedim çok içmedim ama içtim.. veee 1 seneden beri içmiyorum sende yapabilirsin.

kızlar ben grip oluyorum galiba :1shok: ilaç içmek istemiyorum içmek zorunda kalsam acaba çok zararı olur mu :2:

Son düzenleme:
kızlar bu sigara benide deli ediyo bende yarım paket bazende daha fazla içiyodum ama şimdi içmiyorum ama çok zorluyo beni çok canım istiyo ama içmicem çok istediğin yavruma bunu yapamam.ama varya ölüyorum nasıl canım istiyo anlatamam

canım bende inanıyorum biz hamile kalınca bırakırız çünkü biz hadi deyince gebe kalamayanlardanız bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacak ne yazıkki bazı insanlar bir defa da gebe kaldıkları için bebeklerini hiç düşünmüyorlar.
ben komşumun kızına her defasında söyledim tamam içi ama bebeğini bu kadar boğma diye aman bişey olmaz diye cevap verdi bana.

:hulya:çalışmalar tamamlandı bekleme aşamasına geçildi :Saruboceq:hakkımızda hayırlısı inşallah hanımlar guclubacismile beklediğim gün 29 ekim opuyorumnanaktan
insasallah canim benimm

ooooffff yine başladı kasılmalar ve ağrı dolanıp duruyorum ofisteeyvahedigeldismile yaw eğer hamileysem bu çocuk beni doğduktan sonra 5 dk oturmayacak yerimdesempatiksalakcinni
gel 23 ekim geeeeell
olmaz insallahhhhhhhhhhh kizzz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
ohhhhhhhhhh masallahhhhh sukur Rabbimmmmmmmmmm

şimdi baktım testime 3 saat sonra 2.çizgi gölge şeklinde oluştu ne kadar geçerli olmadığını bilsemde umudum var hala delikafadulden
insallah vardir bebegimmmmmmmmmm
beklenmeyenim yarındı.
ama ben bugün kırmızı kartı yedim.
moralim çok bozuk çoook...
kasım topiğine terfi ettim :a015:
hadi yaa insallah kasimdaaaaa canim yaaa

canimmmmm bir melekte te cennette bekleyecek seni insallahhhhhh yakin zamanda tekrar kavusursun bir bebege dahaaa

nedense bazı gebelerde sigara isteği artıyormuş kız sende öyle olmayasın sık dişini canım 1 hafta sonra unutursun hatta devlet hastanesinden yardım da alarak kurtulabilirsin bebeğin şuanda senden bile önemli çünkü o senin canın canının içi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…