Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kizlar yorumlarinizi okuyorumda benimde aklima hemen kendi bagimliligim gelidi( KOLAAAAA) bu gune kadar hic sigara icmedim yani yaninda bile duramam icenlerin kucuklugumden beni araba tutar hani eskiden boyle otobuslerde falan icilirdi otobusler hep kokardi sigara sigara heralde oradan bir tiksinme olsa gerek sigaraya hic yaklasmam gel gelelim su kola isine sanki dunyadaki en iyi icecek su yerine kola iciyorum resmen kola olmayinca yemekler bogazimdan gecmiyor bazen oglen yemek yemem kola icerim sigaradan farki yok zararinin normalde yedigim yemgi gorseniz azicik kola olmasa 45 kilo olurum ancak ama simdi 60 kiloyum ici seker dolu selulit oldum ciktim ne yapsam yerini dolduramadim kolanin ayran hosaf meyve suyu nafile biraz uzun yazdim ama bu sayede biraz kafam dagildi kizlar

varmi benim gibi kola bagimlisi nasil birakacm ben bu meledi hamile kalsam agzima surmem Allahin izni ile insallahta normaldede bu kadar icmesem iyi olacak

iyi akşamlar kızlar yemek ,bulaşık,ortalığı toparlamak derken anca geçebildim bilgisyar karşısına..

çileklisakız senin adına çok üzüldüm..ama hayırlısı böyleymiş diyelim..umarım böyle bir durum bir daha başına gelmez de en kısa sürede bebişini alırsın kucağına

emineu değerinin arttığına çok sevindim..maşallah diyelimde nazar değmesin..darısı başımıza

bu arada 21 ekim i bekliyorum bende ama ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi var..vücudum gayet normal..

lmaz: lmaz: seninle aynı düşünmüyorum madem bebişleriniz kıymetli sigaradan kararmış bir ciğerlemi merhaba diceksin bebeğine?? bi araştır istersen hamile kalmadan ne kadar zaman önce sigarayı bırakmalıymış?? vucut ne kadar sürede yeniler kendini? hamilelikte içmeyince herşey bitiyormu??
ayrıca bende senin gibi düşünüyordum hamile kalınca bırakırım kolay hamile kalmadım diyordum ama bırakamadım çok içmedim ama 3 gün arayla yarım içtim..
bırakırım diyorsan bunu şimdi de yapabilirsin. madem kıymetli olacak diğerlerinin bebeğini düşünmediklerini düşünüp hayretler içinde kalıyosan şimdi bırakta millet kıymetli bebek duyarlı anne görsün bayanssulusmile

ben de hem sigara hem de kahve bağımlısıyım.hamile kalmadan önce sigarayı, hamile kalınca da kahveyi bıraktım.amaa çok zor geliyoreksikliğini çok çok hissediyorum.başıma ağrılar giriyor.bebiş için hem de kendi sağlığımız için dayanıcaz artık.
kullanıcı adım bile bağımlılığımı gösteriyordelikafadulden

çok şükür.sigara dan tiksiniriim kokusu başımı ağrıtır.dört yıldır ağzıma kola almadım.zaralarından dolayı.zaten çocukken de sevmezdim.öğrenciyken sınavlardan dolayı kahve ye çok yönelmiştim ama şimdi hiç sevmiyorum.aylardır bir tane bile içmedim.bir yıldır caydan da soğudum çok şükür.bir su,bir ayran birde m.suyu...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:

tebrik ederim canım yaa. süper bi haber gerçekten
bu arada sen adetine 8 gün kala test yapmıştın negatif gelmişti di mi?
bende 1 hafta kala yaptım kanda negatifti. seni okuyunca umutlandımohaoldumsmile
senin 8 gün önceki kan sonucun kaç çıkmıştı acaba ?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:

opuyorumnanaktan:içelim::hooray:

çoook sevindim. darısı bizlerin başına..:ecrin_bebek:

sağlıklı güzel anılarla dolu süper bir hamilelik geçirmeni dilerim. zemuszemus
sağlıkla al bebeğini kucağına.:asigim:

:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????

göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:

canlarım inşallah hayırlısıyla sizlernde başına inş inş hayırlısıyla....çok mutluyum aynı zamanda idrar yol enfk geçiyorum

göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:

ayyyyy canım benimmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey göbüşte bebiş varmışş sırnaşık şey Allah tamamına erdirsin.SAğlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim canım..

meleğlm 08 çok tebrikler canım ya.Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

emineu :Tatlım benim senin adınada çok ama çok sevindim gerçekten.Allah tamamına erdirsin inşallllahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

KAHVEKOLİK: Sevgili Gündaşım moral bozmak yok.Herşeyin hayırlısı canım.

Çilekli sakız..::... Canım benim senin adına üzüldüm.Ama kendini çok üzmemeye çalış lütfen.Sonuçta herşey ALLAHTAN.Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah.

Şükürler olsun bir hamiş dahaopuyorumnanaktan
Rabbim tamamına erdirsin,seni ve bebeğini korusun:Saruboceq:
darısı daaaa bizlerin başına olsun:CüvCüv:

tatlım sen naptın adet oldun mu??
inşaAllah olmamışsındır:içelim:

dosthane adet oldun mu?
benim satım 19 eylül
16sında olmam gerekiyordu
hala olmadım
bi beklentim yok gerçi benim
15inde test yaptırdım negatifti..
sen testi erken yaptırmıştın belki olabilir sende
ayyy hadi inşaAllah inşaAllah:Saruboceq:

ay kimseler yok kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissettim
delimiyim neyimlaelaelaelaelae

selamlar bayanlar bende test yaptım adetıme ıkı gun var fakat cok belırtılerım vardı ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dusunmelıyım acaba_?

CEVAP VEREBILECEK BIRILERI VARMI_?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…