- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.661
canım bende inanıyorum biz hamile kalınca bırakırız çünkü biz hadi deyince gebe kalamayanlardanız bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacak ne yazıkki bazı insanlar bir defa da gebe kaldıkları için bebeklerini hiç düşünmüyorlar.
ben komşumun kızına her defasında söyledim tamam içi ama bebeğini bu kadar boğma diye aman bişey olmaz diye cevap verdi bana.
kizlar yorumlarinizi okuyorumda benimde aklima hemen kendi bagimliligim gelidi( KOLAAAAA) bu gune kadar hic sigara icmedim yani yaninda bile duramam icenlerin kucuklugumden beni araba tutar hani eskiden boyle otobuslerde falan icilirdi otobusler hep kokardi sigara sigara heralde oradan bir tiksinme olsa gerek sigaraya hic yaklasmam gel gelelim su kola isine sanki dunyadaki en iyi icecek su yerine kola iciyorum resmen kola olmayinca yemekler bogazimdan gecmiyor bazen oglen yemek yemem kola icerim sigaradan farki yok zararinin normalde yedigim yemgi gorseniz azicik kola olmasa 45 kilo olurum ancak ama simdi 60 kiloyum ici seker dolu selulit oldum ciktim ne yapsam yerini dolduramadim kolanin ayran hosaf meyve suyu nafile biraz uzun yazdim ama bu sayede biraz kafam dagildi kizlar
varmi benim gibi kola bagimlisi nasil birakacm ben bu meledi hamile kalsam agzima surmem Allahin izni ile insallahta normaldede bu kadar icmesem iyi olacak
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr BHCG değerim 410,83 Allahım çok şükür yarabbim:sm_cool:
:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????
göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
amin canm inş darısı inş.... 4.denemeydi şükürler olsun..hamileyim eğer adet olsaydım mutlk dr gidecektimhamileler artıyor ne mutlu allah hayırlsını versin canım tebrikler
göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
opuyorumnanaktan:içelim::hooray:
çoook sevindim. darısı bizlerin başına..:ecrin_bebek:
sağlıklı güzel anılarla dolu süper bir hamilelik geçirmeni dilerim. zemuszemus
sağlıkla al bebeğini kucağına.:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?