- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.681
?? VARMI BIR YORUM BEKLEMEDEYIM...:içelim:
KIZLAR EYLÜL AYI VE SONRAKI AYLARDA UMUT YOLCULUGUNDA BIZDE VARIZ DIYENLER BUYRUN
Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh
SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME
AMINNNNNNNNNN
DIKKAT SAYIN TOPIK SAKINLERI :
lila renk beklemede olan topik sakinleri
yesil renk hamile olan topik sakinleri
ADET GÖREN TOPIK SAKINLERI KASIM AYINDAN DEVAM ETMEKTEDIRLER...................
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...la-bekleyenler-buradan-birlikte-devam-19.html
1-)bebisKoM88..............................................1 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
2-)ss_ssxxxx................................. ...............3 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
3-)gözde_thai................................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
4-)yaseminaltun ..........................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
1-)yasersu.......................................... ....................5 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI
5-)eylül.yn............................................. ........5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
6-)babisim............................. .........................5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
7-)delimavi48...................................................7 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
izmir3582...................................................10 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
9-)cileklisakiz....................... .......................12 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
10-)kahveci.....................................................15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
11-)emineu......................................................15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:
2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim
5-)soddos............................................................................17 ekim
6-)zeynepim1987................................................................17 ekim
2-)UMURSAMA............................ .........................................18 ekim
3-)jaleli...................................................................................18 ekim
1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim
1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:
2-)KARARLI...................................................................................20 ekim
1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim
3-)ceza83.....................................................................................21 ekim
4-)yagmuurr..................................................................................21 ekim
1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)dygydn................................... .................................................22 ekim
3-)lightlife.....................................................................................22 ekim
4-)wlyma........................................................................................22 ekim
1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim
3-)izmirlizuzu................................................................................23 ekim
4-)seda42......................................................................................23 ekim
1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim
3-)zehra2509............................... .............................................24 ekim
1-)oglak75.......................................... .......................................25 ekim:Saruboceq:
2-)pptya87..................................................................................25 ekim
3-)dt_noxeee..............................................................................25 ekim
4-)tannsel....................................................................................25 ekim
1-)atlanta...................................................................................26 ekim:Saruboceq:
2-)mine25.....................................................................................26 ekim
1-)sblkmbsr................................................................................27 ekim:Saruboceq:
1-) tuanaker........................ .....................................................28 ekim:Saruboceq:
2-)muhasebe_2910 ................................................ ................28 ekim
3-)sumak....................................................................................28 ekim
4-)yagmuurr...............................................................................28 ekim
1-)cigdemm26...........................................................................29 ekim:Saruboceq:
2-)taf...........................................................................................29 ekim
1-)SeLiNa23...............................................................................30 ekim:Saruboceq:
2-)tume........................................................................................30 ekim
3-)Aykiz9.......................................................................................30 ekim
1 hafta sonra inş adımı yesıllerde gorurum
27 ekimmm
selamlar bayanlar bende test yaptım adetıme ıkı gun var fakat cok belırtılerım vardı ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dusunmelıyım acaba_?
CEVAP VEREBILECEK BIRILERI VARMI_?
benimde tam 1 hafta sonra hayırlsı olsun hepimiz için
benimde 1 hafta var.
benim gibi 1 haftası kalanlar belirtileriniz neler.
gozun aydin canimmmmmmmmm hayirli olsunnnnnolumunekankayizsmile:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????
göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
evet silik cizgi ciktimi genelde hamis olunuyorselamlar bayanlar bende test yaptım adetıme ıkı gun var fakat cok belırtılerım vardı ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dusunmelıyım acaba_?
CEVAP VEREBILECEK BIRILERI VARMI_?
amin aminnnnnnnnn senide ekledimmerhaba benimde puregon tedavisiyle 3.denemem 2.denememde gebelik elde ettik fakat düşükle sonuçlandı.bu ay yine bekliyoruz 27 ekim adet tarihim allahtan herşeyini hayırlısını istiyorum.
ALLAH kimsenın kucagını evlatsız bırakmasın ümidinizi asla kaybetmeyin ben inanıyorumki bizde bebeğimizi kucağımıza alıp doya doya koklayacaz.
senide ekledim guzelim1 hafta sonra inş adımı yesıllerde gorurum
27 ekimmm
kasıklarımda çok hafif ağrı çok çok az göğüs hassasiyeti ve gaz
ama bunların hepsi ben adet olduğumdada oluyor zaten
lmaz: lmaz: seninle aynı düşünmüyorum madem bebişleriniz kıymetli sigaradan kararmış bir ciğerlemi merhaba diceksin bebeğine?? bi araştır istersen hamile kalmadan ne kadar zaman önce sigarayı bırakmalıymış?? vucut ne kadar sürede yeniler kendini? hamilelikte içmeyince herşey bitiyormu??
ayrıca bende senin gibi düşünüyordum hamile kalınca bırakırım kolay hamile kalmadım diyordum ama bırakamadım çok içmedim ama 3 gün arayla yarım içtim..
bırakırım diyorsan bunu şimdi de yapabilirsin. madem kıymetli olacak diğerlerinin bebeğini düşünmediklerini düşünüp hayretler içinde kalıyosan şimdi bırakta millet kıymetli bebek duyarlı anne görsün bayanssulusmile
:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????
göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
teşk ederim canm....amin inş..ayyyyy canım benimmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey göbüşte bebiş varmışş sırnaşık şey Allah tamamına erdirsin.SAğlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim canım..
meleğlm 08 çok tebrikler canım ya.Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
amin canm saolun teşk edrim...
amin inş canlarım darıs sizlere...Şükürler olsun bir hamiş dahaopuyorumnanaktan
Rabbim tamamına erdirsin,seni ve bebeğini korusun:Saruboceq:
darısı daaaa bizlerin başına olsun:CüvCüv:
offf aynen canım
teşk ederim canm ..senide sabırsızlıkla bekliyoruz...melegm08 tebrikler canım allah kucağına almanı da nasip etsin darısı bizim başımıza
melegm08 tebrkler sağlıkla bebeğini kucağına alırısn inş.
amin canm darısı sana inş..
amin amin canm...darıs hayırlısıyla sizlere inş...alkisalkisalkis Hayırlı olsun Allah tamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
gozun aydin canimmmmmmmmm hayirli olsunnnnnolumunekankayız
teşk edrrim canm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?