Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba benimde puregon tedavisiyle 3.denemem 2.denememde gebelik elde ettik fakat düşükle sonuçlandı.bu ay yine bekliyoruz 27 ekim adet tarihim allahtan herşeyini hayırlısını istiyorum.
ALLAH kimsenın kucagını evlatsız bırakmasın ümidinizi asla kaybetmeyin ben inanıyorumki bizde bebeğimizi kucağımıza alıp doya doya koklayacaz.

önceki adet tarihlerim
24 haziran
26 temmuz
21 ağustos
12 eylül
bugün 18 ekim hala bişey yok, sizce ben kaç gün gecikmiş oluyorum. düzensiz tarihlerim. idrar testleri negatif çıkıyor, bebek olsaydı çıkarmıydı şimdiye?

1 hafta sonra inş adımı yesıllerde gorurum
27 ekimmm

:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????

göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
gozun aydin canimmmmmmmmm hayirli olsunnnnnolumunekankayizsmile
selamlar bayanlar bende test yaptım adetıme ıkı gun var fakat cok belırtılerım vardı ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dusunmelıyım acaba_?

CEVAP VEREBILECEK BIRILERI VARMI_?
evet silik cizgi ciktimi genelde hamis olunuyor
amin aminnnnnnnnn senide ekledim
1 hafta sonra inş adımı yesıllerde gorurum
27 ekimmm
senide ekledim guzelim

ahhh canım ben bebek umudumu öyle bi yitirmişim ki stres sıkıntı beni daha da sigaraya bağlıyor.
şak deyince bırakılmıyorki 10 adetten 8 adete düşürdüm önümüzdeki ay hedefim 6 adet bu böyle biter.

melegm08 tebrkler sağlıkla bebeğini kucağına alırısn inş.
hala adet olmadım zemuszemus tabi kısmet heran herseyde olabilr
acaba yarın test yapsammıki ?
akşam yeni tanıştığım bir arkadas kahve falıma baktı hamilemisin dedii bana
falda göbişli ben varmışım :) kız olacak dedi
yeni evli sayıldığımız için düşünmüyoruz diye biliyolar sölemedim ben daha kimseciklere böle calışmalarda olduğumuzu
dünde meryem ana klisesini turla gezerken dilek tutmuştum hadi hayırlısı bakalım 1'de 1yapıyomuyuz

teşk ederim canm....amin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…