Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Günaydın kızlar, yeni bebişler hayırlı olsun sağlıkla kucağınızaa alın inşallah ben dün adet oldum ewe gidip test yapacaktım ama çok sancılı bi şekilde adetim başladı izin alıp gittim yattım hayırlısı böyleymiş kasımda olur inşallah

Geçmiş olsun,üzülme tatlım gel Kasım topiğine listeye alalım senide.

canım bu arada oldunmu sonuç ne bilmiyorum ama bende bu ay 2 defa test yaptım negatifti,dr a gitmek istemedim gerçekle yüzleşmemek için.. sonunda gittim, sonuç hamile değilim.. doktorum psikolojik dedi.. benim 20 gün geçmişti..2 gün önce regl oldum kendiliğimden.. demekki hayırlısı böyle..
umarım senin için hayırlısı ne ise o olsun :)

:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????

göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:

ayyyyyyy çok sevindim maşallah hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin Şeniz

selamlar bayanlar bende test yaptım adetıme ıkı gun var fakat cok belırtılerım vardı ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dusunmelıyım acaba_?

CEVAP VEREBILECEK BIRILERI VARMI_?

ikinci çizgi silik çıktı demek hamile olma olasılığın %60 demek adet gününü bekle tekrarla testi bakalım inşallah hormon değerlerin düşmez olumunekankayizsmile

sigaranın yumurtalıklarını etkilediğini biliyomusun.. benim sigara içerken kaldığım hamilelik mol gebelikti ve sigaranın etkisi var tabi dedi doktor.. bi araştırsana mol gebelik nasıl bişeymiş.. okuyunca kendine neler ettiğini göreceksin..

geçmiş olsun canım da ben günde 2 3 paket içmiyorum şuan sadece 8 adet içiyorum her ay 2 adet düşürerek gidiyorum sonuçta destekte almıyorum bana göre süper ilerliyorum ayrıca 4 doktorla tedavi görüyorum 4ü de sigara içtiğimi biliyor fakat hiç takılmadılar ona bakarsan erkek içinde sorun spermi bozar diyorlar eşim günde 1 paket içiyor oldukça sağlıklı kaliteli spermleri abisi günde 2 paket içiyor 3 tane çocuğu var annemin dayısı ve hanımı hayatında hiç ağızlarına sigara almamış insanlar ama çocukları yok demekki istisnalar kaide bozmaz.
sen mol gebelik geçirmiş sigara yüzünden bunu bende geçircem diye birşey yok.

saol canm inş....senin hakkındada hayırlısı olsun canm.....inş diğer ay senin mutlu haberini alırız

ayyyyyyy çok sevindim maşallah hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin Şeniz

teşekkür edrrim canm...amin inş...

darısı isteyen herkese ve umudunu kasım ayında bekleyenlere inş....rabbm aratmasın..umudunuzu kaybetmeyin kızlar....inş sizde güzel haberlerinizi alırız

kızlar bişey sorucam. dün hasta olmam gerekiyodu olmadım hala ama kasıklarıma ara ara şiddetli bi sancı girip çıkıyo. bu da beni korkutuyo. bebek varsa bile bişey olur mu diye

iyi şekerim devam et.. onlarda çıkmadıysa sende de çıkmaz... hatta arttır sen nasıl olsa onlarda yokya sende de olmaz... neyse herkez kendinden sorumlu.. bu arada bende birçok doktorla görüştüm ve muayene oluyorum ama hiçbiri de sigara içiyomusun diye sormadı.. sadece bir tanesi bırak dedi bırakman için illaki doktorun söylemesi mi lazım senin aklın yok mu dedi mantıklıydı da dediği bıraktım..
boşver devam et.. hatta banane ne istersen onu yap.. :umursamaz:

:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????

göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:

yaşasııııııııııııııııııııııııııınnn meleğim bizim için dua et canım çok sevindim.. hergün böyle hamile haberleri almak çok mutlu ediyor benii ALLAHım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canıımm:CüvCüv:

bu ay hamişmiz çook İNŞALLAAAAHHH bende size müjde veririmm... ((gerçi bu ay olacak gibi bi his var içimde ama çokta umutlanmak istemiyorum)):CüvCüv:

arkadaşlar kasım grubuna benide alınnn olmadı buay beklenen gününden önce geldiii(((yarın bekliyordum ama bugün çıkıp geldi gıcık şeyyyy(((umarım bu son olurrrrr(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…