- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.701
Günaydın kızlar, yeni bebişler hayırlı olsun sağlıkla kucağınızaa alın inşallah ben dün adet oldum ewe gidip test yapacaktım ama çok sancılı bi şekilde adetim başladı izin alıp gittim yattım hayırlısı böyleymiş kasımda olur inşallah
önceki adet tarihlerim
24 haziran
26 temmuz
21 ağustos
12 eylül
bugün 18 ekim hala bişey yok, sizce ben kaç gün gecikmiş oluyorum. düzensiz tarihlerim. idrar testleri negatif çıkıyor, bebek olsaydı çıkarmıydı şimdiye?
:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????
göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
selamlar bayanlar bende test yaptım adetıme ıkı gun var fakat cok belırtılerım vardı ıkıncı cızgı sılık cıktı ne dusunmelıyım acaba_?
CEVAP VEREBILECEK BIRILERI VARMI_?
ahhh canım ben bebek umudumu öyle bi yitirmişim ki stres sıkıntı beni daha da sigaraya bağlıyor.
şak deyince bırakılmıyorki 10 adetten 8 adete düşürdüm önümüzdeki ay hedefim 6 adet bu böyle biter.
sigaranın yumurtalıklarını etkilediğini biliyomusun.. benim sigara içerken kaldığım hamilelik mol gebelikti ve sigaranın etkisi var tabi dedi doktor.. bi araştırsana mol gebelik nasıl bişeymiş.. okuyunca kendine neler ettiğini göreceksin..
Günaydın kızlar, yeni bebişler hayırlı olsun sağlıkla kucağınızaa alın inşallah ben dün adet oldum ewe gidip test yapacaktım ama çok sancılı bi şekilde adetim başladı izin alıp gittim yattım hayırlısı böyleymiş kasımda olur inşallah
ayyyyyyy çok sevindim maşallahhayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin Şeniz
geçmiş olsun canım da ben günde 2 3 paket içmiyorum şuan sadece 8 adet içiyorum her ay 2 adet düşürerek gidiyorum sonuçta destekte almıyorum bana göre süper ilerliyorum ayrıca 4 doktorla tedavi görüyorum 4ü de sigara içtiğimi biliyor fakat hiç takılmadılar ona bakarsan erkek içinde sorun spermi bozar diyorlar eşim günde 1 paket içiyor oldukça sağlıklı kaliteli spermleri abisi günde 2 paket içiyor 3 tane çocuğu var annemin dayısı ve hanımı hayatında hiç ağızlarına sigara almamış insanlar ama çocukları yok demekki istisnalar kaide bozmaz.
sen mol gebelik geçirmiş sigara yüzünden bunu bende geçircem diye birşey yok.
:lepi:kızlarrrrrrrrrrrrr size bişiii diim miiiii????????????
göbüşte bebiş var...............:lepi:lepi: bugün 5.gün dü..kantestim 962.47 çıktı....delikafaduldendelikafadulden:
kızlar bişey sorucam. dün hasta olmam gerekiyodu olmadım hala ama kasıklarıma ara ara şiddetli bi sancı girip çıkıyo. bu da beni korkutuyo. bebek varsa bile bişey olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?