- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.901
geciktirici içince birkaç ay düzenin değişiyor içtikten sonraki olduğun günlere göre söylersek 26-27 günde bir olmuşsun o ilacı içmeden önce kaç günde bir olurdun ?
eşim bıraktı sigarayı 2 hafta oluyor..bende kendimi sigarayı bırakmak için çizgiyi görmeye şartladım..ama yanlışş biliorum bile bile içiorumm..hemen şimdi bi tane içesim varr...yerini de bişi tutmuo kiii...bu arada 23 ü demişsin belirti falan var mı canım?
bu ay ben enterasan gittim canım yaaa normalde adet günümden 1-2 gün önce kasık ağrım olurdu ama ben yaklaşık 12-13 gün kasık ağrısı çektim heran adet olacam gibi veee daha enterasanı düne kadar devam eden sancımdan bugün eser yokbilmiyorumkismile bilmiyorum bende bi gariplik var ama hadi bakalım inşaşşah bebiştir. bide göğüs uclarım acıyor ama oda yeni değil hafta başından beri
hadi bakalım hayırlısı güzel hebrler bekliyoruz senden:teytey:
slm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
slm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
merhaba yuba benim de 24 ekim ve aynı belirtiler vardı ben de de pzt.si.şu anda hiç bir belirti yokben de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum...hayal kırıklığı yaşamak istemiorumm (
hadi hayirli olsunnn canimin ici ekimde hamile kalanlar topigine beklerim senideeeeee öptslm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
hamile degilmisinn yaniiiibende testin sonucunu aldımm 3 gün gecikti adetim ama 1.20 çıktı hayırlısı
hamile degilmisinn yaniiii
hamile degilmisinn yaniiii
teşekkür ederim kızlar ben adet günümde yaptım testi dayanamadım.2.çizgi silik çıktı ama testin kağıdında silik sonuç pozitif demek yazıyodu.belirtilerim normal adet belirtileri gibiydi kasıklarda ağrı gögüslerde hassasiyet ve aşırı doldunluk ilk defa taş gibi oldular adet fgünümde ha oldum ha olucam die bekledim hala öyle gerçi kasıklarımın ağrısı geçmedi kokulara karşı hassasiyetim vardı hangi yemekte ne var ayrıntısına kadar anlıyodum adet olmadan 1 gün önce canım acip limon istedi nasıl yedim bana bi tatlı geldi ki dedim noluyoruz fln böyle işte arkadaşlarÇok güzel Allah devamına erdirsin.. Hamilelik belirtilerin varmıydı, bizlerle paylaşırmıısn..
hadi hayirli olsunnn canimin ici ekimde hamile kalanlar topigine beklerim senideeeeee öpt
tannsel canim ben o kuru kullanmadim sade3ce sogan kuru kullandim canimmmm hic bir fikrim yohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?