Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bu ay ben enterasan gittim canım yaaa normalde adet günümden 1-2 gün önce kasık ağrım olurdu ama ben yaklaşık 12-13 gün kasık ağrısı çektim heran adet olacam gibi veee daha enterasanı düne kadar devam eden sancımdan bugün eser yokbilmiyorumkismile bilmiyorum bende bi gariplik var ama hadi bakalım inşaşşah bebiştir. bide göğüs uclarım acıyor ama oda yeni değil hafta başından beri

hadi bakalım hayırlısı güzel hebrler bekliyoruz senden:teytey:

Kızlar;

Bu ay adet olmazsam şöyle bir kür uygulamayı düşünüyorum. Sizlerle paylaşmak istedim..

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Böyle bir karışımı uygulayan varmı? Bence bunu uygulamanın bir zararı olmaz.. Çörek otu, tarçın ve bal yararlı gıdalar... Günde 2 yemek kaşığıda çok kalori sayılmaz... Saraçoğlunun incir kürünüde okudum ama günde 15 inciri kaynatıp suyunu içmek ve buna 21 gün devam etmek kiloların gelmesine neden olabilir.. Sizler bu konuda ne düşünürsünüz?

merhaba yuba benim de 24 ekim ve aynı belirtiler vardı ben de de pzt.si.şu anda hiç bir belirti yok ben de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum...hayal kırıklığı yaşamak istemiorumm (

iyi akşamlar kızlarrrrrr...ay canım ya benimkide aynen 24ü bende test filan yapmadım daha ve yapmayada niyetim yok daha doğrusu kendimi öyle avutuyorum ya bende de pek belirti yok sadece göğsüm ağrıyor o da kırmızı kartı görme belirtisi sanki neyse hakkımızda hayırlısı olsun şekerler napalım:gitme:

slm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
hadi hayirli olsunnn canimin ici ekimde hamile kalanlar topigine beklerim senideeeeee öpt

tannsel canim ben o kuru kullanmadim sade3ce sogan kuru kullandim canimmmm hic bir fikrim yohhh

Çok güzel Allah devamına erdirsin.. Hamilelik belirtilerin varmıydı, bizlerle paylaşırmıısn..
teşekkür ederim kızlar ben adet günümde yaptım testi dayanamadım.2.çizgi silik çıktı ama testin kağıdında silik sonuç pozitif demek yazıyodu.belirtilerim normal adet belirtileri gibiydi kasıklarda ağrı gögüslerde hassasiyet ve aşırı doldunluk ilk defa taş gibi oldular adet fgünümde ha oldum ha olucam die bekledim hala öyle gerçi kasıklarımın ağrısı geçmedi kokulara karşı hassasiyetim vardı hangi yemekte ne var ayrıntısına kadar anlıyodum adet olmadan 1 gün önce canım acip limon istedi nasıl yedim bana bi tatlı geldi ki dedim noluyoruz fln böyle işte arkadaşlar

Son düzenleme:
hadi hayirli olsunnn canimin ici ekimde hamile kalanlar topigine beklerim senideeeeee öpt

tannsel canim ben o kuru kullanmadim sade3ce sogan kuru kullandim canimmmm hic bir fikrim yohhh

gurbet abla aramada baktım ama o topiği bulamadım bi de biz şimdi hamile olduğumuzu öğrendik ya eylül olmuyo mu son adet tarihimiz benim 19 eylüldü ya o yüzden eylülde hamile kalanlar topiği olması lasım deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…