- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.921
slm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
kızlar ben adetimin kaç günde bir oldugunu şimdi nasıl bulucam. son üç aydır yazıyorum tarihlerimi. 28 temmuzda olucakken düğünüme denk geliyo diye geciktirici içtim ve 4 ağustosta oldum sonra 30 ağustos sonra 23 eylül kaç günde bir oluyorum kafam karıştı şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kalanlarin-mucize-ye-kavusma-yeri-buyrun.htmlgurbet abla aramada baktım ama o topiği bulamadım bi de biz şimdi hamile olduğumuzu öğrendik ya eylül olmuyo mu son adet tarihimiz benim 19 eylüldü ya o yüzden eylülde hamile kalanlar topiği olması lasım deil mi
:2::lepi::sm_cool: ıyı cıkmıs sonucunn allahım tamamına erdırsın ınsallah bızede nasıp etsın mevlamslm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
bende testin sonucunu aldımm 3 gün gecikti adetim ama 1.20 çıktı hayırlısı
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...kalanlarin-mucize-ye-kavusma-yeri-buyrun.html
ekim ayini umutla bekleyip bu ayda hamilelik ogrenenler kalanlar topigi canimm
bende bu topice terfi etmek istiyorum Allah'ın izni ile :çok üzgünüm:
Slm kızlaarr yarım saat önce erken gebelik testi yaptım çiiffttt çizgii çıktııı :)) ama inanamıyorumm adetime daha 4 gün vardı kan testini de hemen yaptırayım mı napıyımmm
darısı başınıza canlarımmm
C:\Users\EUSKDJSKJD
bu ay ben enterasan gittim canım yaaa normalde adet günümden 1-2 gün önce kasık ağrım olurdu ama ben yaklaşık 12-13 gün kasık ağrısı çektim heran adet olacam gibi veee daha enterasanı düne kadar devam eden sancımdan bugün eser yokbilmiyorumkismile bilmiyorum bende bi gariplik var ama hadi bakalım inşaşşah bebiştir. Bide göğüs uclarım acıyor ama oda yeni değil hafta başından beri
cok güzel yaaaAllah tamamına erdirsin canım :lepi: Adınıza cok sevindim allah isteyen bütün her kese versin :saruboceq: :saruboceq: Tabi banada yerimseniben :saruboceq:
çok teşekkür ederimm canımm allah inşallah tez zamanda isteyen herkese verir tabii sana daaa :)))
Slm kızlaarr yarım saat önce erken gebelik testi yaptım çiiffttt çizgii çıktııı :)) ama inanamıyorumm adetime daha 4 gün vardı kan testini de hemen yaptırayım mı napıyımmm
hayirli olsun sinemcim ayni gunu bekleyenlerdendik bende bugun yaptim ama benimki negatif cikti cok sevindim senin adina saglicakla kucagina almani dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?