Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bence 1-2 ay daha bekle. ancak belli olur. geciktirici ilk 2 ay düzenini bozmuş gözüküyor.

slm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
:2::lepi::sm_cool: ıyı cıkmıs sonucunn allahım tamamına erdırsın ınsallah bızede nasıp etsın mevlam
bende testin sonucunu aldımm 3 gün gecikti adetim ama 1.20 çıktı hayırlısı

hakkında hayırlısı canım obur aya kalırsın ınsallah

Slm kızlaarr yarım saat önce erken gebelik testi yaptım çiiffttt çizgii çıktııı :)) ama inanamıyorumm adetime daha 4 gün vardı kan testini de hemen yaptırayım mı napıyımmm
darısı başınıza canlarımmm

cok güzel yaaa allah tamamına erdirsin canım :lepi: adınıza cok sevindim allah isteyen bütün her kese versin :Saruboceq: :Saruboceq: tabi banada yerimseniben :Saruboceq:

ya tatlım aynı belirtiler vardı ben de de..ama bu gün çok değişik bir his ve heyecan vardı bekleyemedim..idrar testi pozitif çıktı...4 gün vardı reglime ..umarımm doğrudurr..

hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

hayırlısı olsun canım 4 gün önce çıkması ne güzel hemde sabah irdarı değil demi

hayirli olsun sinemcim ayni gunu bekleyenlerdendik bende bugun yaptim ama benimki negatif cikti cok sevindim senin adina saglicakla kucagina almani dilerim

:1hug::lepi::lepi::lepi:
neguzel haberler aldık bugun allah tamamına erdırsın ınsallah

hayirli olsun sinemcim ayni gunu bekleyenlerdendik bende bugun yaptim ama benimki negatif cikti cok sevindim senin adina saglicakla kucagina almani dilerim

senınkıdemı erken gebelıktestıydı canım gunun gelmeden hcg den sonuc verıyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…