Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sinembrs cok sevindim yaa olur canim ya merak etme hamisin senn bacimin 3 gun önce adetten silik cikti simdi bebgimiz 15 gunluk dogduda seviyosssssss

bende reglime 3 gün kala görmüştüm çift çizgiyi.kan testi falan yaptırmadım.önümüzdeki hafta doktora giderim diye düşündüm.idrar testleri genelde doğru sonuç veriyor.hatta hamilelik belirtileri sayfasında testimin fotosunu eklemiştim.ben 2 liralık testlerden yapmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nizi-idrar-testinde-zaman-ogrendiniz-135.html

senin adına çok sevindim canım..benimde yarın beklenmeyen gün ama yarın yapmayı düşünmüyorum hemen çıkmaz diye..

gerçekten ha dedimi bırakılmıyor napıcaz böyle bilmiyorum . bizde aynı sekilde eşimle bi aradayken daha cok içiyoruz yalnızken okadar içmiyorum .
bırakma konusunda olmuyor benimde tek umudugum hamilelik döneminde tiksinmekkk

süper canım yaaa çook sevindim gerçketen senin adına sen ve diğer tüm hamile arkadaşlarım hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım .

darısı biz bekleyenlerin başına inşallahh

hihoyyyt hihoyyyt Tebrikler canım hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin inşallah..:CüvCüv::CüvCüv:

günaydın kızlar hayırlı günler.sinembrs tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.hayırlı uğurlu olsun.

SİNRMBRS tebrik ederim canımm hergün birimizden biri güzel haberle geliyoruz o bile neşelendiriyor beni ama ben bu ayda hamiş değilim galibaaasenağlama

günaydın canım hoşgeldin,kız sarı kartı ilk senden duydum o nasıl oluyo :)

kendim uydurdum zaten... yani dikkat et kırmızlar gelicek belirtisi sarı kart oluyo sanırımmsempatiksalakcinni canım benim ben adetimden 2-3 gün önce ilişkiden sonra pempemsi leke geliyor yanş onu görünce 2,3 güne başlayacam diyorum hep işte dünde öyle oldu pembe leke geldiibilmiyorumkismile ooooofff of bu ayda umutları çöpe attımm

kesin kırmızıları görene kadar umutsuz olma bence.baksana yerleşme kanaması bile olabiliyormuş belki öyle bişleydir seninkide.her ay değil ama bu aylık öyledir belki

kesin kırmızıları görene kadar umutsuz olma bence.baksana yerleşme kanaması bile olabiliyormuş belki öyle bişleydir seninkide.her ay değil ama bu aylık öyledir belki

inşallaaahh öyledir canımm:sinifsinif: zaten bi karar aldım bu ayda olmazsa belli bi süre ara vericem... evde bi iki tadilat işi var onları yaptırmadan hamile kalamamm zaten masraflı bi iş tadilat bide doktor kontrolleri evde koşuşturma dün akşam böyle bi karar aldımm:1no2:

o zaman ara verirken hiçbişekilde korunma ama bebek isterkenki yatıp beklemeleri fln yapma.olursa nasip dersin olmazsa işleriniz bitince denemelere başlarsınız.hem böylece hamile kalayım diye girdiğin stresten uzak olursun belkide öyle daha kolay hamile kalırsın.

aslında okadar haklısınki... ama kendimi tanıyorum korunmazsam aklım yine orda olacak bakalımm kısmett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…