- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.941
Slm kızlaarr yarım saat önce erken gebelik testi yaptım çiiffttt çizgii çıktııı :)) ama inanamıyorumm adetime daha 4 gün vardı kan testini de hemen yaptırayım mı napıyımmm
darısı başınıza canlarımmm
Slm kızlaarr yarım saat önce erken gebelik testi yaptım çiiffttt çizgii çıktııı :)) ama inanamıyorumm adetime daha 4 gün vardı kan testini de hemen yaptırayım mı napıyımmm
slm kızlar kan testi sonuçlarını aldım beta hcg 102,33 4hafta 3 günlük hamileyim çok şükür
benimde 23ü olmuyo canımcımm ha diyince bırakılmıyo şu meret akşam eşimle anlaşma yaptık hamile kalırsam oda içmiyecekmişşş ama zooorrr... biz beraberken coşuyoruz yap bi kahve içelim yok tatlı yedik hadi üstüne iyi giderr... oooooff off
günaydın kızlar hayırlı günler.sinembrs tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.hayırlı uğurlu olsun.
Günaydın canımm..:1hug:
Günaydınn kızlarr bakıyorumda kimse yok bu sabah... ben dün sarı kart yedim galiba kırmızılar gelecekmafoldumben
günaydın canım hoşgeldin,kız sarı kartı ilk senden duydum o nasıl oluyo :)
kesin kırmızıları görene kadar umutsuz olma bence.baksana yerleşme kanaması bile olabiliyormuş belki öyle bişleydir seninkide.her ay değil ama bu aylık öyledir belkikendim uydurdum zaten... yani dikkat et kırmızlar gelicek belirtisi sarı kart oluyo sanırımmsempatiksalakcinni canım benim ben adetimden 2-3 gün önce ilişkiden sonra pempemsi leke geliyor yanş onu görünce 2,3 güne başlayacam diyorum hep işte dünde öyle oldu pembe leke geldiibilmiyorumkismile ooooofff of bu ayda umutları çöpe attımm
kesin kırmızıları görene kadar umutsuz olma bence.baksana yerleşme kanaması bile olabiliyormuş belki öyle bişleydir seninkide.her ay değil ama bu aylık öyledir belki
inşallaaahh öyledir canımm:sinifsinif: zaten bi karar aldım bu ayda olmazsa belli bi süre ara vericem... evde bi iki tadilat işi var onları yaptırmadan hamile kalamamm zaten masraflı bi iş tadilat bide doktor kontrolleri evde koşuşturma dün akşam böyle bi karar aldımm:1no2:
o zaman ara verirken hiçbişekilde korunma ama bebek isterkenki yatıp beklemeleri fln yapma.olursa nasip dersin olmazsa işleriniz bitince denemelere başlarsınız.hem böylece hamile kalayım diye girdiğin stresten uzak olursun belkide öyle daha kolay hamile kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?