Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

herkese günaydınlar....
kızlar dün sabaha karşı böyle saat 5 falandı mide bulantısıyla uyandım 3 4 saat sürdü kusma yok sadece bulantı eşim mideni üşütmüşsündür dedi ama mide üşütmesinde kusma bulantı dışında bi de mide de sertlik oluşuyor yani en azından bende öyle oluyor ama şuan midemde sertlik falan yok .
bulantıda yok fakat canım hiçbirşey yemek istemiyor nane limon kaynatıp iççem birazdan da.
acaba gebelikten de olabilirmi 4 gün var adetime illa sabahmı bulanmalı sabaha karşı gece falan bulantı olmazmı?

Gecede Olabiliyormuş canım inşallah hamilesindirr :Saruboceq: hihoyyyt yaa aynen benimde gece bulantı oldu kustum şimdi de bulanıyor bilemiyorum bende üşütme falan dedim inşallah değildir hihoyyyt 2 günüm kaldı benimdee

Günaydınn zuzuumm..Canım belli olmaz sen ümitsizliğe kapılma, üzülmek yookk lmaz:

günaydın canımm... ben herkese diyorum hemen ümitsilenme diye ama kendim hemen kaybettim ümidimi... birazda vucudumu tanıyor olmamdan kaynaklanıyor sanırım neyse şimdilik notür olmalıyımmeyvahedigeldismile bugün 21i 2 gün kaldı 23üne... olmazsa cumartesi sabahı adet olmazsam yapayım test
bu arada canımm sendede oluyomu öyle her adet dönemi öncesinde (2-3 gün kadar önce) ilişkiden sonra pembe leke

günaydın canım.her zaman bulantı olabilir bence kimisinde gün içinde sürekli bulantı oluyo çünkü.nane limon içicem demişsin bence nane içme eğer gebeysen iyi olmayabilir.
İyiyim hamd olsun canımm, sen nasılsınn? dün gelemedin bi daha heraldee CADIARZU

bende iyiyim canım çok şükür.evet dün pazardan sora kayınvalidemle oturuyoruz börek fln alıp ondan giremedim.

Evet canımm moraller yüksek olsunnn :lepi: Evet yaa 2 güncük kaldııı :Saruboceq: ben pazar sabahı yapmayı düşünüyorum..Yok canım her adet dönemimde olmuyor bende düzenli olarak değil ama arada geliyor ilişkiden sonra falan..

bulantılar hamilelikte hcg değerinin çok yükselmesinden dolayı olurmuş eğer senin hcg değerin çok yükselmişse idrar testinde çıkması lazım hamilelik olup olmadığıbilmiyorumkismile o yüzden bulantılar adet gecikmesinden sonra başlıyor diye söylerler boshayallersmile

Son düzenleme:
valla daha idrar testi yapmadım yapmaya da korkuyorum.
galiba başka bi nedenden dolayı böyle oldu psikolojik olacağını sanmıyorum çünkü bu zamana kadar psikolojik herşeyi yaşadım ama mide bulantısını hiç yaşamadım.
teşekkürler canım.

çok sevindiim tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallahalkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah

benim ilişkinin ertesi günü adet olduğum zamanlar olmuştu buna rağmen hiç lekelenmem olmadıbilmiyorumkismile hatta bende ilk gecede bile leke (kan) gelmedi:kedi::bbo:

Kızlar,,

Erken gebelik testleri adetten 5 gün önce felan doğru sonuç veriyor galiba... Biraz fiyat olarak pahalı ama fortel marka iyi gibi.. Denenebilir ne dersiniz? Deneye oldumu hiç

benim ilişkinin ertesi günü adet olduğum zamanlar olmuştu buna rağmen hiç lekelenmem olmadıbilmiyorumkismile hatta bende ilk gecede bile leke (kan) gelmedi:kedi::bbo:

hımmm demek bende var bi gariplik... hani ilk gece olayı zaten biraz daha farklı ama nedense ben adet olacağım tarihi bu şekilde anlıyıyorum çünkü her ay oluyor bana bi araştırayım olmazsa doktora gidince söyleyim bi

ilişki sonrası değilde ilk defa bu ay bende oldu lekelenme.. dün temizlik yaptım kahverengi bir iki damla leke geldi.. adet geliyor dedim ama devamı gelmedi.. hala bekliyorum ama devamı gelecek bugün sanırım ateşim düştü..

Kızlar,,

Erken gebelik testleri adetten 5 gün önce felan doğru sonuç veriyor galiba... Biraz fiyat olarak pahalı ama fortel marka iyi gibi.. Denenebilir ne dersiniz? Deneye oldumu hiç

BEN DÜN AKŞAM DENEDİM..POZİTİF ÇIKTTI :)) ERKEN GEBELİK TESTİ MARKASI CERTAİN FİYATI 18,5 TL.ohaoldumsmile ADETİME DÖRT GÜN VARDI.UMARIMM DOĞRU SONUCU ALMIŞIMDIR..

şimdi hatırladım lekelenme yani kahverengi akıntı olayı bekarken olmuştu bana 1 hafta sürmüştü kahverengi çikolata gibi yoğun özellikle üşüttüğüm zamanlardı sonra 2 yıl sonra yine bir kış ayında aynı şekilde kahverengi akıntım oldu çok kormuştum ama üşütmekten olurmuş jinekoloğa sormuştum çünkü bekardım ozamanlarboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…