Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

çok sevindiim tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallahalkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah

ÇOK TEŞEKKÜR EDRİMM CANIMM ..DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINAA ... AMA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM YAA KAN TESTİ YAPTIRMADAN İÇİM RAHAT ETMİYORmafoldumben.ADETE 3 GÜN KALDI.NE ZAMAN YAPTIRSAM ACABA KAN TESTİNİ?

BEN DÜN AKŞAM DENEDİM..POZİTİF ÇIKTTI :)) ERKEN GEBELİK TESTİ MARKASI CERTAİN FİYATI 18,5 TL.ohaoldumsmile ADETİME DÖRT GÜN VARDI.UMARIMM DOĞRU SONUCU ALMIŞIMDIR..

hadi gözün aydın :hooray:adı üstünde erken gebelik testi kan testide yaptır hemen için rahat etsin:teytey:

20 günlük geçikmeden sonra dün hasta oldum sonunda,ekim ayına veda edip ,kasım ayında yeni heyecan ve ümtlerle yola devam edeceğim bende...Ekim ayında hayallerine kavuşan tüm arkadaşları tebrik ederim opuyorumnanaktan a.s.,Allah tamamına erdirsin,darısı bizlerin başına

sinrmbrs tebrik ederim canımm hergün birimizden biri güzel haberle geliyoruz o bile neşelendiriyor beni ama ben bu ayda hamiş değilim galibaaasenağlama

teşekkür ederim canım...geçmiş sayfalara bakıodumm ümitsizliğe kapılmışsınn.lütfen umudunu yitirmee..benim belirtilerde testi yapana kadar regli belirtileriydi...bu ayda olmadı die düşünürken 24 ünü beklemeden içime bi kıpırtı düştü erkene gebelik testi yaptım.umarım sonuç doğrudur..tekraaarr söylüyorum umutsuzlukk yokk

sağol canım iyi dileklerin için inşallaah bende burda müjdeli haber veririm size.. kasım topiğine geçmek istemiyorumm

Kızlar,,

Erken gebelik testleri adetten 5 gün önce felan doğru sonuç veriyor galiba... Biraz fiyat olarak pahalı ama fortel marka iyi gibi.. Denenebilir ne dersiniz? Deneye oldumu hiç

sabirsizlaniyorsun degilmi? ben dayanamiyacagim 2-3 gun once test yapacagim:S
senin 25 ekimdi regl gunun degilmi cnm

Son düzenleme:
slm hamişler ve hamiş adayları güzel anneler ben hamişlere bişi sormak istiyorum idrar testi kan testi fln yaptıraRAK MI ÖĞRENDİNİZ SADECE YOKSA SONRASINDA DOKTORA GİDİP ULTRASON YADA vajina muayenesiyle mi emin oldunuz.ben idrar kan testi yaptırdım ama doktora gitmedim ay sonunda gitmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:

Çok tebrik ederim Allah devamına erdirsin.. Gögüslerde şişme felan varmıydı ,belirtilerinden bahsedebilrimiisn.. Benim adetimde 25 ekim merak ediyorum.. Banada adet olacakmışım gibi geliyor..

sabirsizlaniyorsun degilmi? ben dayanamiyacagim 2-3 gun once test yapacagim:S
senin 25 ekimdi regl gunun degilmi cnm

Josecim;
Gerçekten sabırsızlanıyorum.. Ama irademe hakim olup adet günümü bekleyeceğim.. Bebek yoluna girdik ya sabırlı olmayı ögreneceğiz..

selam arkadaşlar.benımde 17 sıne olmam gerekıyodu 17 ekım ve ben hala adet olmadım adt olmama 5 gun kala test yapmıştım negatıftı şimdi yapmadım daha olumsuz olmasından korkuyorum.bu arada belım çok ağrıyo sankı adet olucakmışım gıbı akıntı gelıyo.

TUNAYDIN KIZLAR nasılsınız bakalım ya dun bana degılmıydınız bellı olmaz dıyen umıtsızlıge kapılmayın bakın benım cok sorunum var ama yınede bu ay beklıyorum bırde sey dıcem benım satlara bı bakın kafam karıstı
08 agustos
02 eylul
27 eylul
bole ıste ınt baktım 22 ekım adet gunun dıyor normalde 30 gunde 1 oluyordum gecen ay vucudum bıraz decapeptyl gonal f ve catlatma ıgnelerının hepsını yedım degıstı adet gunlerım sımdı 27 ekımmı 22 ekımmı olucam offfffff yaaa ohaoldumsmileohaoldumsmile

7 haftada kesyi gorursun 8 haftada da kalb atisini görursun canimin ici cici annneeeeem benim

ayyyy kader arkadaşım hamilemıymış şimdik canım ya çok sevindim inanki rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallah...dur bakalım biz ne olacağız ama sanki adet olcam ben yasenağlama

KIZLAR BEN KASIM TOPİĞİNE GİDİYORUM.HOŞCAKALIN.İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.BENİM BU AY YİNE OLMADI...:1no2:

neden kimse bana cevap yazmıyo:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

insallah olmassin canim yaaaaa elim den bir bir kayip gidiyorsunuz hepinizzzzzz Allah nasip eder insallahhhh:1no2:

Haftalardır bugunu beklıyordum.
Henuz bu vakte kadar regl olmadım.
Belımde bıraz agrı var.
Ne regl agrısına benzıyor, ne de benzemıyor.
Tuhaf bır agrı.
Bunun dısında goguslerımde sıskınlık yok, baska olagan dısı bır durumda.
Rabbım ınsallah hayırlısı ıle bana da bır bebek verır.
O kadar cok ıstıyorum kı artık!
Test yapmak ıcın cok erken bılıyorum, fakat sabredemıyorum bır yandan da.
Yarın kan testı yaptırsam bellı olur mu?
Tabıı yarına kadar hala regl olmazsam (ınsallah)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…