- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.981
çok sevindiim tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallahalkisalkisalkis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah
BEN DÜN AKŞAM DENEDİM..POZİTİF ÇIKTTI :)) ERKEN GEBELİK TESTİ MARKASI CERTAİN FİYATI 18,5 TL.ohaoldumsmile ADETİME DÖRT GÜN VARDI.UMARIMM DOĞRU SONUCU ALMIŞIMDIR..
sinrmbrs tebrik ederim canımm hergün birimizden biri güzel haberle geliyoruz o bile neşelendiriyor beni ama ben bu ayda hamiş değilim galibaaasenağlama
teşekkür ederim canım...geçmiş sayfalara bakıodumm ümitsizliğe kapılmışsınn.lütfen umudunu yitirmee..benim belirtilerde testi yapana kadar regli belirtileriydi...bu ayda olmadı die düşünürken 24 ünü beklemeden içime bi kıpırtı düştü erkene gebelik testi yaptım.umarım sonuç doğrudur..tekraaarr söylüyorum umutsuzlukk yokk
hadi gözün aydın :hooray:adı üstünde erken gebelik testi kan testide yaptır hemen için rahat etsin:teytey:
Kızlar,,
Erken gebelik testleri adetten 5 gün önce felan doğru sonuç veriyor galiba... Biraz fiyat olarak pahalı ama fortel marka iyi gibi.. Denenebilir ne dersiniz? Deneye oldumu hiç
teşekkür ederim canım...geçmiş sayfalara bakıodumm ümitsizliğe kapılmışsınn.lütfen umudunu yitirmee..benim belirtilerde testi yapana kadar regli belirtileriydi...bu ayda olmadı die düşünürken 24 ünü beklemeden içime bi kıpırtı düştü erkene gebelik testi yaptım.umarım sonuç doğrudur..tekraaarr söylüyorum umutsuzlukk yokk
sabirsizlaniyorsun degilmi? ben dayanamiyacagim 2-3 gun once test yapacagim:S
senin 25 ekimdi regl gunun degilmi cnm
7 haftada kesyi gorursun 8 haftada da kalb atisini görursun canimin ici cici annneeeeem benimslm hamişler ve hamiş adayları güzel anneler ben hamişlere bişi sormak istiyorum idrar testi kan testi fln yaptıraRAK MI ÖĞRENDİNİZ SADECE YOKSA SONRASINDA DOKTORA GİDİP ULTRASON YADA vajina muayenesiyle mi emin oldunuz.ben idrar kan testi yaptırdım ama doktora gitmedim ay sonunda gitmeyi düşünüyorum
selam arkadaşlar.benımde 17 sıne olmam gerekıyodu 17 ekım ve ben hala adet olmadım adt olmama 5 gun kala test yapmıştım negatıftı şimdi yapmadım daha olumsuz olmasından korkuyorum.bu arada belım çok ağrıyo sankı adet olucakmışım gıbı akıntı gelıyo.
insallah olmassin canim yaaaaa elim den bir bir kayip gidiyorsunuz hepinizzzzzz Allah nasip eder insallahhhh:1no2:selam arkadaşlar.benımde 17 sıne olmam gerekıyodu 17 ekım ve ben hala adet olmadım adt olmama 5 gun kala test yapmıştım negatıftı şimdi yapmadım daha olumsuz olmasından korkuyorum.bu arada belım çok ağrıyo sankı adet olucakmışım gıbı akıntı gelıyo.
neden kimse bana cevap yazmıyo:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?