- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.001
TUNAYDIN KIZLAR nasılsınız bakalım ya dun bana degılmıydınız bellı olmaz dıyen umıtsızlıge kapılmayın bakın benım cok sorunum var ama yınede bu ay beklıyorum bırde sey dıcem benım satlara bı bakın kafam karıstı
08 agustos
02 eylul
27 eylul
bole ıste ınt baktım 22 ekım adet gunun dıyor normalde 30 gunde 1 oluyordum gecen ay vucudum bıraz decapeptyl gonal f ve catlatma ıgnelerının hepsını yedım degıstı adet gunlerım sımdı 27 ekımmı 22 ekımmı olucam offfffff yaaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
selam arkadaşlar.benımde 17 sıne olmam gerekıyodu 17 ekım ve ben hala adet olmadım adt olmama 5 gun kala test yapmıştım negatıftı şimdi yapmadım daha olumsuz olmasından korkuyorum.bu arada belım çok ağrıyo sankı adet olucakmışım gıbı akıntı gelıyo.
canim ilactan oldu ise korkma duzene girrer mutlaka sen ikisinide baz al canim bekle bakalim eger 22 de gelmesse 27 de olursunTUNAYDIN KIZLAR nasılsınız bakalım ya dun bana degılmıydınız bellı olmaz dıyen umıtsızlıge kapılmayın bakın benım cok sorunum var ama yınede bu ay beklıyorum bırde sey dıcem benım satlara bı bakın kafam karıstı
08 agustos
02 eylul
27 eylul
bole ıste ınt baktım 22 ekım adet gunun dıyor normalde 30 gunde 1 oluyordum gecen ay vucudum bıraz decapeptyl gonal f ve catlatma ıgnelerının hepsını yedım degıstı adet gunlerım sımdı 27 ekımmı 22 ekımmı olucam offfffff yaaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
Haftalardır bugunu beklıyordum.
Henuz bu vakte kadar regl olmadım.
Belımde bıraz agrı var.
Ne regl agrısına benzıyor, ne de benzemıyor.
Tuhaf bır agrı.
Bunun dısında goguslerımde sıskınlık yok, baska olagan dısı bır durumda.
Rabbım ınsallah hayırlısı ıle bana da bır bebek verır.
O kadar cok ıstıyorum kı artık!
Test yapmak ıcın cok erken bılıyorum, fakat sabredemıyorum bır yandan da.
Yarın kan testı yaptırsam bellı olur mu?
Tabıı yarına kadar hala regl olmazsam (ınsallah)
Bence test ya hamileysen kesin çıkar 4 gün geçmiş
testı bu akşammı yapayım sabah mı yapayım sağlıklı spnuç nasıl alınır arkadaşlar
inşallah olmazsın..
bende bugünü bekliyorum ama herhangi bir test yapmadım çünkü adet düzensizliğim var..zaten gecikme normal..adet belirtileri olduğu için pek umutlu değilim..
test yaptırırsan haber ver mutlaka..(umarım çok çizgili yada yüksek sayılı bir test olur)
Insallah!
Henuz bu vakte kadar olmadım.
Cok umut etmemekle beraber, bır hıs evet hamıleyım dıyor.
Yarın kan testı yaptıracagım.
Sonucu sanırım pazartesı ancak verırler.
Pazar gunune kadar regl olmazsam, pazar sabahı da ıdrar testı yapacagım.
Insallah cıft cızgı gorurum.
Insallah sende ve dıleyen herkes o cıft cızgıyı gorur.
yeni hamile adaylarını cok tebrık ederım...allah kucaklarınada almayı nasıp eder ınsallah...ben daha oncede yazmıstım buraya benım adet gunumden 2 gun önce yaptıgım İDRAR TESTİ SİLİK ÇIKMISTI EMIN OLAMADIM GIDEYIM DEDIM KAN TESTI YAPTIRAYIM DOKTOR DEDI ERKEN BIR HAFTA GECSIN DEDI ..BENDE EVE GELDIM YENIDEN TEST YAPTIM ADET GUNUMDE YANİİ YİNE 2 ÇİZGİ SİLİK FAKAT BIR ONCEKI YAPTIGIMA GORE DAHA BIR KOYU CIKTI...ADET OLMADIM HALEN..P TESI GUNU ARTIK KAN TESTI YAPTIRIRIM DIYORUMM..DAHA ONCEDE BOYLE BIR DURUMUM OLMUSTU KIMYASAL gebelık yasadım..ozamanda kanda cıkmıstı ...İdrarda cıkmamıstı..sonrada bır hafta sonra adet ıle vucudumu terk ettıı sımdı ben bu duruma göre ne düşünmeliyim?
NOT:NORMAL GEBELIK TESTI ERKEN OLANLARDAN DEIL..BİDE SU VAR ATESIMDE DUSMUYOR 36.5 ALTINA INMEDI HENUZ_?COGU BELIRTIDE VAR GOGUSLERIM COK AGIYOR VE DOLGUNLASTI..su seklınde akıntım var...yorgunluk halı ve bırde ayaklarım cook usuyor...
baktır bence hıc yoktan varmı yokmu suphen kalmazeşim ısrarla kanda hcg baktıralım diyor ya adetime bugünü saymazsak 3 gün kaldı bilmiyorum
benım su gıbı geldıgınde genelde adet olurum ama hakkında hayırlısıherkese merhabalar. bugünde hasta olmadım. testte alamadım işten geç çıktım eczane bulamadım. offf inşallah hasta olmam su gibi akıntım geliyo ara ara
gec dollenme olduysa kesınlıkle cıkmaz en az adete 4 gun varken yaptırman ozaman dusuk bı sayıyla varsa cıkarkesın oluradetime 1 hafta kadar var.kan testi yaptırsam çıkarmı kızlar.birde kan testini nerelerde ve ne kadara yapıolar?
adet oldum kızlarr bende kasım topikine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?