Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hımmmm ya sılık bıle cıksa hamılelık genelde var oluyor dr neden yapmadıkı testı anlıyamadım neyse su seklınde akıntı dedıgım gıbı adet belırtısı olarak bılınır ama ayak usumesı genelde hamılelık belırtısıdır ınsallah oylesındır
benımde suan ayaklarımda usume var ama mevsımden benımkı heralde:2:

su seklınde derken bu daha once bende olmayan bırsey adet olurum asla hıcbır degısıklık yasamam halsızlık dısında doktor adet gunumden bır sonrakı gun oldugu ıcın yapmamız dogru olmaz hormonlar yukselsın bıde..dedı ayrıca bu sekılde ılla hamıle oldugunu dusunemeyız fılan dedı sacma bır doktordu bakalım yarın gıderım olmazsa baska bır doktora ..

vallahi hayatım adetime 2 gün kala testim silik çıktı benim aynı gün hemen hcg baktırdım kanda 78 çıktı canım hormonlar çok hızlı yükseliyor saçmalamış o doktor

vallahi hayatım adetime 2 gün kala testim silik çıktı benim aynı gün hemen hcg baktırdım kanda 78 çıktı canım hormonlar çok hızlı yükseliyor saçmalamış o doktor

baska bır doktor deneyecegım...allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallahh...SEN HAMILEMISIN SUANDA?

Son düzenleme:
insallah hamilesin canim benimmm
adet oldum kızlarr bende kasım topikine..

:2::2::2::2::2:anaaa beni esgecmısler gurbetım guzelım sorumu okumadınmı
kiz cevap yazdim ne oldu o cevaba en son adetini baz al canim derim ben

sonradan yazmıssın benden sonra yanı sımdı 27 sı olucam dımı kafam karıstı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar yaa kimseciklerde kalmamış bende kahverengi lekeyi gördüm yani kırmızı kartı yedim galiba ya moralim sıfır şuanmafoldumben ama 10 günden fazladır gögsüm şişti ve hala ağrı var regl olacam zaman benim göğsüm ağrımazdı bile ya ayrıca 2 gün erken gördüm kırmızı kartı ya ben kasım topiğine aman yaaaaakaydirigubbakcemile:gitme::bbo:

iyi geceler kizlar ya ne olur bana yardim edin cok acayibim ben ya yorumlarinizi bekliyorum daha oncede yazmistim ama simdi benim bu ay ovulasyon testim pozitif ciktigi gunden sonra ikinci cizgi silik olmadi ya ayni koyulukta yada digerine yakin kirmizilikta olmaya devam etti en son pazartesi son kalan ovulasyon testimi yaptim ve oda digerine yakin kirmiziydi. gecen aylarda boyle olmamisti ama ben hem hamilelikten suphelendim once sonra okudum internetten polikistik over hastalarinda boyle olurmus lh hormonu dusmediginden benim adetim 36 gunde bir oluyor hani diyorlar ya 35 gunden fazla olunca sorun olabilir diye yinede iste cok cok heyecan yaptim hamile olabilirim diye pazartesi den beni kasiklarimda sanci var ve pazartesi su gini akintim vardi carsambaya kadar davem eden bugunlerde ise cig yumurta beyazi oluyor dun test yapmistim negatif cikti gunum 24 ekim hamile olsam cikardi galiba ama cikmadi
siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ?hamile olan bayanlar sizin yumurta beyazi gibi akintiniz varmiydi yada adet oncesi boyle akintisi olan varmi benim genellikle kuruluk oluyor adet oncesi belki adet gunune kadar degisir ama ne bileyim umutlandim kizlar iste birde goguslerde damarlarda belirginlik var psikolojikmi bunlar...
Allahim bende hamile olmak istiyorum:::Saruboceq:

gunaydın arkadaşlar.şuan çökmüş durumdayım işyerınde hıçbıyerde durmak isetemıyorum.sabah test yaptım sonuö negatif 17 sınde adet olmam gerekıyodu ve hala olmadı bel ağrımda adet belırtısı negatıf olduğuna gore.ne yapacağımı şaşırdım çok umutluydum.olmadı olmadı ağlıyorum şuan.kafam ağırlaştı yük oldu bana

canım lütfen üzülme....İnsan umutlanıyor ama herşeyin hayırlısı olsun... Bak böyle üzülürsen adet dengen değişir o daha kötü.. Ne kadar zamandır bebek istiyorsun BiRAZ KENDİNİ ANLATSANA ..Tanışmış oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…