- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.021
adet oldum kızlarr bende kasım topikine..
yeni hamile adaylarını cok tebrık ederım...allah kucaklarınada almayı nasıp eder ınsallah...ben daha oncede yazmıstım buraya benım adet gunumden 2 gun önce yaptıgım İDRAR TESTİ SİLİK ÇIKMISTI EMIN OLAMADIM GIDEYIM DEDIM KAN TESTI YAPTIRAYIM DOKTOR DEDI ERKEN BIR HAFTA GECSIN DEDI ..BENDE EVE GELDIM YENIDEN TEST YAPTIM ADET GUNUMDE YANİİ YİNE 2 ÇİZGİ SİLİK FAKAT BIR ONCEKI YAPTIGIMA GORE DAHA BIR KOYU CIKTI...ADET OLMADIM HALEN..P TESI GUNU ARTIK KAN TESTI YAPTIRIRIM DIYORUMM..DAHA ONCEDE BOYLE BIR DURUMUM OLMUSTU KIMYASAL gebelık yasadım..ozamanda kanda cıkmıstı ...İdrarda cıkmamıstı..sonrada bır hafta sonra adet ıle vucudumu terk ettıı sımdı ben bu duruma göre ne düşünmeliyim?
NOT:NORMAL GEBELIK TESTI ERKEN OLANLARDAN DEIL..BİDE SU VAR ATESIMDE DUSMUYOR 36.5 ALTINA INMEDI HENUZ_?COGU BELIRTIDE VAR GOGUSLERIM COK AGIYOR VE DOLGUNLASTI..su seklınde akıntım var...yorgunluk halı ve bırde ayaklarım cook usuyor...
hımmmm ya sılık bıle cıksa hamılelık genelde var oluyor dr neden yapmadıkı testı anlıyamadım neyse su seklınde akıntı dedıgım gıbı adet belırtısı olarak bılınır ama ayak usumesı genelde hamılelık belırtısıdır ınsallah oylesındır
benımde suan ayaklarımda usume var ama mevsımden benımkı heralde:2:
su seklınde derken bu daha once bende olmayan bırsey adet olurum asla hıcbır degısıklık yasamam halsızlık dısında doktor adet gunumden bır sonrakı gun oldugu ıcın yapmamız dogru olmaz hormonlar yukselsın bıde..dedı ayrıca bu sekılde ılla hamıle oldugunu dusunemeyız fılan dedı sacma bır doktordu bakalım yarın gıderım olmazsa baska bır doktora ..
vallahi hayatım adetime 2 gün kala testim silik çıktı benim aynı gün hemen hcg baktırdım kanda 78 çıktı canım hormonlar çok hızlı yükseliyor saçmalamış o doktor
insallah hamilesin canim benimmmyeni hamile adaylarını cok tebrık ederım...allah kucaklarınada almayı nasıp eder ınsallah...ben daha oncede yazmıstım buraya benım adet gunumden 2 gun önce yaptıgım İDRAR TESTİ SİLİK ÇIKMISTI EMIN OLAMADIM GIDEYIM DEDIM KAN TESTI YAPTIRAYIM DOKTOR DEDI ERKEN BIR HAFTA GECSIN DEDI ..BENDE EVE GELDIM YENIDEN TEST YAPTIM ADET GUNUMDE YANİİ YİNE 2 ÇİZGİ SİLİK FAKAT BIR ONCEKI YAPTIGIMA GORE DAHA BIR KOYU CIKTI...ADET OLMADIM HALEN..P TESI GUNU ARTIK KAN TESTI YAPTIRIRIM DIYORUMM..DAHA ONCEDE BOYLE BIR DURUMUM OLMUSTU KIMYASAL gebelık yasadım..ozamanda kanda cıkmıstı ...İdrarda cıkmamıstı..sonrada bır hafta sonra adet ıle vucudumu terk ettıı sımdı ben bu duruma göre ne düşünmeliyim?
NOT:NORMAL GEBELIK TESTI ERKEN OLANLARDAN DEIL..BİDE SU VAR ATESIMDE DUSMUYOR 36.5 ALTINA INMEDI HENUZ_?COGU BELIRTIDE VAR GOGUSLERIM COK AGIYOR VE DOLGUNLASTI..su seklınde akıntım var...yorgunluk halı ve bırde ayaklarım cook usuyor...
adet oldum kızlarr bende kasım topikine..
kiz cevap yazdim ne oldu o cevaba en son adetini baz al canim derim ben:2::2::2::2::2:anaaa beni esgecmısler gurbetım guzelım sorumu okumadınmı
su seklınde derken bu daha once bende olmayan bırsey adet olurum asla hıcbır degısıklık yasamam halsızlık dısında doktor adet gunumden bır sonrakı gun oldugu ıcın yapmamız dogru olmaz hormonlar yukselsın bıde..dedı ayrıca bu sekılde ılla hamıle oldugunu dusunemeyız fılan dedı sacma bır doktordu bakalım yarın gıderım olmazsa baska bır doktora ..[/QUOTE
sen ole yap bencede ben adet gunum bıgun gecmısken yaptırmıstım cıkmıstı
kiz cevap yazdim ne oldu o cevaba en son adetini baz al canim derim ben
baska bır doktor deneyecegım...allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallahh...SEN HAMILEMISIN SUANDA?
herkese iyi geceler......umarım yarın bol hamişli bir gün olurrrr:CüvCüv::CüvCüv:
gunaydın arkadaşlar.şuan çökmüş durumdayım işyerınde hıçbıyerde durmak isetemıyorum.sabah test yaptım sonuö negatif 17 sınde adet olmam gerekıyodu ve hala olmadı bel ağrımda adet belırtısı negatıf olduğuna gore.ne yapacağımı şaşırdım çok umutluydum.olmadı olmadı ağlıyorum şuan.kafam ağırlaştı yük oldu bana
Günaydınn kızlar nasılsınız
Günaydınn kızlar nasılsınız
Günaydıınnn canııımmmm Şeniz iyiyiz şükür sen nasılsınn?? :1hug:
Merhaba Seda;
Seninle ilk defa karşılaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?