- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.041
merhaba arkadaşlar,
biz de üç aydır çalışıyoruz.Normalda yarın adet günüm.inş bu defa bebiş göbüşüme gelmiştir.
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum
ne güzell şen ol tabi zemuszemus bende iyiyimm dün baya morelim bozuktu ama bugün daha iyiym umutlarımı kaybetmemeliyimm dimiiiboshayallersmile yarın 23üü sedaaamm ne var ne yok bakim sende ne zaman yapalım testiiGünaydıınnn canııımmmm Şeniz iyiyiz şükür sen nasılsınn?? :1hug:
İyiyim canımcım sizler nsılsınız? Ben sitede yaniyim sizleri fazla tanımıyorum. Tanışalım.. Ben 28 yaşındayım 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum, bu ay tekrar çalışmaya başiadık:)
Zuzumm gittin miii :gitme:
kızlar ben bu gece de mide bulantısı yaşadım 2 gecedir böyle sabaha karşı mide bulantısıyla uyanıyorum adetime 2 3 gün falan var kime sorsam şimdiden olmaz mide bulantısı için çok erken diyor ama psikolojik olmadığına eminim çünkü mide bulantısı aklımın ucuna gelmiş değildir bugüne kadar kasıktı karındı bel gögüs ağrısı çekip kendimi gebe sandığım çok oldu fakat hiçbir zaman mide bulantısı olmadı ya acaba hamilemiyimdir.
kızlar ben bu gece de mide bulantısı yaşadım 2 gecedir böyle sabaha karşı mide bulantısıyla uyanıyorum adetime 2 3 gün falan var kime sorsam şimdiden olmaz mide bulantısı için çok erken diyor ama psikolojik olmadığına eminim çünkü mide bulantısı aklımın ucuna gelmiş değildir bugüne kadar kasıktı karındı bel gögüs ağrısı çekip kendimi gebe sandığım çok oldu fakat hiçbir zaman mide bulantısı olmadı ya acaba hamilemiyimdir.
günaydın kızlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin rabbim,hepimiz hamile olalım hayırlısıyla inş.(amin)
amiiiiiiiiinnnn selinacımm hoşgeldin nasılsınn:hulya:
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın canım?
ne güzell şen ol tabi zemuszemus bende iyiyimm dün baya morelim bozuktu ama bugün daha iyiym umutlarımı kaybetmemeliyimm dimiiiboshayallersmile yarın 23üü sedaaamm ne var ne yok bakim sende ne zaman yapalım testii
gitmediiimm bırakmam ben seniikaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin rabbim,hepimiz hamile olalım hayırlısıyla inş.(amin)
Bırakma tabiii olumunekankayizsmile zemuszemus
Evet canımm moral bozmak yokk hayırlısı diyeceğiz her zamann :Saruboceq:
Günümüz geldiiii bilmiyorumkismile, arada bi ağrı oluyor ama hiç gelecek gibi değil canım yaa bulantı kusma oldu bi önceki günde bilemiyorum artık çok merak ediyorum ne olcak..
Benim test hazır bilee kaydirigubbakcemile3 pazar yapsak iyi olur ama dayanamayıp yarında yapabilirim kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı canımmm
ben almayacam testtolumunekankayizsmile pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum... tabi sabredebilirsemmzemuszemus
ben almayacam testtolumunekankayizsmile pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum... tabi sabredebilirsemmzemuszemus
Sende var mı bişeyler gelecek gibi mii??
iyi geceler kizlar ya ne olur bana yardim edin cok acayibim ben ya yorumlarinizi bekliyorum daha oncede yazmistim ama simdi benim bu ay ovulasyon testim pozitif ciktigi gunden sonra ikinci cizgi silik olmadi ya ayni koyulukta yada digerine yakin kirmizilikta olmaya devam etti en son pazartesi son kalan ovulasyon testimi yaptim ve oda digerine yakin kirmiziydi. gecen aylarda boyle olmamisti ama ben hem hamilelikten suphelendim once sonra okudum internetten polikistik over hastalarinda boyle olurmus lh hormonu dusmediginden benim adetim 36 gunde bir oluyor hani diyorlar ya 35 gunden fazla olunca sorun olabilir diye yinede iste cok cok heyecan yaptim hamile olabilirim diye pazartesi den beni kasiklarimda sanci var ve pazartesi su gini akintim vardi carsambaya kadar davem eden bugunlerde ise cig yumurta beyazi oluyor dun test yapmistim negatif cikti gunum 24 ekim hamile olsam cikardi galiba ama cikmadi
siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ?hamile olan bayanlar sizin yumurta beyazi gibi akintiniz varmiydi yada adet oncesi boyle akintisi olan varmi benim genellikle kuruluk oluyor adet oncesi belki adet gunune kadar degisir ama ne bileyim umutlandim kizlar iste birde goguslerde damarlarda belirginlik var psikolojikmi bunlar...
Allahim bende hamile olmak istiyorum:::Saruboceq:
yokk hiç bişey yok üstelik... hani baya bi kasık ağrısı çekmiştim o ağrılar gitti bitti şimdi hiçbişeyim yok yaaa[/QUOT
Bende de hiçbirşey yok canımm yaa bakalım ne olacak :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?