Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

merhaba arkadaşlar,
biz de üç aydır çalışıyoruz.Normalda yarın adet günüm.inş bu defa bebiş göbüşüme gelmiştir.
Sabırsızlıkla yarını bekliyorum

kızlar ben bu gece de mide bulantısı yaşadım 2 gecedir böyle sabaha karşı mide bulantısıyla uyanıyorum adetime 2 3 gün falan var kime sorsam şimdiden olmaz mide bulantısı için çok erken diyor ama psikolojik olmadığına eminim çünkü mide bulantısı aklımın ucuna gelmiş değildir bugüne kadar kasıktı karındı bel gögüs ağrısı çekip kendimi gebe sandığım çok oldu fakat hiçbir zaman mide bulantısı olmadı ya acaba hamilemiyimdir.

Günaydıınnn canııımmmm Şeniz iyiyiz şükür sen nasılsınn?? :1hug:
ne güzell şen ol tabi zemuszemus bende iyiyimm dün baya morelim bozuktu ama bugün daha iyiym umutlarımı kaybetmemeliyimm dimiiiboshayallersmile yarın 23üü sedaaamm ne var ne yok bakim sende ne zaman yapalım testii

İyiyim canımcım sizler nsılsınız? Ben sitede yaniyim sizleri fazla tanımıyorum. Tanışalım.. Ben 28 yaşındayım 3 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum, bu ay tekrar çalışmaya başiadık:)

canımm öncelikle hoşgeldin aramıza bende 25 yaşındayım 2 yıllık evliyimm bu 5.denemem başımdan daha önce hiç hamilelik dalan geömedi sabırla bebişimi bekliyorumm ne zaman beklenemeyen adetin

Zuzumm gittin miii :gitme:

gitmediiimm bırakmam ben seniikaydirigubbakcemile5

canım mideni üşütmüşsündür, gerçekten bulantı için çok erken... Ihlamur-limon iç istersen...Bide bende adetten öncede mide bulantısı olur.. Sende de öyle bişey olabilir...

olabilir canım yaaa bende pisikolojik olduğunu sanmıyorum benim yengemde geceleri mide bulantısı oluyodu bekledi adetini ve hamile olduğunu öğrendi inşlaallaaaaahh sende hamişsindir canımcımma.s.

günaydın kızlar hayırlı cumalar.şu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin rabbim,hepimiz hamile olalım hayırlısıyla inş.(amin)

Bırakma tabiii olumunekankayizsmile zemuszemus
Evet canımm moral bozmak yokk hayırlısı diyeceğiz her zamann :Saruboceq:
Günümüz geldiiii bilmiyorumkismile, arada bi ağrı oluyor ama hiç gelecek gibi değil canım yaa bulantı kusma oldu bi önceki günde bilemiyorum artık çok merak ediyorum ne olcak..
Benim test hazır bilee kaydirigubbakcemile3 pazar yapsak iyi olur ama dayanamayıp yarında yapabilirim kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı canımmm

ben almayacam testtolumunekankayizsmile pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum... tabi sabredebilirsemmzemuszemus

selam kizlar, benim adet günüm 18 ila 20 si arasinda oluyor... gecen ayin 18inde olmustum, önceki ayin ise 19unda... bugün 22 si ve hala olmadim....karnim cok agriyor, belim cok agryior, gögüslerim acayip sizliyor...sik sik acikiyorum... tuvalete zor cikiyorum ben dünden beri...test yapmadim daha erken diye belki rahatsizlanirim diye....hayirlisi

hiç kafana takma canım.olucağı varsa olur.ben oğluma hamile kaldığımda reglim 41 günde bir oluyordu.ama hiç sorun olmadı.yeter ki kafana takma stres yapma.zamanı gelince mutlaka olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…