- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.061
selam kizlar, benim adet günüm 18 ila 20 si arasinda oluyor... gecen ayin 18inde olmustum, önceki ayin ise 19unda... bugün 22 si ve hala olmadim....karnim cok agriyor, belim cok agryior, gögüslerim acayip sizliyor...sik sik acikiyorum... tuvalete zor cikiyorum ben dünden beri...test yapmadim daha erken diye belki rahatsizlanirim diye....hayirlisi
canım kan testinde yumurlamadan sonra 12 gün sonra çıkıyo bebiş olduğu zaten referans aralıkları var benim 102,33 çıktı adet günümün ertesi günü yaptırdım kan testini bu da 4.hafta aralığına giriyo.benimde erkendi ama kan testi yaptırdım.adet olman leke gibi mi yoksa bildiğimiz kırmızı kan mıyeni hamile adaylarını cok tebrık ederım...allah kucaklarınada almayı nasıp eder ınsallah...ben daha oncede yazmıstım buraya benım adet gunumden 2 gun önce yaptıgım İDRAR TESTİ SİLİK ÇIKMISTI EMIN OLAMADIM GIDEYIM DEDIM KAN TESTI YAPTIRAYIM DOKTOR DEDI ERKEN BIR HAFTA GECSIN DEDI ..BENDE EVE GELDIM YENIDEN TEST YAPTIM ADET GUNUMDE YANİİ YİNE 2 ÇİZGİ SİLİK FAKAT BIR ONCEKI YAPTIGIMA GORE DAHA BIR KOYU CIKTI...ADET OLMADIM HALEN..P TESI GUNU ARTIK KAN TESTI YAPTIRIRIM DIYORUMM..DAHA ONCEDE BOYLE BIR DURUMUM OLMUSTU KIMYASAL gebelık yasadım..ozamanda kanda cıkmıstı ...İdrarda cıkmamıstı..sonrada bır hafta sonra adet ıle vucudumu terk ettıı sımdı ben bu duruma göre ne düşünmeliyim?
NOT:NORMAL GEBELIK TESTI ERKEN OLANLARDAN DEIL..BİDE SU VAR ATESIMDE DUSMUYOR 36.5 ALTINA INMEDI HENUZ_?COGU BELIRTIDE VAR GOGUSLERIM COK AGIYOR VE DOLGUNLASTI..su seklınde akıntım var...yorgunluk halı ve bırde ayaklarım cook usuyor...
canım mideni üşütmüşsündür, gerçekten bulantı için çok erken... Ihlamur-limon iç istersen...Bide bende adetten öncede mide bulantısı olur.. Sende de öyle bişey olabilir...
olabilir canım yaaa bende pisikolojik olduğunu sanmıyorum benim yengemde geceleri mide bulantısı oluyodu bekledi adetini ve hamile olduğunu öğrendi inşlaallaaaaahh sende hamişsindir canımcımma.s.
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
elefera adetine kaç gün var bilmiyorum ama yine de sabah ilk idrarınla yap.
Çok tebrik ederim Allah devamına erdirsin.. Gögüslerde şişme felan varmıydı ,belirtilerinden bahsedebilrimiisn.. Benim adetimde 25 ekim merak ediyorum.. Banada adet olacakmışım gibi geliyor..
Dun olmam gerekıyordu.
Bugun oldu hala hıc bır sey yok, aman olmasın da!
Ama cok umutlu olmadıgım ıcın cesaret edemıyorum.
Hassas bır test verdı eczacı, bır gun gecıktıgı ıcın.
Klavuzda da, gunun her hangı bır saatınde yapabılırsınız yazıyor.
Bırde ılıskıden 8-10 gun sonra varsa gebelık gosterıyormus, oyle yazıyor.
Bende yaklasık bır saattır ıdrarı bekletıyorum.
Yarın sabahı beklemek o kadar zor kı!
Sımdı yapayım mı bılmıyorum.
canım günün herhangi bi saatinde yapabilirsiniz diye yazıyorsa yap o zaman zaten hassas olduğu için ve gününde geçtiği için sonucu verecektir.
hadi inş pozitiftir.
bu arada ne kadara aldın canım testi
bırakma tabiii olumunekankayizsmile zemuszemus
evet canımm moral bozmak yokk hayırlısı diyeceğiz her zamann :saruboceq:
Günümüz geldiiii bilmiyorumkismile, arada bi ağrı oluyor ama hiç gelecek gibi değil canım yaa bulantı kusma oldu bi önceki günde bilemiyorum artık çok merak ediyorum ne olcak..
Benim test hazır bilee kaydirigubbakcemile3 pazar yapsak iyi olur ama dayanamayıp yarında yapabilirim kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı canımmm
gıdıyorum yapmaya.
Cok heyecanlıyım.
Ama umudum yok.
7,5 tl ye aldım.
2,5 tl ye de vardı ama bu hassas oldugu ıcın ben bunu aldım.
Gıdıyorum yapmaya.
Cok heyecanlıyım.
Ama umudum yok.
7,5 TL ye aldım.
2,5 TL ye de vardı ama bu hassas oldugu ıcın ben bunu aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?