Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Test yap canım çıkması lazım 3 gün geçmiş olacak yarın sabah yap bencee.. Hadi hayırlısı inşallah haberin güzel olur...

hayırlı cumalar anne adayları hatunlarkızlar ya bende normalde 28 günde bir adet oluyorum aslında ben 24 ekim yazdırmısım gurbet ablaya yanlışlıkla 21ine olmam lazımmış hesapladımda ama dünde pembe bır akıntı geldi o kadar şuan hiçbirsey yok ya bende bişey anlamadım ama yinede kasım topiğine geçem dedim canım sıkkın bu belırsızlık yüzünden yaaaaaaamafoldumben

canım kan testinde yumurlamdan sonra 12 gün sonra çıkıyo bebiş olduğu zaten referans aralıkları var benim 102,33 çıktı adet günümün ertesi günü yaptırdım kan testini bu da 4.hafta aralığına giriyo.benimde erkendi ama kan testi yaptırdım.adet olman leke gibi mi yoksa bildiğimiz kırmızı kan mı

canım kan testinde yumurlamadan sonra 12 gün sonra çıkıyo bebiş olduğu zaten referans aralıkları var benim 102,33 çıktı adet günümün ertesi günü yaptırdım kan testini bu da 4.hafta aralığına giriyo.benimde erkendi ama kan testi yaptırdım.adet olman leke gibi mi yoksa bildiğimiz kırmızı kan mı

24 ekimde hastalanma gerek kızlar bugün eşimin ısrarı ile sabah normal gebelik tetsi yaptım negatif öbür topiğe doğru yavaş yavaş gideceğim büyük ihtimal

SLM ARKADAŞLAR HAYIRLI GÜNLER...
bişey diycam yaa...bugün benim18.günüm...14.günümde çatlatma iğnesi vurundum...normalde bende yumurtlama günleride dahil hiç akıntı olmazdı ama dün akşamdan beri krem kıvamında süt gibi bembeyaz bi akıntı geliyo bunun anlamı ne bilen varmı...acaba daha yenimi yumurtluyorum yaa...

canım mideni üşütmüşsündür, gerçekten bulantı için çok erken... Ihlamur-limon iç istersen...Bide bende adetten öncede mide bulantısı olur.. Sende de öyle bişey olabilir...

canım evet herkes erken diyor ama üşütme değil bu çünkü ben midemi üşüttüğüm zaman mutlaka çıkarırım ve midem çok şişer elimle mideme bastıramam o derece feci olur birde midemi üşütme gibi şansım yok soğuk hiçbir şey yiyip içmiyorum bir de idrar yolu iltihabı olduğu için bende çok sıkı giyinirim ya başka birşey ya psikolojik yada gebelik.
bazı kişilerde 3.hafta başlarmış bulantı 12.haftaya kadar sürermiş mesela annemde 16.hafta başlamış bulantı teyzemde 3.hafta ve öyle gebe olduğunu öğrenmiş ve 9 ay sürmüş bulantısı bakalım bugünü saymazsak 2 gün kaldı.

olabilir canım yaaa bende pisikolojik olduğunu sanmıyorum benim yengemde geceleri mide bulantısı oluyodu bekledi adetini ve hamile olduğunu öğrendi inşlaallaaaaahh sende hamişsindir canımcımma.s.

ayyy inş canım ya 3 yıldır bekliyorum bebeğimi eğer gebe değilsem üzülcem ama denemeye devam edicem fakat bu sefer tutmuş olmasını çok istiyorum.
birde teyzemle konuştum o da adetinden 5 gün önce falan mide bulantısıyla öğrenmiş gebe olduğunu tahmin etmiş günü gelip adet olmayınca da testte çıkmış zaten.

elefera adetine kaç gün var bilmiyorum ama yine de sabah ilk idrarınla yap.

Dun olmam gerekıyordu.
Bugun oldu hala hıc bır sey yok, aman olmasın da!
Ama cok umutlu olmadıgım ıcın cesaret edemıyorum.
Hassas bır test verdı eczacı, bır gun gecıktıgı ıcın.
Klavuzda da, gunun her hangı bır saatınde yapabılırsınız yazıyor.
Bırde ılıskıden 8-10 gun sonra varsa gebelık gosterıyormus, oyle yazıyor.
Bende yaklasık bır saattır ıdrarı bekletıyorum.
Yarın sabahı beklemek o kadar zor kı!
Sımdı yapayım mı bılmıyorum.

Çok tebrik ederim Allah devamına erdirsin.. Gögüslerde şişme felan varmıydı ,belirtilerinden bahsedebilrimiisn.. Benim adetimde 25 ekim merak ediyorum.. Banada adet olacakmışım gibi geliyor..

ewet canım göğüslerde şişme var ama bende öyle bartılı değil adet dönemindeki kadar.onun dışında bacaklarımda romatizma ağrısı karnımda şişlik ve yüzümde sivilcelenme oldu.akıntım ve kasık ağrım da oldu ve kasık ağrım hala ara ara devam ediyor.yani anlayacağın adet dönemi belirtileri gibidi benimkiler.günümü de beklemedim.kızlarr size tavsiyem adet dönemine bir kaç gün kalanlar beklemeden erken gebelik testi alsın ve yapsınlar.bence beklemeye gerek yok...

canım günün herhangi bi saatinde yapabilirsiniz diye yazıyorsa yap o zaman zaten hassas olduğu için ve gününde geçtiği için sonucu verecektir.
hadi inş pozitiftir.
bu arada ne kadara aldın canım testi

bende 3 gün varken yapmıştım.hem de 2 liralık testlerden.ve sabahı falan beklemedim.direkt çıktı zaten.önceki gebeliklerimde de öyle olmuştu.kişiden kişiye değişiyordur belki ama

canım günün herhangi bi saatinde yapabilirsiniz diye yazıyorsa yap o zaman zaten hassas olduğu için ve gününde geçtiği için sonucu verecektir.
hadi inş pozitiftir.
bu arada ne kadara aldın canım testi

Gıdıyorum yapmaya.
Cok heyecanlıyım.
Ama umudum yok.
7,5 TL ye aldım.
2,5 TL ye de vardı ama bu hassas oldugu ıcın ben bunu aldım.

kızlarr gününüze 1 -2 gün kaldıysa yapın bencee hassas bi test alın.ben 4 gün kala yaptımm çıktı.

bişey sormak istiyorum hamile kalmayı bekliorum dört gözle ama ben bugun cok hastayım doktora gitmedim ilaç kullansam bi zararı olurmu gebelik için ateşim var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…