Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

24 ekimde hastalanma gerek kızlar bugün eşimin ısrarı ile sabah normal gebelik tetsi yaptım negatif öbür topiğe doğru yavaş yavaş gideceğim büyük ihtimal

bende sanki gelicam gibi geliyor. Daha test yapmadım, salı sabah yapıcam eğer adet olmazsam

bence yap hamileysen çıkar

idrar testini sabah mi yapmak daha ii yoksa gün icinde olabilirmi??
birde su var yani acele etmek istemiyorum aslinda, test pozitif cikarsa vede kan sonucunda negatif cikarsa cok üzülürüm!!! tersi de olabilir tabi...bilmiyorum...ne dersiniz...karnim agriyor tuvalete gidince zorlaniyorum (büyügü icin)...

bişey sormak istiyorum hamile kalmayı bekliorum dört gözle ama ben bugun cok hastayım doktora gitmedim ilaç kullansam bi zararı olurmu gebelik için ateşim var çünkü

hamilelikte içilebilen minoset var ağrı kesici onu içebilirsin ama antibiyotik falan içme hamilelik için beklentin varsa bebeğe zararı olur doktoruna danışmadan bence hiçbir ilacı kullanma derim ben

bişey sormak istiyorum hamile kalmayı bekliorum dört gözle ama ben bugun cok hastayım doktora gitmedim ilaç kullansam bi zararı olurmu gebelik için ateşim var çünkü

kendini çok kötü hissediyorsan minoset, parol, vermidon gibi içeriğinde sadece parasetamol olan ağrı kesici ateş düşürücü iç ben de bu hafta grip olacak gibiydim ama ilerlemedi bitti soğuk algınlığı geçirdim yani hiç ilaç kullanmama gerek kalmadı opuyorumnanaktan

Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr

evett yaa bu ara herkesde bi yaygın soğuk algınlığı.....
1.hamileyim
2.faranjt
3.grip
4diş ağrısı
5.dün ağır bişey kaldırdım karnım ağrıdı bugün iyim çok şükür ama çok korktumm

Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr

rabbm tamamına erdirsin...canm gözün aydım rabbm tüm isteyenlere versin inş

ayyy çok sevindim gözün aydıın hihoyyyt allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

ay dikkat et kendine tehlikeli zamanlar bu haftalar bebiş için ağır kaldırma ani hareket yapma:teselli: geçmiş olsun çabucak geçer inşallah

insan hamile olduğunu öyle yazarmı ...bğıracn onu kabul etmiyoz....yazını okumasam anlamazdım hamile olduğunukaydirigubbakcemile3

çok sevindim Allah tamamına erdirsin...Belirtilerin varmıydı paylaşırmısın bizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…