- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.081
Gıdıyorum yapmaya.
Cok heyecanlıyım.
Ama umudum yok.
7,5 TL ye aldım.
2,5 TL ye de vardı ama bu hassas oldugu ıcın ben bunu aldım.
Tek cızgı cıktı ):
Days comfort (erken gebelık testı)peki canım adı ne testin bende şimdi test almaya gidiceğim daha günüm geçmedi ama pazar günü falan yapmayı düşünüyorum hassas olduğu için çıkar zaten.
24 ekimde hastalanma gerek kızlar bugün eşimin ısrarı ile sabah normal gebelik tetsi yaptım negatif öbür topiğe doğru yavaş yavaş gideceğim büyük ihtimal
Dun olmam gerekıyordu.
Bugun oldu hala hıc bır sey yok, aman olmasın da!
Ama cok umutlu olmadıgım ıcın cesaret edemıyorum.
Hassas bır test verdı eczacı, bır gun gecıktıgı ıcın.
Klavuzda da, gunun her hangı bır saatınde yapabılırsınız yazıyor.
Bırde ılıskıden 8-10 gun sonra varsa gebelık gosterıyormus, oyle yazıyor.
Bende yaklasık bır saattır ıdrarı bekletıyorum.
Yarın sabahı beklemek o kadar zor kı!
Sımdı yapayım mı bılmıyorum.
bence yap hamileysen çıkar
Test yap canım çıkması lazım 3 gün geçmiş olacak yarın sabah yap bencee.. Hadi hayırlısı inşallah haberin güzel olur...
bişey sormak istiyorum hamile kalmayı bekliorum dört gözle ama ben bugun cok hastayım doktora gitmedim ilaç kullansam bi zararı olurmu gebelik için ateşim var çünkü
kusura bakma yapmışsın.. Üzülme lütfen yola devam...
bişey sormak istiyorum hamile kalmayı bekliorum dört gözle ama ben bugun cok hastayım doktora gitmedim ilaç kullansam bi zararı olurmu gebelik için ateşim var çünkü
Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr
Kızlar slm öncelikle ben de dün adet olucaktımm olmadım sabırsızlandım dedim ki bugün yapayım test sonuçç kızlar pozitiff çokk mutluu olduum allah isteyen herkeze nasip etsinn kızlarr
evett yaa bu ara herkesde bi yaygın soğuk algınlığı.....
1.hamileyim
2.faranjt
3.grip
4diş ağrısı
5.dün ağır bişey kaldırdım karnım ağrıdı bugün iyim çok şükür ama çok korktumm
ay dikkat et kendine tehlikeli zamanlar bu haftalar bebiş için ağır kaldırma ani hareket yapma:teselli: geçmiş olsun çabucak geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?