Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

iyiyim canım şimdilik güzel gidiyo bi şikayetim yok umarım hep böyle gider

ayy maşallah hamiş sayısı artmış yağmur ceza lizgelal tebrik ederim canlar doğum tarihi ne zman oluyo sizin haziran mı benim ki gibi o zman sizide beklerin 2011 haziran anneleri topiğine

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİMMMM kızlarr çok mutluyum kan testi yaptırdım bgn dayanamayıp.Allahım isteyen herkeze versin çok güzel bi duygu

canım tebrikler ne güzel haberler alıyoruz ya ard arda ayyyy içim bi hoş oldu ağlıcam şimdi çok sevindim canım darısı bizlerin başına inş bu güzel haberi yarın bende veririm.
lütfen belirtilerini paylaş canım bizlere umut olsun.
rabbim bebeğini senden hiç ayırmasın.hihoyyyt

merhaba şekerler... aramıza yeni hamileler katılmış ne güzel ya rabbm tamamına erdirsin inş...

bende bugün kontrole gittim bebeğimin kesesini gördüm 2 haft.sonra kalp atışını dinleyelim dedi....

rabbm inş hayırlısıyla olmayanlara isteyenlere nasp etsin...

papatyammm kız git kan testi yaptır ..hemen çıkar bence hamilesin çünkü o akıntı bende oluyodu adet dönm.inş canm hamilesindir şimdi acile gitsen yaparla ..hadi ya kalk git yaptır hadi nolur nolurrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
melegım bızım ıcın de dua et lutfenn ,ay ne guzel duygudur şimdi

benım gunum gelmedı ama yarın sabah test yapıcam ..hıc umidim yok .

yaptım canım adetime 2 gün kala yaptım negatif çıktı ama bazı topiklerde adetten önce negatif olup adetten sonra pozitif olanları okuyunca adet günümü beklemek istedim şuan adette olmadı yarın sabah ilk işim test yapmak olacak ama resmen gebelik belirtileri yaşıyorum gerçi psikolojikte olabilir ama bu kadar da pes yani.

ayyy dur heyecan yaptırma düşük yaparım falankaydirigubbakcemile3
sabah idrar testi yapıcam sonrada kan vermeye gidicem.
bende adet zamanı asla akıntı olmazdı göbeğim çıkardı ama alt karnım böyle sert olmazdı.
ne oluyor bana ya eğer gebe değilsem hormonlarım çıldırdı galibasempatiksalakcinni

kızlar herkese iyi akşamlar .

size bişey sormak istiyorum ben ayın 21 inde regl oldum ve kafam rhat olsun diye adetimin 3. günü doktora gittim hormn testi yaptırmak için gerek yok dedi doktor bekle biraz daha dedi sonra muayene edelim dedi muayene etti sol yumurtalıgında küçük bi kist var cok önemli oldugunu sanmıyorum ama yinede ginera adında bir doğum kontrol hapı verdi off yaa bebek için uğrasırken bu doğum kontrol hapı cok canımı sıktı bugun 3. gün içiyorum napsam acaba bıraksam mı basına hiç böyle bişey gelen varmı .yarın baska bi doktora gidicem ona da sorucam bırak gerek yok derse bırakcam valla

canım benim inşallah seninde iyi haberlerini alırız.belirtlerimi de yazayım hemen 1 haftadır acayipp kasık agrım vardı.dünde cok belim agrıdı.gögüslerim şişti.bide belirtimi bilmiyorum ama karnım çok kazınıyodu :)

gurbet ablacim gormemissindir diye birdaha yaziyorum haber vermeyenler durumuna dusmek istemem listede ismim hala var cunku benim regl gunum dundu ama olmadim test yapmistim negatif cikti istersen listeden silebilirsin ben regl olunca tekrar haber veririm

melegım bızım ıcın de dua et lutfenn ,ay ne guzel duygudur şimdi

benım gunum gelmedı ama yarın sabah test yapıcam ..hıc umidim yok .

inşallah canm tabi edrim dualarım siiznle rabbm inş sizlerede hayırlısından bebekler nasip eder inş...:asigim::asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…