Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ay allah korusun be!!!iyi hadi bakalım yarın öğlene gelirsin hayırlı haberlerle inş:1hug::1hug:

kızlar hayırlı sabahlar eşim ben gitmeden test yap deyince bende bu saatte kalkıp yaptım sonuç negatif ama halen gebelik belirtileri yaşıyorum göbeğimi içime bile çekemiyorum kan testi yaptırmıcam beklicem cumaya kadar bugün bu kadar moral bozukluğu yeter.

ne kadar gunun geçti peki

günaydın canımm üzülme yaaa... ben senden ümitliyimm

Günaydınn kızlaarrr..
Dün rahatsızdım işe gelemedim ve haber veremedim sizlere, nasip değilmiş bu ay bende kırmızıyı gördüm..eyvahedigeldismile.. İnşallah en kısa zamanda Allah herkese nasip eder :Saruboceq:

Hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.. Allah tamamına erdirsin inşallah bizlere de nasip olsunn kaydirigubbakcemile5 a.s.

günüm dündü geçti ama hiçbir belirtim yok ne gebeliğe dair ne de adet olacağıma dair dün kan verdim az sonra gidip alacam bakalım??
bu arada geçen çarş 5-6 gün kala da kan vermiştim çıkmamıştı dün de evde test yaptım çıkmadı ısrarla neyi arıyosam:))

canım benim üzülmee:1hug: gel gidelim kasım topiğinekaydirigubbakcemile

günaydın hanımlaaar opuyorumnanaktan
adetime bugünle beraber 3 günüm kaldı bu sabah ateşim yüksek çıktı çok heyecanlandım ama 29 ekimi bekleyeceğim test yapmak için bakalım yarın ve öbürgün ateşim nasıl çıkacak eyvahedigeldismile SAT ım 1 ekim...

Son düzenleme:
günaydın kızlar,nasılsınız bakalım.hamile arkadaşlara çok sevindimm rabbim hayırlısıyla kucaklarına aldığı günleride göstersin inşallah,tebrik ederim kızlar gözünüz aydın,dualarınızı eksik etmeyin bizim için.

ne kadar gunun geçti peki

1 gün geçti canım 25 ekim adet tarihimdi halende olmadım.
psikolojik olmadığına eminim çünkü genelde böyle şüphelendiğim ay adetime yakın test yaparım negatif çıkınca üzülürüm falan bütün belirtiler kaybolur günümdede adet olurum.
bu ayda şüphelendiğim için önce adetimden 2 gün önce yaptım negatif üzüldüm falan önemsemedim ama git gide belirtilerim arttı dün eşim de gögüslerin çok büyümüş o ne ki dedim şu alt karnıma bi dokun dedim oooooo nasıl sert bu böyle dedi sol kasığım pıt pıt atıyor batma oluyor sızlıyor idrarım değişti bilemiyorum artık ne oluyor bana.

papatyacımm bi kan testi yaptırsana canım valla bende çok merak ediiyorumm...

kızlar merhaba benim de adet günüm 30 ekim yada 31 ekim olabilir ama kasıklarımda ve karnımın alt bölümüne sanki bıçak saplaması gibi bir ağrı giriyor birde oturunca belim ağrıyo sanki adet olucakmışmım gibi kalçalarımımtutuyo ağrı offf ya acaba varmıdır

aşk olsun paptyaaaa canm git hemen acilden yaptır ya 1 saatteeline verirler niye bekliyosun cumaya kadar!!!! idrar testinin öyle çıkacağı belli zten ilk günlerde doğru sonucu veremz ama kan tahlili yanıltmaz....ya hadiiii nolur nolur git kan testi yaptır

bebeğimi 7.haftasında dün kaybettim.ilk burda paylaşmıştım hamileliğimi o yuzden kaybımı da burda paylaşmak istedim iyi değilim herhalde uzun sure kkyada giremem.ilk gebeliğimdi bebeğim keseye sağlam tutunamamış sanırım kendinize iyi bakın inşallah benim çektiğim üzüntüyü Allah kimseye yaşatmaz.

canim yaa gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah yeniden hamis kalirsinnnna.s.

bayanlar yaaa ooofff.... ben hala tam anlamıyla kırmızıları görmedim ama 4 aydır böyle oluyorum dünde hafif bi leke (kahverengi) bugün yine tertemiz günlük ped bile kirlenmiyor acaba yarın sabah uyanır uyanmaz test yapsam mı yoksa harcamasam mı testimi yine kafam karman çorman belirti yok hamile değilimdir sanırım ama bi umuttteyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım,ne kadar üzülme desek boş rabbim sabır versin inş.hayırlısı böyledir belki canım verende allah alanda allah.kendini ne kadar çabuk toplarsan o kadar çabuk yeniden anne olmaya hazırlanırsın.inş en kısa zamanda yeni bir sevinçle üzüntülerinden kurtulursun rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş.allah yardımcın olsun canım..

geçmiş olsun canımm... üzülme Allahım tekrar nasip eder inşallah hem ne derler düşüğün arkası hemen gebeliktir derler belki beklemeden hemen gebe kalırsın yinee ama üzülme :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…