- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.401
ay allah korusun be!!!iyi hadi bakalım yarın öğlene gelirsin hayırlı haberlerle inş:1hug::1hug:ayyy dur heyecan yaptırma düşük yaparım falankaydirigubbakcemile3
sabah idrar testi yapıcam sonrada kan vermeye gidicem.
bende adet zamanı asla akıntı olmazdı göbeğim çıkardı ama alt karnım böyle sert olmazdı.
ne oluyor bana ya eğer gebe değilsem hormonlarım çıldırdı galibasempatiksalakcinni
kızlar hayırlı sabahlar eşim ben gitmeden test yap deyince bende bu saatte kalkıp yaptım sonuç negatif ama halen gebelik belirtileri yaşıyorum göbeğimi içime bile çekemiyorum kan testi yaptırmıcam beklicem cumaya kadar bugün bu kadar moral bozukluğu yeter.
kızlar hayırlı sabahlar eşim ben gitmeden test yap deyince bende bu saatte kalkıp yaptım sonuç negatif ama halen gebelik belirtileri yaşıyorum göbeğimi içime bile çekemiyorum kan testi yaptırmıcam beklicem cumaya kadar bugün bu kadar moral bozukluğu yeter.
Günaydınn kızlaarrr..
Dün rahatsızdım işe gelemedim ve haber veremedim sizlere, nasip değilmiş bu ay bende kırmızıyı gördüm..eyvahedigeldismile.. İnşallah en kısa zamanda Allah herkese nasip eder :Saruboceq:
Hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.. Allah tamamına erdirsin inşallah bizlere de nasip olsunn kaydirigubbakcemile5 a.s.
canım benim üzülmee:1hug: gel gidelim kasım topiğinekaydirigubbakcemile
ne kadar gunun geçti peki
1 gün geçti canım 25 ekim adet tarihimdi halende olmadım.
psikolojik olmadığına eminim çünkü genelde böyle şüphelendiğim ay adetime yakın test yaparım negatif çıkınca üzülürüm falan bütün belirtiler kaybolur günümdede adet olurum.
bu ayda şüphelendiğim için önce adetimden 2 gün önce yaptım negatif üzüldüm falan önemsemedim ama git gide belirtilerim arttı dün eşim de gögüslerin çok büyümüş o ne ki dedim şu alt karnıma bi dokun dedim oooooo nasıl sert bu böyle dedi sol kasığım pıt pıt atıyor batma oluyor sızlıyor idrarım değişti bilemiyorum artık ne oluyor bana.
1 gün geçti canım 25 ekim adet tarihimdi halende olmadım.
psikolojik olmadığına eminim çünkü genelde böyle şüphelendiğim ay adetime yakın test yaparım negatif çıkınca üzülürüm falan bütün belirtiler kaybolur günümdede adet olurum.
bu ayda şüphelendiğim için önce adetimden 2 gün önce yaptım negatif üzüldüm falan önemsemedim ama git gide belirtilerim arttı dün eşim de gögüslerin çok büyümüş o ne ki dedim şu alt karnıma bi dokun dedim oooooo nasıl sert bu böyle dedi sol kasığım pıt pıt atıyor batma oluyor sızlıyor idrarım değişti bilemiyorum artık ne oluyor bana.
canim yaa gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin insallah yeniden hamis kalirsinnnna.s.bebeğimi 7.haftasında dün kaybettim.ilk burda paylaşmıştım hamileliğimi o yuzden kaybımı da burda paylaşmak istedim iyi değilim herhalde uzun sure kkyada giremem.ilk gebeliğimdi bebeğim keseye sağlam tutunamamış sanırım kendinize iyi bakın inşallah benim çektiğim üzüntüyü Allah kimseye yaşatmaz.
bebeğimi 7.haftasında dün kaybettim.ilk burda paylaşmıştım hamileliğimi o yuzden kaybımı da burda paylaşmak istedim iyi değilim herhalde uzun sure kkyada giremem.ilk gebeliğimdi bebeğim keseye sağlam tutunamamış sanırım kendinize iyi bakın inşallah benim çektiğim üzüntüyü Allah kimseye yaşatmaz.
bebeğimi 7.haftasında dün kaybettim.ilk burda paylaşmıştım hamileliğimi o yuzden kaybımı da burda paylaşmak istedim iyi değilim herhalde uzun sure kkyada giremem.ilk gebeliğimdi bebeğim keseye sağlam tutunamamış sanırım kendinize iyi bakın inşallah benim çektiğim üzüntüyü Allah kimseye yaşatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?