Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım uzulme hayırlısı boyleymıs Rabbim saglıklısından versın canım .. Yalnız degılsın yasadıgını yasamıs olan çok arkadasımız var bende dahil.Çok geçmiş olsun.a.s.

canm benim rabbm yar ve yardımcımız olsun...inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasp eder....:Saruboceq::Saruboceq:

pişşşttt kimse yok muuu napim benn akıl verseniz ya laakaydirigubbakcemile5

canım merhaba;
senin yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.. Yazdıkların bana hiç yabancı değil..temmuz ayında 7 haftalık meleğimi kaybettim.. doktor boş gebelik dedi.. dünya başıma yıkıldı sanki.. Kürtajmı oldun? Kürtaj olduysan kendine dikkat et.. İlaçlarını düzenli kullan

merhablar eylln gecmıs olsun arkadasım benımde gıdıyor bebeişim bıraz once kanamam geldı doktora gıdecegım...bakalım ne sonuc alıcam 4*2 ıdım...

kızlar merhaba, ben yeni evliyim. 34 yaşındayım. Bu ay kendimde bir tuhaflık hissediyorum. Regl öncesi semptomları mı adet belirtileri mi anlamadım. Regl olacakmış gibi ağrı var karnımda. Bir de belim 3 gündür çok ağrıyor. Başka herhangi birşey yok gibi. Kendimi dinleyen biri değiimdir ama ne bileyim insan yeni evli olunca böyle mi oluyor?

Regl günüm 29 Ekim. Dün dayanamayıp (4 gün kala) sabah ilk idrarı ile test yaptım. Sonuç negatifti. Ay kafam çok karışık. 29 Ekim nasıl gelecek bilmiyorum evde 2 test beni bekliyor. Ne zaman yapayım? Eşim de yurtışında offf..

Son düzenleme:

pptya umarım gönlüne göre olur 25 ekimde benim de adet olmam lazımdı ama olmadım ve adet belirtilerimden eser yok dayanamayıp bugün idrar testi yaptım sonuç negatif olduu yazık eşimin temkinli davranması benide o yönde teskin etmesi canımı çok sıktı :sinifsinif::sinifsinif:

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.

ya kızlar şimdi düğün telaşımız var bu cuma cmt kına düğün valla bu güzel telaşta hiç moralim bozulsun istemiyorum beklicem ama gittikçe gebe olmadığıma emin olmaya başladım.

eylülcüm çok üzüldüm umarım en kısa sürede yeniden o güzel duyguyu yaşarsın....

yağmur ve ceza83 ; tebrik ederim rabbim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah

aynı zamanda adetlerımız ,benim de Sat 1 ekim ..

beklenemeyen de 29 ekim ..

ben bu sabah test yaptık ,negatif çıktı ..bütün olamayn ümitlerim bitti .

insallah sen hamılesındır

ben çok heyecanlıyım aslında.. yani yıllardır ruyamda olan bebek belki de su an icimde. ama insan emin olamıyor.. evrenin en hakikatli mucizesi bu olay...

3 günümüz var kızlar daha ..benım umudum yok olsaydı bırseyler bugun cıkardı ..

o kadar cok karnım agrıyor kı ,erken bıle olabılırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…